MM 2017: Suomi

Tila
Viestiketju on suljettu.

mendieta

Jäsen
Jos ei maailman niin Suomen kuumin koutsi Mikko Manner liittyy Leijonien valmennustiimiin. En tiedä putoaako joku pois. Todennäköisesti tai penkin takana alkaa olla ruuhkaa.
 
Unkari-ottelussa (vaikka olikin "vain" Unkari) oli nähtävissä positiivisia signaaleja. Tänään Leijonat kohtaa paria astetta kovemman joukkueen, kun se saa vastaansa Tanskan. Ottelu pelataan Mikkelissä. Suomen kentälliset (leijonat.fi):

Maalilla: 32 Joni Ortio
Varalla: 31 Juha Metsola

27 Antti Erkinjuntti - 15 Miro Aaltonen - 34 Olli Palola
6 Topi Jaakola - 47 Ville Lajunen

37 Mika Pyörälä - 23 Joonas Kemppainen - 25 Pekka Jormakka
7 Veli-Matti Vittasmäki - 38 Juuso Hietanen

20 Sakari Manninen - 41 Antti Pihlström - 12 Marko Anttila
28 Anssi Salmela - 55 Miika Koivisto

61 Tommi Huhtala - 51 Tomi Sallinen - 13 Julius Junttila
4 Tommi Kivistö - 5 Lasse Kukkonen

13. hyökkääjä: 20 Niko Ojamäki
 
Huhhuh mitä tuubaa. Kontiolan fysiikalla ei tehdä mitään maailman kovimmassa jääkiekkoliigassa, eikä etenkään sen playoffeissa. Eikö se nyt ole jo moneen kertaan nähty? Ei edes silloin kun hän pelaa elämänsä kiekkoa. Noissa kisoissahan Kontiola kohtasi kaksi kertaa pohjoisamerikkalaisen joukkueen, joista jäi käteen yksi kakkossyöttö. Ja tärkeässä välierässä Ruotsia vastaan 0+0. Onneksi tehoja tuli kuitenkin tärkeissä alkusarjapeleissä mm. Ranskaa ja Saksaa vastaan.

Kontiola on kaksi kertaa käynyt yrittämässä NHL:ssä. Ensimmäisellä kerralla ei harjoittelu maittanut, eikä sitä myöten fysiikkakaan. Toisella kerralla yritti läpimurtoa selkävammaisena. Näistä stinteistä on turha tehdä johtopäätöksiä.

Kun arvioidaan 2013 MM-kisojen otteluita isoja maita vastaan, täytyy muistaa, että Suomella oli tasan tuo Kontiolan johtama ketju, joka oli millään tapaa vaarallinen. Hyvät vastustajat osasivat tietenkin ottaa tuon ketjun erikoistarkkailuun. Eikä tuon ketjun hyytyminen ollut Kontiolasta niinkään kiinni, vaan pehmeistä Pesosesta ja Aaltosesta. Kun Kontiola sai pronssipeliin USA:ta vastaan laidoilleen Granlundin ja Korpikosken, alkoi hänenkin pelinsä vähemmän yllättäen taas toimia.

Yhtä hyvin voidaan sanoa, että Laine ei viime kisoissa saanut mitään aikaan kovia maita vastaan. No, Venäjä-pelissä yksi syöttö. Vittu miten tuhnu. Taisi silti muutaman pussin painaa tällä kaudella. Ja huom! En vertaa Lainetta ja Kontiolaa, vaan osoitan miten typeriä tällaiset parin ottelun analyysit ovat.

Kontiola oli noissa kisoissa hirmuiskussa, jota häneltä ei ole nähty sitä ennen eikä sen jälkeen. En väitä, että Kontiolalla olisi juuri nyt mitään saumaa NHL:ssä, mutta tuossa lennossa olisi pärjännyt. Jos Joonas Donskoi, Teuvo Teräväinen tai Sean Bergenheim pystyivät olemaan näkyviä NHL:n pudotuspeleissä, olisi siihen pystynyt hirmuvireinen Kontiolakin.
 
Jos ei maailman niin Suomen kuumin koutsi Mikko Manner liittyy Leijonien valmennustiimiin. En tiedä putoaako joku pois. Todennäköisesti tai penkin takana alkaa olla ruuhkaa.

Onko tästä jossain uutista? Toki tämän päiväiseen otteluun on merkitty apukoutsiksi. Jatkaako MM-kisoihin, vai tuuraako nyt vain Waltteri Immosta, joka on kiinni Sveitsin liigan pudotuspeleissä?

edit. Olisi nimittäin Immoseen verrattuna aikamoinen upgrade. Ymmärtää Marjamäen kiekon erittäin hyvin ja osaa auttaa sen iskostamisessa pelaajistoon. Immonenhan on perinteisen pystysuunnan hokin miehiä.
 
Viimeksi muokattu:

Captain K

Jäsen
Kai JMA:n kisapassi nyt on varma kun IFK tippui jo... Tuollaisia koukeroita kaivataan siellä vastustajan hyökkäyspäädyssä varsinkin Slovenioita ja Ranskoja vastaan. Miehen kädet on edellenkiin vähintään KHL-tasoa.
 
Muutenkin ihan järkyttävää itkua monilta kun Laine tai Ristolainen tai ihan-kuka-tahansa jättää kisat väliin. Mitä vittua se kenellekään kuuluu miksi ei lähde mukaan? Ei ne pelaajat ole mitenkään tilivelvollisia sen suhteen että pitää kaikki syyt kertoa juurta jaksaen kaikille.

Eivät he ole tilivelvollisia, eikä se kenelle kuulukaan. Mutta ei tässä missään diktatuurissa olla, jossa omien mielipiteiden sanominen on kiellettyä. He ovat julkisessa ammatissa, josta tienaavat äärimmäisen hyvin. Kyllä heidän toimintaansa on lupa, melkein sanoisin että velvollisuus, arvostella.

Ja jottet sinäkin ala kiukuspäissään tivata, että eikö Laine saisi levätä raskaan rupeaman jälkeen, niin toistan, että Laineen levon tarpeen ymmärrän hyvin. Sen sijaan Ristolaisen tapaus on enemmän rajalla. On kuitenkin kaksi edellistäkin kesää saanut hinkata treeniä toukokuusta lähtien. Olisiko se niin vaarallista joksus pelata huhtikuuta pidemmällekin? Ja edes joskus voittavassa joukkueessa?
 

erku

Jäsen
Itseäni eniten ihmetyttää Janne Pesosen puuttuminen leirityksestä. Onko lopettanut kaikessa hiljaisuudessa maajoukkueuransa? Vyöltä löytyy kuitenkin lukuisten MM-kisojen lisäksi voitettu maailmanmestaruus ja pelannut varsin mukiinmenevästi tällä kaudella NLA:ssa sekä viime kaudella SHL:ssä. Ei ole kuitenkaan pariin vuoteen ollut mukana antamassa näyttöjä edes EHT:llä. Luulisi, että pystyisi aika hyvin kilpailemaan Jormakoiden, Anttiloiden ja Huhtaloiden kanssa paikasta kisajoukkueessa.

Pesosen mukanaolo leirityksessä olisi sangen erikoista, kun huomioi hänen seurajoukkuekautensa vielä olevan käynnissä, koska Ambri-Piotta pelaa sarjapaikastaan.

Tosin en usko Pesosen ylipäätään olevan Marjamäen suunnitelmissa. Latella tuntuu nyt olevan jokin missio nuorentaa maajoukkuerinkiä ja tähän liittyen hän on elvistellyt mediassa, kuinka monta uutta pelaajaa on ajettu sisään maajoukkueeseen. Tämän politiikan uhreja ovat sitten Mäntylän, Jalasvaaran, Mäenpään, Pesosen ja Immosen kaltaiset pelaajat. Tuskin edes Marjamäki voi vakavissaan olla sitä mieltä, että leirityksessä mukana oleva Vittasmäki on potentiaalisempi MM-kisapelaaja kuin Mäntylä tai Jalsvaara.
 

-Kantor-

Jäsen
Pesosen mukanaolo leirityksessä olisi sangen erikoista, kun huomioi hänen seurajoukkuekautensa vielä olevan käynnissä, koska Ambri-Piotta pelaa sarjapaikastaan.

Tosin en usko Pesosen ylipäätään olevan Marjamäen suunnitelmissa. Latella tuntuu nyt olevan jokin missio nuorentaa maajoukkuerinkiä ja tähän liittyen hän on elvistellyt mediassa, kuinka monta uutta pelaajaa on ajettu sisään maajoukkueeseen. Tämän politiikan uhreja ovat sitten Mäntylän, Jalasvaaran, Mäenpään, Pesosen ja Immosen kaltaiset pelaajat. Tuskin edes Marjamäki voi vakavissaan olla sitä mieltä, että leirityksessä mukana oleva Vittasmäki on potentiaalisempi MM-kisapelaaja kuin Mäntylä tai Jalsvaara.

Tarkoitin ehkä enemmän ihmetteleväni sitä, ettei ole ollut mukana edes EHT:llä pariin vuoteen vaikkei tekemisen taso ole radikaalisti pudonnutkaan. Liekö lopettanut maajoukkuehommat?
 

IceWalker

Jäsen
Ahon, Filppulan ja Rantasen tulo joukkueeseen on positiivista ajatellen olympiajoukkuetta. Vaikka toisaalta olympiakisoihin valmistautuminen onkin tämän Skoda Cupin pääteema, tämä voisi sisältää myös ikävän sudenkuopan. Yksikään EHT-pelaaja ei saa onnistua Pariisissa liian hyvin. Vaarana on tällöin se, että muutama EHT-pelaajaa saa jonkinlaisen änärisopparin ja viettää aikaansa AHL:ssä ensi kaudella. Tähdellisempää olisi, että tällainen pelaaja olisi Suomen joukkueen vahvistuksena olympiakisoissa. Puolustajista ei onneksi kukaan tule saamaan sopimusta, ellei scoutilla kulu aikaa liikaa virvokkeiden parissa kisoissa, mutta hyökkääjillä vaara on todellinen. Suonenvetokisat ja pian ovat jonkun pelaajat unelmat toteutumassa - paitsi että ne eivät toteudu.

Toivotaan siis, että änäripelaajamme pitävät huolen maalien ja pisteiden teoista ja muut oppivat pelaamaan yhdessä yhä paremmin. Syksyllä on aikaa supertrion löytymiseen olympiakisoihin.
 
case Puljujärvi on kanssa mielenkiintoinen..

Bakersfield needs the following to make the playoffs:
1) A regulation win over Stockton Friday
2) A regulation or overtime win over San Jose on Saturday AND a Stockton regulation loss to Tucson

Saa nähdä onko GM Lehtinen viikonlopun jälkeen Oilersiin yhteydessä mikäli AHL-joukkueen kausi päättyy runkosarjaan...voihan se olla, että Oilers nostaa Puljun katsomoon syömään poppareita.
 
Aho ja Filppula ovat siinä mielessä parhaita mahdollisia vahvistuksia, että ovat molemmat erittäin fiksuja ja kokonaisvaltaisia pelaajia. Molemmat pystyvät omaksumaan Marjamäen kiemurat nopeasti ja toimimaan pelitapaesimerkkeinä muillekin. Aho kaiken lisäksi osaa jo valmiiksi Marjamäen aivoitukset viime vuodelta. Filppulakin oli toki WC:ssa mukana.

Siinä mielessä onkin hyvä, että kieltäytyneet pelaajat ovat olleet Ristolainen ja Laine, jotka eivät ole yhtä tunnollisia pelitapapelaajia. Ristolaista voisi jopa luonnehtia hieman hömelöksi. Toki molemmat olisivat kelvanneet, mutta näillä vahvistuksilla joukkue on varmasti harmonisempi.

Tämän vuoden joukkue on silti hieman väritön ja hajuton. Varmaan 5-5-peli saadaan ihan hyväksi, mutta saadaanko kiekkoa riittävällä prosentilla pussiin?
 
Toivottavasti Ahoa edes kokeillaan keskellä. Suomella on tänä vuonna tulossa todella vaisu sentterikalusto, joka oikein huutaa Ahon kaltaista kiekollista älykköä. Toki jos ei ota toimiakseen niin sitten siirretään takaisin laitaan. Mikäli Ahosta saataisiin leivottua sentteri, niin se tuplaisi kertaheitolla suomalaisten tulevaisuuden kiekollisten senttereiden määrän. Tällä hetkellä Barkov on ainoa 90-lukulainen kova kiekollinen sentteri, ja nähtäväksi jää pystyykö esim. jompikumpi Granlundeista, Teräväinen tai Aho nousemaan tähän kategoriaan.
 

Blackie

Jäsen
Filppula luonnollisesti lähti jatkamaan kautta, kun ei ole tottunut lopettamaan moninkertaisena Stanley Cup -finalistina jääkiekon pelaamista huhtikuun alussa. Siinä esimerkkiä eräälle Salkkari-sukupolven jäsenelle, jonka tosipelit on aikuistasolla laskettavissa yhden käden sormilla. En mainitse nimeä, mutta ammatti on todellisuudessa jalkakyykkäjä, eikä jääkiekkoilija. "Kuus playoff-pelii, hei!" huutaa tämä turkulainen saavutuksiaan 15 vuoden päästä. Ne kuus playoff-peliäkin joutui pelaamaan, kun seura pakotti. Olisi mieluummin treenannut senkin ajan.
 
Tehdääs vähän koontia mahdollisesta kisajoukkueesta.

Maalivahdit

Metsola, Ortio, Säteri, Koskinen + NHL: Lehtonen, Rinne, Saros, Raanta

Ekat kolme ovat todella tasaisia nimiä ja ovat nyt leirityksessä. Koskinen pelaa Gagarin Cupista, saa nähdä riittääkö virtaa MM-kisoihin. Lehtonen vapautui, ei ole kuulunut mitään. Muut mainitut tulevat kyseeseen, jos joukkueensa tippuvat. Sekä Nashville että Rangers voittivat ekat pelit. Nashville kuitenkin tippunee Chicagolle ja ainakin Saroksella luulisi olevan virtaa.

Puolustajat

Varmat: Hietanen, Jaakola, Salmela, Honka, Kukkonen

Lähellä: Kivistö, Lajunen

Leirityksessä lisäksi: Järvinen, Koivisto, Virtanen, Vittasmäki

Mahdollisia muita: Lepistö, Ohtamaa, Jokipakka, Nutivaara.

Näistä Lepistö ja Ohtamaa ovat jo vapaina, mutta heistä ei ole vielä tietoa. Jokipakka ja Nutivaara putoavat varmaan ekalla kierroksella NHL:ssä.

Hyökkääjät

Varmat: Aho, Filppula, Rantanen, Pyörälä, Pihlström, M. Aaltonen

Lähellä: Kemppainen, T. Sallinen

Ehkä: Palola, Manninen, Huhtala, Jormakka

Leirityksessä myös: Anttila, Erkinjuntti, Junttila, Ojamäki

Muualta ehkä: Armia, Koskiranta, Kontiola, Osala, Savinainen, Haapala, Peltola, Suomela (?) (Lehkonen, Korpikoski, Lehterä, Donskoi, Puljujärvi, Pakarinen, Pulkkinen, Salomäki, Hännikäinen, Kapanen)

Suluissa olevista muut ovat kiinni NHL:n playoffeissa, paitsi Pulu. Ei ole miehestä kuulunut mitään. On kyseenalaista, mahtuuko Pulju, Pakarinen, Salomäki, Hännikäinen tai Kapanen suoraan kisakoneeseen, ehkä ei. Armiasta kuullaan varmaan lähipäivinä; vaikuttaisi kuitenkin, että jättää kisat väliin. Koskiranta ja Osala (ja vanha patu Santala) painavat KHL-finaaleissa. Ja Tapparammiähet vapautuvat sitten vasta kultajuhlista. Onhan Tapparassa myös Jani Lajunen, jos akuutti sentteripula iskee. Luulen kyllä, että Tapparasta kelpaa vain Savinainen. Jypistäkin piti joku laittaa, niin Suomelahan on EHT:lla painanut. Jos JYP menee finaaleihin, niin ei toki suoraan kisoihin ole hänellä asiaa. Ja eipä kai muutenkaan. Kontiola sai perheenlisäystä, muttei ole vielä lopullisesti kieltäytynyt.
 

Aunt Wang

Jäsen
Aikuiset miehet itkee, kun joku vitun Rasmus ei halua pelata. Äidin helmoihin siitä pillittämään. Miten voikin mennä noin pahasti tunteisiin?Säälittävää.
 
Salkkari-sukupolvi saattaa ajatella, että Skoda Cupia ehtii pelata myöhemminkin, mutta toivottavaahan näitä Laineita ja Ristolaisia olisi remmiin saada, koska tilalle ei ole heittää samantasoisia pelimiehiä niin kuin länsinaapurilla. Toisaalta on typerää itkeä täällä noiden perään, eivät tule jos eivät tule ja mä luulen, että puolivaloilla kurvailevasta Rasse Ristolaisesta on yhtä paljon hyötyä Suomelle tuossa Marjamäen pleikkarijääkiekossa kuin Mikko Kurvisesta Capitalsin ylivoimapelissä. Joka tapauksessa Suomi tulee saamaan kyllä sen verran iskukykyisen joukkueen, että se yksi jytky siinä kuoleman ottelussa on mahdollinen, vaikka materiaalissa tasoitusta annettaisiin.

Merkittävää jollain tapaa, että näitä myyttisiä kohukieltäytyjiä alkaa vuosittain tulla, jotka eivät talvisodan hengessä saavu vuotuiselle mm-kisojen rintamalle puolustamaan kunniaa. Suomi on sen verran mm-kisa - keskeinen kiekkomaa, että mitään asiaa kansakunnan "palkintohyllyn" päälle näillä pelureilla ei ole. Pitkänen, Keränen, Laine, Rasse. Kai tässä jonkun kiertopalkinnon voisi jo nimetä. Selänne ja Koivukin aikanaan kieltäytyivät väsymykseen vedoten, mutta silloista jatkisraivoa ei syntynyt, koska hyvä että olisi edes tietokoneita ja koska....Koivu ja Selänne.
 
Aikuiset miehet itkee, kun joku vitun Rasmus ei halua pelata. Äidin helmoihin siitä pillittämään. Miten voikin mennä noin pahasti tunteisiin?Säälittävää.

Aikuinen mies itkee toisten palstakommenteista. Miten voikin mennä noin pahasti tunteisiin? Säälittävää. Oletko joku Rassen selänrapsuttaja tai rapukekkerikaveri?
 
Salkkari-sukupolvi saattaa ajatella, että Skoda Cupia ehtii pelata myöhemminkin, mutta toivottavaahan näitä Laineita ja Ristolaisia olisi remmiin saada, koska tilalle ei ole heittää samantasoisia pelimiehiä niin kuin länsinaapurilla. Toisaalta on typerää itkeä täällä noiden perään, eivät tule jos eivät tule ja mä luulen, että puolivaloilla kurvailevasta Rasse Ristolaisesta on yhtä paljon hyötyä Suomelle tuossa Marjamäen pleikkarijääkiekossa kuin Mikko Kurvisesta Capitalsin ylivoimapelissä. Joka tapauksessa Suomi tulee saamaan kyllä sen verran iskukykyisen joukkueen, että se yksi jytky siinä kuoleman ottelussa on mahdollinen, vaikka materiaalissa tasoitusta annettaisiin.

Merkittävää jollain tapaa, että näitä myyttisiä kohukieltäytyjiä alkaa vuosittain tulla, jotka eivät talvisodan hengessä saavu vuotuiselle mm-kisojen rintamalle puolustamaan kunniaa. Suomi on sen verran mm-kisa - keskeinen kiekkomaa, että mitään asiaa kansakunnan "palkintohyllyn" päälle näillä pelureilla ei ole. Pitkänen, Keränen, Laine, Rasse. Kai tässä jonkun kiertopalkinnon voisi jo nimetä. Selänne ja Koivukin aikanaan kieltäytyivät väsymykseen vedoten, mutta silloista jatkisraivoa ei syntynyt, koska hyvä että olisi edes tietokoneita ja koska....Koivu ja Selänne.

Ja taas on sotavertaukset kaivettu esille. Vähemmän yllättäen kieltäytyjien puolustelijoiden puolelta. En vieläkään ole bongannut täältä kommentteja, joissa Laineen tai Ristolaisen kieltäytymistä kukaan vertaisi vaikkapa rintamakarkuruuteen tai isänmaan puolustamatta jättämiseen. Se vain on niin mukava olkiukko, jonka sitten saa ylemmyydentuntoisena kiekkobesserwisserinä ampua alas.
 
Mitä väliä sillä on jos jotain ei huvita tulla. Nämä kisat ovat kuitenkin enemmän hauskanpitoa kentällä ja sen ulkopuolella kuin mitkään oikeat MM-kisat. Hassunhauska tapahtuma missä kaikilla on kivaa mutta jos tosissaan halutaan ratkota kuka on paras niin ne pelithän on ihan muualla. Luulisi jokaisen itseään kunnioittavan urheilijan jättävän kaiken mahdollisen niihin peleihin.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Saatiin jo Filppula ja Aho. He ovat jo hyviä vahvistuksia Suomen joukkueelle. Tietenkin ymmärrän Laineen poisjäännin. Rankka ensimmäinen NHL kausi takana, ja heti sitten pitäisi lähteä Leijonien matkaan, niin varmasti hyväkin ratkaisu jäädä pois. Pystyy harjoittelemaan hyvin ensi kautta varten. Marko Anttilan haluisin nähdä kisoissa. Saa nähdä riittääkö rahkeet sinne saakka.

Minnesotan tippuessa ensimmäisen taikka toisen kierroksen jälkeen voisi kaavailla niin että sieltä tulisi ainakin M.Koivu. Miksei Haula ja MG:kin. Pitää kaikille löytää sopivat roolit.

Nyt kiertueella olevat maalivahdit Metsola, Ortio, niin jompi kumpi ainakin nähtäneen varmuudella mm kisoissa.
 

Regina

Jäsen
Laineella ensimmäinen nhl-kausi takana 18 vuotiaana, joka oli varmasti fyysisesti raskas ja henkisesti myös. Koko ajan toimittajat tulevan tähden kimpussa ja koko kausi vertailua Matthew:iin. Joku vielä vertaa Filppulaan 33 vuotiaaseen yli kymmenen kauden veteraaniin. En ihmettele yhtään, jos Laine haluaa olla välillä rauhassakin, eikä lähteä jatkamaan samaa myllytystä mm-kisoihin kuukaudeksi. Ensin pari viikkoa leiritystä ja kisat siihen pari viikkoa päälle.

Rassella oli peliaikaa per ottelu viidenneksi eniten koko änärissä ja johti huonon joukkeen puolusta pelaten yli- ja alivoimaa. Muuta samoja minuutteja pelanneet ovat kokeneempia veteraaneja.

Mielestäni joukkueeseen pitää ottaa oikeasti motivoituneita pelaajia, ei pakotettuja tai vastuuntunnosta tulevia joita ei oikeasti kiinnosta. Pelaajilla jotka ovat nuoresta asti kulkeneet maajoukkueen mukana ja sitä kautta saaneet hyötyä uralleen ovat myös ns. velkaa maajoukkueelle, että tulevat myös joskus miesten tasolla edustamaan.
 
Minnesotan tippuessa ensimmäisen taikka toisen kierroksen jälkeen voisi kaavailla niin että sieltä tulisi ainakin M.Koivu. Miksei Haula ja MG:kin. Pitää kaikille löytää sopivat roolit.

Itse jätin suosiolla nämä nimet pois. Haulalla ja Granlundilla on sopimusneuvottelut edessä ja on kohtalaisen harvinaista, että tässä tilanteessa lähdettäisiin mukaan. Koivun tuloonkaan en jaksa uskoa. Oli viime keväänä ja WC:ssa mukana. Ja Wildissa hänellä on kapteenin velvoitteita myös kauden jälkeen. Iso on yllätys, jos lähtee mukaan. Roolithan näille löytyvät helposti, siinä ei olisi mitään ongelmaa.
 
Teräväinen ei pelaa kisoissa. Varmistus tuli ja syynähän oli se sopimustilanne.

Columbus on 0-2 tappiolla Pingviinieille. Sieltä uskon Korpikosken ja Nutivaaran tulevan. Minnesotan miehistä ei tänä vuonna ketään tule. Mahdollinen putoaminen heti ensimmäisellä kierroksella olisi sen verta karvas pala, varsinkin Koivulle, joka sieltä ainoana ehkä olisi tulossa.
 

-Kantor-

Jäsen
Teräväinen ei pelaa kisoissa. Varmistus tuli ja syynähän oli se sopimustilanne.

Columbus on 0-2 tappiolla Pingviinieille. Sieltä uskon Korpikosken ja Nutivaaran tulevan. Minnesotan miehistä ei tänä vuonna ketään tule. Mahdollinen putoaminen heti ensimmäisellä kierroksella olisi sen verta karvas pala, varsinkin Koivulle, joka sieltä ainoana ehkä olisi tulossa.

Korpikoskella on myös sopimus katkolla. Nutivaara on toki ihan mahdollinen nimi, varsinkin kun on tuttu pelaaja Marjamäelle.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös