La 28.1.2017 Jokerit - Jugra Hanti-Mansijsk

  • 13 936
  • 156

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Varmaan alkoi vituttamaan kun Jugra piti noin 10 minuuttia aikalisää ottelun aikana omin luvin. Tai näytti siihen olevan tuomarien lupa.
Tämä oli muuten ihan käsittämätöntä, kaiken järjen mukaan olisi pitänyt tulla jäähy pelin viivyttämisestä. Tosin pitkät tauot taisi yhtä lailla suosia Jokereita tänään.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viihteen kannalta tänään oli kyllä hyvä meininki ja peli meni niin kuin lätkäpelin toivoisikin menevän. Tiukka ja tapahtumarikas peli, jossa tunnetta riittää ja lopuksi suosikkijoukkue voittaa.

Mutta kertoo kyllä karua kieltään joukkueen tilasta kun joudutaan tappelemaan nitropeli sarjan heittopussia vastaan ja pelin viimeisen kympin aikana onnistutaan ryssimään kahden maalin johto ihan omien tyhmien virheiden seurauksena. Henkisesti todella heikon joukkueen merkki.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Kävinpä katsomassa KHLää tänään ja hyvää viihdettä oli. Ihmettelin vaan kun joku tapahtuman "isäntä" hehkutti ennen peliä mikkiin koko hallille miten Jokerit on edellä niin joukkueena kuin yksilöinäkin. Niinhän siinä sitten kävi että tiukka peli tuli. Draamaa oli kivasti joten tykkäsin kovasti, mutta kyl Jokereilla on paljon vielä haasteita edessä. Silmään pisti mm Anttila - kovin on köykäinen kaveri nykyään tuolle tasolle. Regin on kyllä loistava. Pitää mennä toistekin kannattamaan Jokruja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös