Niko Mikkola KalPaan

  • 18 120
  • 36

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Itselläkin alkaa vähän jo painua pää alas Mikkolan suhteen. Silti sitä vain sinisilmäisesti odottaa sitä ensimmäistä pleijaripeliä, jolloin Niko näyttää kaikille, mitä on miehiään. Mutta kieltämättä huolestuttaa nykyinen tilanne. Käsittämättömän määrän on mies kerännyt rangaistuksia. Aika ennenkuulumatonta KalPassa, taitaa viimeksi samanlaista menoa pitänyt muuan legendaarinen Kyle Rossiter.
 

coyote86

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jatkoajan moderaattorikunta, RD:n mediapeli
Tästä miehestä ei ole muuksi kuin jäähyilijäksi. Floppi mikä floppi. Ei mitään hyötyä joukkueelle, mutta haittaa sitäkin enemmän.

Pleijareissa "ihmiskuulan" olisi syytä esittää suoranaisia ihmeitä, muuten ei hyvä heilu.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
taitaa viimeksi samanlaista menoa pitänyt muuan legendaarinen Kyle Rossiter.

Sillä erotuksella, että Rossiter jakeli nätimpiä ja kovempia pommeja, sekä piti vastustajan rotat nuhteessa. Vieläkin olisi Rossiterille käyttöä, vaikka sitten silloin, kun pitää pistää joku ojennukseen.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Toivottavasti Mikkola ei saa pitkää pelikieltoa, on niin tärkeä mies. Taas kerran upea joku hirvittävä kelaus maalintaakse kuten Oulussakin. 5+20 min. 5 min alivoimalla oma joukkue. Silloin kun ei lennä ulos idioottimaisen taklauksen takia, niin ottaa muuten vain pari turhaa kakkosta. KalPan kannalta täytyy aina vain miettiä, kumpi on helpompi kärsiä, 1x5min vai 2-3 x2min. Kannattaisko jossain vaiheessa alkaa miettimään, onko niin tärkeää kolata vastustajan pakkia niin kovaa, kun suuremmalla todennäköisyydellä saat siitä 5 min alivoimaa?

Siitä Mikkolasta näki jo ensimmäisen ulosajon jälkeen (Oulussa?), ettei mitään muuta ole tulossa. Turhia jäähyjä, ei muuta. Kolmastoista hyökkääjä? vai neljästoista? Minä en ole, joka mainitsee tämän ensimmäistä kertaa, mutta vähintäänkin outo kuvio se aikaisemmin mainittu Öberg-Mikkola kuvio.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
Tästä miehestä ei ole muuksi kuin jäähyilijäksi. Floppi mikä floppi. Ei mitään hyötyä joukkueelle, mutta haittaa sitäkin enemmän.

Pleijareissa "ihmiskuulan" olisi syytä esittää suoranaisia ihmeitä, muuten ei hyvä heilu.

Ihan oikein tuumittu. Viralliset, jäljessä olevat tilastot puhuvat karua kieltä: http://www.sm-liiga.fi/tilastot/kokonaan.html?l=k_jaahyt&t=kalpa&type= Tuohon kun lisää eilisen ja Blues-pelin yht. 27min, niin jo jäävät tappelijatkin jälkeen. Eivätkä nuo edes ole "rehellisiä" tappeluminuutteja vaan älytöntä kohkaamista. Sanovat sitten tuomarin "silmätikuksi" tai ei.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sanovat sitten tuomarin "silmätikuksi" tai ei.

Ei voi edes sanoa että olisi maineen vuoksi tullut minuutteja tai muuta vastaavaa mikä näillä rossitereilla ja nickersoneilla on ollut ongelmana. Todella typeriä jäähyjä Mikkola kyllä ottaa. Pari mitkä jääneet mieleen tämän polvitaklauksen lisäksi:

Ylivoimalla, kiekottomana miehenä kaataa hyökkäyssiniviivalla kiekottoman puolustajan - kyllä, teki tilaa kiekkoa ylöstuoneelle KalPan pelaajalle mutta ei sitä ihan noin voi tehdä. Toinen oli sitten huitomisjäähy (HIFK:ta vastaan?) hyökkäyspäässä maalin takana, todella turhaan annettu hirveä viikateisku pakkia (tällä kertaa sentään kiekollista) käsille.

Tuo eilinen polvitaklaus oli sinänsä Mikkolalta hyvä suoritus, että ehti edes jotenkin ajoissa tilanteeseen. Muutenhan tämä "ihmiskuula" on pyörinyt hyvin pitkälti siellä missä ei tapahdu mitään ja tullut tilanteisiin niin myöhässä ettei ole edes ns. jälkitaklausta kiekolliseen mieheen ole ennättänyt antamaan. Ja ne kädet ja ratkaisut kiekollisena pelaajana... Semmoista tasoa on että jotain annettavaa pitäisi olla taklaus- ja puolustuspeliin, vaan ei ole.

Mikkolan ongelmana tuntuu olevan sijoittuminen ja ajoitukset, ei niinkään se etteikö nopeus riittäisi tilanteisiin ehtimiseen. Tiedä sitten voiko esitysten odottaa parantuvan, ainakaan minkäänlaisia merkkejä paremmasta ei ole näkynyt. Täytyy todella toivoa, että Virta olisi saanut puhuttua loppukaudeksi tänne näkkileipäpalkalla + pari baari-iltaa Pekin kanssa.
 

Anzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,
Seurasin Mikkolan tekemisiä eilisessä HPK matsissa. Juuri ennen älytöntä taklaustaan mies pyöri kyljellään keskialueella lähes itsekseen..ilmeisesti turhautui itsekin tehottomiin esityksiin ja kaatuiluihin, ja päätti torpata Tikkasta selkään.

Turhautuminen näkyy kaikessa tekemisessä; syötöt vieraille, ajoitukset metsässä, kiekollinen pelaaminen 0, vähäisten maalipaikkojen tuhlailu jne jne. Mies ilmeisesti odotti itsekin pääsevänsä kahteen ensimmäiseen kenttään ja nyt kun pelipaikka onkin löytynyt kolmoskentästä pääosin, on rooli vaan jäänyt auttamatta pieneksi.
HPK matsissa mies oli toinen ns.ylimääräisistä hyökkääjistä.

Rehellisyyden nimissä mies vaikuttaa jotenkin keskenkuntoiselta ja ei ole missään nimessä täyttänyt odotuksia. Toivottavasti Mikkola herää viimeistään pleijareissa pelaamaan omalla tasollaan,koska muuten KalPa on heittänyt rahaa kankkulan kaivoon.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Miten Nikon peli on kehittynyt viime vuodesta verraten nykyiseen kauteen? Olin lukevani, että Mikkola olisi tämän kauden jälkeen suuntaamassa NA, joten mitkä ovat hänen suurimmat avut ja puutteet on pelissään? Kiitokset etukäteen.
 

Kalakukko

Jäsen
Miten Nikon peli on kehittynyt viime vuodesta verraten nykyiseen kauteen? Olin lukevani, että Mikkola olisi tämän kauden jälkeen suuntaamassa NA, joten mitkä ovat hänen suurimmat avut ja puutteet on pelissään? Kiitokset etukäteen.

Niko Mikkolan vahvuuksiin etenkin nuoremmalla iällä kuului luistelu, intensiteetti ja särmikkyys. Ajoittain kyennyt myös ihan kohtalaiseen pistetehtailuun. Täytyy myöntää, että siirto Pohjois-Amerikkaan tulee hieman yllätyksenä, sillä hän on vähän turhan pienikokoinen kapeaan kaukaloon. Toivon kuitenkin onnea uuden mantereen valloitukseen!
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Täytyy myöntää, että siirto Pohjois-Amerikkaan tulee hieman yllätyksenä, sillä hän on vähän turhan pienikokoinen kapeaan kaukaloon.
WTF? Onko tämä olevinaan joku trollaus? Pienikokoinen?
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tarkoitin Eliteprospects.com - Niko Mikkola , yritin olla noheva ja etsiä hänelle kuuluvaa ketjua ja löysinkin, mutta en tarkistanut ketjun sisältöä. Hassu sattuma ja anteeksi sekaannus.

Voisittako kuitenkin avata nuoresta Niko Mikkolasta mitä aikasemmin jo kysyin. Kiitos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös