Mestiksen seuraikonit – vähenevä luonnonvara?

  • 15 498
  • 29

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Tässä tällainen karkea katsaus:

Jarkko Heikkisen tarkka ottelumäärä ei ole tiedossa, tilastoista puuttuu ainakin kakkosdivarin pelejä. Pelejä Hokissa on joka tapauksessa yli 600. Ei tosin todennäköisesti tule enää lisää tämän kauden jälkeen, joten ainakin Jarkko Immonen kirinee parissa kaudessa ohi, jos jatkaa uraansa Jokipojissa.

Myös Aki Nurmisella voisi olettaa olevan liki 500 matsia takana HeKissä/Peliitoissa, sillä tilastot Suomi-sarjasta eivät välttämättä ole täydelliset.

Noin 400 matsin miehiä ovat:
Veli-Antti Leinonen, Hokki
Heikki Puustinen, Hokki
Tuukka Pulliainen, TuTo
Aki Keinänen, TuTo

300:
Ilkka Vaarasuo, Jukurit
Lassi Mattila, LeKi
Joni Isomäki, Peliitat

250:
Teemu Virtala, Hokki
Henri Manninen, Peliitat

Eikös Antti Virtasellekin tuli 300 divariottelua täyteen ihan taannoin? Oliko se viimeisessä Sport-ottelussa 20.2?
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Iivo Hokkasella (Jukurit) on tänään runkosarjan peli numero 356, jos oikein laskin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Juu, löytyyhän näitä 300 tai 400 divarimatsia pelanneita enemmänkin. Minun listassani vaan oli laskettu eniten samassa seurassa pelanneita, kuten viestiketjun avaajakin oli kaksi vuotta sitten tehnyt. Eli mukana on playoffit, Suomi-sarjamatsit ym. mutta ei muissa joukkueissa pelattuja Mestis-pelejä.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eliteprospectsilla laskin Sportin pelaajista Heikkiselle 300 ja Uitolle 305 peliä kotkapaidassa. Keväiden -11 ja -12 karsinnat tosin puuttuvat.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Tuukka Pulliainen lopettaa uransa pelaten viimeisen pronssiottelunsa. Mestiksen historian eniten syöttöpisteitä saalistanut pelaaja. On sääli, ettei mies koskaan päässyt pelaamaan edes Mestis finaaleita. Sen verran hienosta pelaajasta ja ikonista kyse.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös