Jokerit & KHL – millä fiiliksillä?

  • 1 733 601
  • 8 198

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Mitä pidempään KHL-pelleilyä jatketaan sitä hankalampaa paluu juurille tulee olemaan. Monien kannattajien haavat alkavat olla liian syvät ja toimistolta on Karalahden sopparista lähtien lähinnä kaadettu merisuolaa haavoille.

Purjehtija tätä tuskin ymmärtää ja uskaltaa asettua neuvotteluissa huvit maksavaa vähemmistöomistajaa vastaan. Eiköhän sieltä oteta sellainen soppari ja ihan millä ehdoilla tahansa, jos joku vain suostuu vielä pelleilyä rahoittamaan.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tästä kaudesta ei varmaan kovin hyvä fiilis jäänyt kenellekkään. Putoaminen Moskovan ylpeydelle ei sinänsä ollut iso juttu, siinähän vain parempi meni jatkoon, mutta kausi muuten oli ehkä 6 -.

Omalta osaltani eniten ketutusta aiheutti se, että joukkueesta puuttui oikeastaan kokonaan terävin kärki ja tämän johdosta joukkue oli yhtä vaarallinen kuin hampaaton kani. Regin oli selvä ykköspelaaja, Huhtala/Antilla ansaitsevat kaiken kunnioituksen ja kiitokset ja kyllähän O´Neill pelasi kelpo kauden. Loput hyökkääjistä onnistuivat sitten silloin tällöin, mutta todella harvakseltaan. Isoin pettymys olivat liigassa kovaa jälkeä tehneet Salmiset, Keräset, Niemet, Marjamäet ja heidän amerikan serkkunsa Hishon. Noista jätkistä ei missään vaiheessa saatu tehtyä kakkoskenttää ja osa pelaajista oli selvästi väärässsä sarjassa pelatessaan KHL:ssä. Tämä oikeastaan kuvaa koko kautta, piti hankkia vahvoja kovia pelaajia ja dominoida maalien edessä. Näiden jätkien kanssa ku päästiin hyökkäykseen niin jätkät suosilla pyörivät kulmissa tai sitten heidät nostettiin kylmästi sivuun.

Toivottavasti tärkeimmät kaverit saadaan ensi vuotta varten pidettyä, oma ykköstoiveeni tällä hetkellä olisi Lauridsenin jatko ellei sellaista ole. Pakisto muutoinkin voisi jatkaa vaikka tuollaisena, mutta hyökkäykseen tarvitaan pari moseskozunia, joiden seuraaminen on meille viihdettä ja vihulaiselle tuskaa. Nyt sellaiset puuttuivat. Ja vielä olisi sellainenkin toive, että jos penkiltä löytyy taitava ja vaarallinen Frank Gymer niin häntä kannattaisi peluuttaa. En tiedä mitä siinä olisi hävitty, jos esim. viimeisimmissä peleissä pumpulin kova "purkukiekko-Jormakka" tai Salminen olisi korvattu Frankiella...
 

Filosofem

Jäsen
Tämä oli ensimmäinen kausi yli 20 vuoteen, etten katsonut Jokereilta yhtään peliä. En kotimatsia, en vierasmatsia, en paikan päällä, telkkarista tai striimistä. Muutaman kerran satuin tsekkaamaan tulokset ja satunnaisesti pari yksittäistä videota. Mulla on hiipunut kiinnostus pidemmän aikaa ja samalla kun kiinnostus Jokereihin lopahti, niin myös jääkiekon seuraaminen loppui. Tämä ei ole alakuloinen viesti, vaan mulla on takana kerrassaan loistava vuosi. Enpä olisi silti 90-luvun alun pihapelejä Janeckyn paita päällä pelanneena uskonut, että koskaan voisin luopua mun jengistä. Uskoisin, että kiinnostus voisi herätä Liigaan paluun myötä.
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Jees, eiköhän nyt ole aika ottaa pieni aikalisä ja puolen vuoden tauko Jokeriorganisaatiosta. Katsellaan sitten loppukesästä että missä sarjassa pelataan ja minkälaisella miehityksellä - kentällä ja kentän ulkopuolella.

Kaikesta huolimatta, hyvää kesää kaikille jokerimielisille. Lähden tästä Hietsuun hiihtämään.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Enpä olisi silti 90-luvun alun pihapelejä Janeckyn paita päällä pelanneena uskonut, että koskaan voisin luopua mun jengistä. Uskoisin, että kiinnostus voisi herätä Liigaan paluun myötä.
Tuskin silloin pihapelejä skulatessasi mietit, että tämäkin touhu loppuu joskus. Samoin on loppunut pusuhippia ja kirkonrotta. Joillakin myös rakkaus omaan seuraan. C'est la vie.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ja näemmä joillakin myös rakkaus omaan seuraan.
Onko se rakkauden loppumista omaan seuraan jos rakastaa sen muistoa? Tässä täytyy nimittäin ymmärtää se näkökulma, että Jokerit ei ole kaikille Jokerit-faneille enää oikeasti olemassa. Ts. tuo seura joka pelaa KHL:ssä ei ole oikeasti Jokerit.
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt on kolmen vuoden korpivaellus takana. Trendi on laskeva. Se on todennäköisesti huomattu jopa todellisuuspakoisella Jokerien toimistolla.

Kertaakaan en ole hallillla käynyt viimeisen SM-liigakauden jälkeen. Pieni toivonkipinä kytee, että viimeinen peli Venäjällä olisi pelattu, mutta valitettavasti tietyt tahot eivät näy edelleenkään ymmärtävän, että tässä ei ole mitään järkeä. Jos tulee vielä vuosien jatko khl-pelleilyyn, niin minun ja varmasti monen muunkin siteet Jokereihin ovat vaarassa katketa lopullisesti. Sen huomaa tästäkin keskustelusta. Jokerit on nykyään puolivenäläistä muovia.

Nyt vielä palaisin minäkin hallille, jos Jokerit palaisi Suomeen.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Onko se rakkauden loppumista omaan seuraan jos rakastaa sen muistoa?
Niin, yritin tässä nyt lähestyä siksi sitä, että joillekin Jokerit jää sinne lapsuuteen. Ihan kuten moni muukin aikuisen ihmisen silmissä naiivi asia. Sellasta se aikuiseksi kasvaminen on. Ensirakkaudestakin monella varmasti kaunis muisto ja harva sitä enää aikuisena kaipaa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ihan kuten moni muukin aikuisen ihmisen silmissä naiivi asia. Sellasta se aikuiseksi kasvaminen on.
Mutta @Filosofem kirjoitti katsoneensa matseja 20 vuotta putkeen, eli hän on aikuinen. Ei kai KHL:n takia Jokereiden seuraamisen lopettaneita voi kaikkia leimata sillä että lapsuusmuisto ei enää päde?
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Mutta @Filosofem kirjoitti katsoneensa matseja 20 vuotta putkeen, eli hän on aikuinen. Ei kai KHL:n takia Jokereiden seuraamisen lopettaneita voi kaikkia leimata sillä että lapsuusmuisto ei enää päde?
Minäkin olen katsonut yli 20 vuotta putkeen. Lapsuudesta tämä on lähtenyt. Tappioiden nieleminenkin on helpottunut sitä myötä kun elämään on tullut muutakin sisältöä ja asiat laittanut tärkeysjärjestykseen. Jos Jokerit jossain vaiheessa lakkaa itseä sytyttämästä niin pistän sen ihan elämänkaaren piikkiin. Olet varmasti elämäsi varrella törmännyt sellaisiin tilanteisiin lukuisia kertoja. Ei se teini-iässä kuunneltu musiikkikaan välttämättä ole vuosien saatossa paskaksi muuttunut, on vaan tullut paljon muuta.

Ja millä mielellä? Samalla kuin aina. Jokerit on mun juttu ja se on loppujen lopuksi ihan sama mikä sarja on kyseessä. En ole koskaan mitään sarjaa fanittanut vaan mun seuraa.
 

Apheu

Jäsen
Onhan tämä melkoista, että suomalaisen jääkiekkojoukkueen kausi katkeaa helmikuussa. Maaliskuun loppu ja huhtikuu ovat sitä aikaa, kun lätkäkiima on kovimmillaan, Liigan playoffit on saatu käyntiin. Aurinko paistaa mukavasti hallille mennessä, kaikesta aistii, että nyt on kevät ja tärkeät pelit. Onhan se todella sääli, että Jokerit ei ns. parhaimpaan kiekkoaikaan pelaa enää ollenkaan.

Miksi tuonne KHL:ään kannattaisi jäädä? Fanikulttuuri tuntuu kausi kauden jälkeen häipyvän, ja halli "täyttyy" satunnaiskatsojista. Organisaatio tuottaa valtavaa tappiota. Vastustajat ovat paria joukkuetta lukuunottamatta yhä ihan vieraita ainakin muille, kuin isoimmille Jokerit -faneille. Se, että jossain Jugrassa pelaa näennäisesti hieman parempitasoinen kolmoskentän pelaaja kuin Jukureissa, ei poista sitä tosiasiaa, että Jukureita vastaan olisi niin joukkueella, kuin faneillakin todennäköisesti enemmän tunnetta. Jo valmentajakaksikko Dufva & Nieminen on jo tunnetumpi Suomessa, kuin suurimman osan KHL -jengin pelaajistosta kukaan.

Suomalaiseen kiekkokulttuuriin kuuluu myös isona osana se "kahvipöytäkeskustelu". Jokerit pelaa nyt eri sarjaa muiden seurojen fanien kanssa, joten mitään sen suurempaa vääntöä ei missään tule. Ainakin itselläni on sellainen fiilis, että mukava jos pärjäävät, mutta ei hetkauta juurikaan, vaikka eivät pärjää. Kuitenkin Jokerit oli etenkin viimeisinä kausinaan Tapparan verivihollinen, ja pelit olivat aivan loistavia niin tasollisesti, kuin tunnetilaltaan. Muistan yhden vieraspelin Hartwallilla, jossa Jokerit -fanipääty hyppi ja lauloi, ja halli oli muutenkin lähes loppuunmyyty. Pulkkinen tasoitti sekuntteja ennen varsinaisen loppua, ja Jokerit lopulta taisi voittaa rankkareilla.

Kyllähän varmasti paikalliset IFK:ta vastaan olisivat jälleen hurjaa taistelua, Kärpät on myös Tapparan ohella varmasti mielenkiintoinen kilpakumppani Helsingissä. Valtosen Sport toisi varmasti mukavasti yleisöä halliin, ja nykyisen Pelicansin kanssa Jokerit kävisi varmaankin kuumia kamppailuja. Onko KHL:ssä vastaavia tunteita herättäviä vastustajia, pl. ne kaksi joukkuetta? Ja nimenomaan suuren yleisön kannalta, kyllähän jotain superfania joku Lokomotiv tai Minsk hieman kiinnostaa, mutta esimerkiksi Valtosen paluu Hartwallille varmasti kiinnostaisi koko Suomen laajuudelta. Ja kyseessä on kuitenkin Liigan häntäpään joukkue.
 

2wayCenter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
Kertaakaan en ole hallillla käynyt viimeisen SM-liigakauden jälkeen. Pieni toivonkipinä kytee, että viimeinen peli Venäjällä olisi pelattu, mutta valitettavasti tietyt tahot eivät näy edelleenkään ymmärtävän, että tässä ei ole mitään järkeä.

Allekirjoitan joka sanan, En ole katsonut edes yhtään ottelua kokonaan televisiosta, vaikka Viasat näkynyt koko ajan. Viimeisellä liigakaudella katsoin n. 55 Jokerien ottelua.

Urheiluun kuuluu olennaisesti myös vastustajat ja vastakkainasettelu muihin joukkueisiin. KHL ei tarjoa minulle mitään muiden joukkueiden osalta. Voitot tai tappiot eivät tunnut juuri miltään, kun vastustaja on täysin tuntematon. Liigassa jokainen tappio kirpaisi minua kannattajana ja tietyt voitot tuntuivat erityisen mahtavilta.

En ole jaksanut edes loppuun asti selvittää itselleni, miten KHLään päädyttiin. Elän itse siinä käsityksessä, että Hjalliksen oli pakko päästä Areenasta eroon ja näki tämän olevan ainoa mahdollisuus.

Vielä ei olisi liian myöhäistä palata Suomen sarjoihin. Ainoa keino tähän on yleisömäärien totaalinen floppaus. Tuskin venäläisetkään haluavat pyörittää toimintaa, joka menee vitsin puolelle. Ymmärrän, että joistain kannattajista kotiin jääminen voi tuntua petturuudelta mutta pitkällä tähtäimellä se on parasta, mitä Jokerikannattaja voi rakastaman seuransa eteen tehdä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
@Action Bronson Mä ymmärrän sun pointin. Ja mä myös ymmärrän sun tulokulman fanittamiseen. Yritän vain saada sut huomaamaan, että fanin suhde seuraan on kaksisuuntainen. Ei se mene niin, että fanin liekin sammuminen on vain fanista kiinni (oli kyse sitten elämänkaaresta tai muusta), vaan myös seura voi muuttumalla muuttaa suhdetta. En minäkään mitään sarjaa fanita tai ole koskaan fanittanutkaan (noheville tiedoksi että tuo NHL suosikkiseuranani ei myöskään tarkoita sitä), mutta pidän itsestäänselvänä että KHL on muuttanut Jokereita perusteellisesti. Tämä muutos näkyy joidenkin fanien fiiliksissä siinä missä joidenkin toisten fanien fiiliksissä se ei näy.
 

Gemondo

Jäsen
...viedä se kelvollisen taseen kera vaikka pääomasijoittajien omistamana julkisena osakeyhtiönä pörssin kautta pelaamaan Helsingin vanhaan jäähalliin hyvään bisnekseen perustuvaa lätkää.

Varsin mielenkiintoinen idea. Löytyykö urheilumaailmasta esimerkkejä pörssiin listautuneista jengeistä?
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Se, että jossain Jugrassa pelaa näennäisesti hieman parempitasoinen kolmoskentän pelaaja kuin Jukureissa, ei poista sitä tosiasiaa, että Jukureita vastaan olisi niin joukkueella, kuin faneillakin todennäköisesti enemmän tunnetta.
Mikä ihmeen tosiasia tämä nyt on? Mikä siitä tekee tosiasian? Henkilökohtaisesti liigassa oli tasan yksi (1) seura joka herätti tunteita Jokerien lisäksi. Jokerit toki herätti tunteita lähes jokaisen seuran kannattajissa. Tämä tunne oli enimmäkseen sitä, että kaikki halusi voittaa Jokerit ja jos tuli turpaan niin pystyi aina sössöttämään pelaajabudjeteista yms. Ei tämä mikään "nallekarkit tasan" -jako siis ole koskaan ollut.

Ihan kiva, että kahvipöydissä on jotain tolkullisempaa keskustelua kuin kuunnella joidenkin junantuomien vittuilua ja selittelyä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Varsin mielenkiintoinen idea. Löytyykö urheilumaailmasta esimerkkejä pörssiin listautuneista jengeistä?
Futiksen puolellahan noita taitaa olla jonkin verran. Tunneituin on taatusti Manchester United. Myös ainakin Ajax, Juventus, AS Roma ja Green Bay Packers.
 

Apheu

Jäsen
Mikä ihmeen tosiasia tämä nyt on? Mikä siitä tekee tosiasian? Henkilökohtaisesti liigassa oli tasan yksi (1) seura joka herätti tunteita Jokerien lisäksi. Jokerit toki herätti tunteita lähes jokaisen seuran kannattajissa. Tämä tunne oli enimmäkseen sitä, että kaikki halusi voittaa Jokerit ja jos tuli turpaan niin pystyi aina sössöttämään pelaajabudjeteista yms. Ei tämä mikään "nallekarkit tasan" -jako siis ole koskaan ollut.

Ihan kiva, että kahvipöydissä on jotain tolkullisempaa keskustelua kuin kuunnella joidenkin junantuomien vittuilua ja selittelyä.

Okei, mielipiteensä kullakin.

Ihme, että vain yksi joukkue herätti tunteita. Tappara -kannattajana on useampia rivarlyjä. Ilves tottakai, IFK, Lukko, Kärpät viime keväisten taistelujen kautta. Sitten on Pelicans ja Sport räiskyvällä ilmeellään. Myös Ässät on lähes aina sellainen joukkue, jota vastaan on kovia vääntöjä ja se sytyttää. (Ja toki Jokerit oli yksi tällainen joukkue aiemmin). Luulisi, että Jokerien historialla monikin vastustaja herättäisi tunteita, playoffseista on tullut turpaan jne.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Luulisi, että Jokerien historialla monikin vastustaja herättäisi tunteita, playoffseista on tullut turpaan jne.
TPS toki, mutta siinäkin ehti jo taika kuolemaan. Toki sitä aikaa yhä muistelee kaiholla kun yhdessä dominoitiin koko sarjaa. Se muisto toki säilyy, mutta ei vaikuttanut tunnelatauksiin viime vuosina muuta kuin hienoina vierasreissuina. Niitä toki oli moneen muuhunkin kaupunkiin, mutta jos nyt puhutaan tunteita aiheuttavista seuroista, niin vaikea nostaa pöydälle muuta kuin IFK. Muiltakin toki tuli tasaisin väliajoin takalistoon, mutta ainoastaan nämä pelit vitutti. Ainoastaan HIFK:n kohtaaminen oli sellainen juttu mistä pölistiin jo etukäteen.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ihme, että vain yksi joukkue herätti tunteita. Tappara -kannattajana on useampia rivarlyjä. Ilves tottakai, IFK, Lukko, Kärpät viime keväisten taistelujen kautta. Sitten on Pelicans ja Sport räiskyvällä ilmeellään. Myös Ässät on lähes aina sellainen joukkue, jota vastaan on kovia vääntöjä ja se sytyttää. (Ja toki Jokerit oli yksi tällainen joukkue aiemmin). Luulisi, että Jokerien historialla monikin vastustaja herättäisi tunteita, playoffseista on tullut turpaan jne.

Ehkä sen verran täältä sivusta kommenttia, että 1980-luvulla runkosarjan vierasotteluihin mentiin yhdellä bussilla ja aika säännöllisesti jokaiseen. HIFK kohdattiin muistaakseni neljä kertaa runkosarjassa ja monista HIFK-otteluista vieraissa (siis sama halli, mutta HIFK vs Jokerit), Jokerifanit olivat lähes poissa. Muistan, että joskus oli jotain 10-20 samassa katsomossa, jos aina sitäkään. Kun Kiekko-Espoo nousi, siitä tuli yksi suosituimmista runkosarjan matseista, kun Jokerit siellä pelasi. Oulu oli sitten aikanaan Kärppien palattua vähän kaukana, mutta sinnekin lähti joskus bussi tai ainakin henkilö-auto/juna, kun Jokerit Oulussa vieraili. Ja tavattiin myös muutama paikallinen Jokerifani Oulussa.

HIFK ei siis ollut mitenkään se juttu, vaan enemmänkin joukkue, joka oli jäämässä ja jo jäänyt suosiossa Jokerien alle. Euroopan liigasta haaveiltiin, mutta ei ne matsit sitten lopulta kovin paljon kiinnostaneet, koska turpiin tuli liian aikaisin. Samoin käyttäytyminen vierasmatseissa oli asiallista ainakin niissä, missä itse olin fanibussin mukana tai autolla kuitenkin samassa katsomossa.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksi tuonne KHL:ään kannattaisi jäädä?

Eipä tähän muuta järkevää perustetta oikeastaan ole kuin tuo pykälää kovempi pelin taso.

Negatiivisia asioita löytyy sitäkin enemmän:

- Joukkueen omistus ja rahoitus on hämärien venäläisrikollisten käsissä. Mr. Rotan tempaukset ovat varmasti kaikkien tiedossa.

- Fanitoiminta on kuollut ja Eteläpäädystä ovat jäljellä enää rauniot.

- Joukkue on täynnä keskinkertaisia EHT-jyriä ja Jokerikasvatit ovat kuolemassa sukupuuttoon. Junioripolku on tuhottu ja lahjakkaimmat siirtyvät muualle viimeistään A-juniori-iässä.

- Vastustajat eivät herätä minkäänlaisia tunteita SKA:ta lukuunottamatta. Ihan kivoja NHL-floppeja nuo JanMursakit, StephaneDaCostat ja ValeriNichuskinit, mutta PatrikLaineet, SebastianAhot ja TeuvoTeräväiset ovat kuitenkin jo tässä vaiheessa kymmenen kertaa parempia kiekkoilijoita. Eilinen kauden päättyminenkään ei tuntunut missään. Oikeastaan vain positiivista, että tuo räpiköinti päättyi.

-KHL:n otteluohjelma on käsittämätön: Pelit alkavat kesällä ja päättyvät helmikuussa. Ja syynä tähän ilmeisesti vain, että Venäjä pystyy paremmin valmistautumaan Skoda-cupiin.

Liigaan paluu olisi toivottavaa, muttei tuskin kovinkaan todennäköistä. Lähempänä taitaa olla lapun laittaminen luukulle.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Maaliskuun loppu ja huhtikuu ovat sitä aikaa, kun lätkäkiima on kovimmillaan, Liigan playoffit on saatu käyntiin.

Vastustajat ovat paria joukkuetta lukuunottamatta yhä ihan vieraita ainakin muille, kuin isoimmille Jokerit -faneille. Se, että jossain Jugrassa pelaa näennäisesti hieman parempitasoinen kolmoskentän pelaaja kuin Jukureissa, ei poista sitä tosiasiaa, että Jukureita vastaan olisi niin joukkueella, kuin faneillakin todennäköisesti enemmän tunnetta.

Täysin mielipideasia. Kyllä kovin lätkäkiima on aina vasta touko-kesäkuussa NHLn puolella. Liigan playoffit eivät voisi kiinnostaa edes vähää alusta. Miettikää nyt oikeasti kuinka paljon tekemistä niillä edes nykyään on jääkiekon kanssa? Mahtuisko vielä pari joukkuetta lisää, kyllä se taso siitä lähtee nousuun.

Liigasta ei ole ikävä kuin Hifkiä ja varauksin Kärppiä. Kaikki muut ovat aivan yhtä puuroa, joiden kärkiketjujen pelaajien taso on nykypäivänä valitettavasti sama kuin mestiksessä oli vielä kymmenen vuotta sitten.

Se ei silti poista sitä tosiasiaa, että KHLssä on negatiivisia puolia, ja paljon. Se on silti tällä hetkellä kaikista huonoista vaihtoehdoista paras. Liigaa ei voi tämän hetken tasolla pitää edes vaihtoehtona. Sitä eurooppalaista liigaa odotellessa.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Täysin mielipideasia. Kyllä kovin lätkäkiima on aina vasta touko-kesäkuussa NHLn puolella. Liigan playoffit eivät voisi kiinnostaa edes vähää alusta. Miettikää nyt oikeasti kuinka paljon tekemistä niillä edes nykyään on jääkiekon kanssa? Mahtuisko vielä pari joukkuetta lisää, kyllä se taso siitä lähtee nousuun.

Liigasta ei ole ikävä kuin Hifkiä ja varauksin Kärppiä. Kaikki muut ovat aivan yhtä puuroa, joiden kärkiketjujen pelaajien taso on nykypäivänä valitettavasti sama kuin mestiksessä oli vielä kymmenen vuotta sitten.

Se ei silti poista sitä tosiasiaa, että KHLssä on negatiivisia puolia, ja paljon. Se on silti tällä hetkellä kaikista huonoista vaihtoehdoista paras. Liigaa ei voi tämän hetken tasolla pitää edes vaihtoehtona. Sitä eurooppalaista liigaa odotellessa.

Kyllä, itse todellakin sytyn helvetisti enemmän KHL-lätkästä, sellaisia monstereita nuo pelurit tuolla sarjassa ovat. Liiga on nykyisellään (ollut jo pitkään) ihan vitsi pelillisesti ja urheilullisesti. Sinänsä mulla ei ole vahvoja tunnesiteitä muihin jengeihin kun pinguihin sieltä ysärin alusta asti, mutta silti asetelma "jokerit haastaa suuret ja kauniit" sytyttää ja kyllähän henk.koht katsoin satunnaisesti KHL:ää jo ennen kuin Jokerit sinne siirtyivät. Ja katson kyllä edelleen, vaikka jokerit ei enää jatkopeleissä olekaan. Niinkuin olen sanonut, tasokasta kiekkoa primetime aikaan, kelpaa minulle enemmän kuin hyvin
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikä ihmeen tosiasia tämä nyt on? Mikä siitä tekee tosiasian? Henkilökohtaisesti liigassa oli tasan yksi (1) seura joka herätti tunteita Jokerien lisäksi.

No ehkä tämä sitten on mielipideasia, mutta väitän kyllä, että tunnesiteet suomalaisia joukkueita kohtaan ovat huomattavasti vahvempia suurimmalle osalle Jokerien nykyisiä ja entisiä kannattajia kuin minkäänlaiset tunteet venäläisiä vastustajia kohtaan. Minäkin ehdin seurata Jokereita SM-liigassa 90-luvun alusta lähtien ja totta hemmetissä jokainen vastustaja noiden vuosien varrelta on ehtinyt jättää tunnejälkiä. HIFK on tietenkin isoin rivalry, mutta kyllä matkan varrella on tullut omat asetelmansa myös kaikkia muita kohtaan. Jos sinulla näin ei ole, niin kai se pitää hyväksyä, vaikka onkin hieman hankala ymmärtää.
 

haukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Euroopan no 1: Jokerit
Sinun tyylisi on asioiden tarkastelu yhdestä näkökulmasta kunnioittamatta muiden mielipiteitä. Päälle vielä älämölö ja henkilökohtaisuuksiin meneminen. Korkkaan pullon laadukasta Pale Alea kun Modet laittaa sut pannaan. Kunnioitan sinun mielipidettäsi, mutta aiheiden ulostulo on osaltasi oksennusta.
Tämähän se onkin asiallista aiheen käsittelyä. Modeja löytyy siis palstan kirjoittajistakin. Näkökulmani mutuihin on aina kriittinen ja sellaisena pysyy.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Jos sinulla näin ei ole, niin kai se pitää hyväksyä, vaikka onkin hieman hankala ymmärtää.
Niin, kerro ihmeessä näistä tunnejäljistä? Vertaisin ennemminkin naapureihin. Tässä ollaan 10v toisiamme kyllä moikkailtu ja siedetty. Ei ne mitään tunnejälkiä yhteisestä historiasta huolimatta ole jättänyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös