Otteluseuranta 28.–29.12.2016 (3. kisapäivä)

  • 6 925
  • 14
Tila
Viestiketju on suljettu.

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Nylander jakaa laidasta slottiin ja Joel Eriksson Ek painaa aivan ylähyllylle terävän rannelaukauksen. Vahva alku ruotsalaisilta, Sveitsi ei ole saanut mitään aikaan ensimmäiseen viiteen minuuttiin, toki nyt Hischier hankki jäähyn Ahlille ja Sveitsi ylivoimalle.

E: Siegenthaler painaa viivasta saman tien tasoituksen. Hieman helposti meni melkein keskeltä maalia sisään tuo laukaus.

E2: Lias Anderssonin ketju painaa rintamahyökkäyksestä Ruotsin takaisin johtoon. Terävä veto oikeaan yläkulmaan Anderssonilta Grundströmin syötöstä. Hyvä haltuunotto myös Anderssonilta ennen laukausta.

E3: Andersson painaa ylivoimalla slotista ristikkoon, melkein illan toinen maali ensi kesän varaustilaisuuden ykköskierroksen varaukselle.
 
Viimeksi muokattu:
Siegenthaler painaa viivasta saman tien tasoituksen. Hieman helposti meni melkein keskeltä maalia sisään tuo laukaus.

Siegenthalerin laukauksen, vai pitäisikö puhua tuuppaisusta, on täytynyt mennä helposti Ruotsin molarille. Puolustaja kun on tunnettu siitä, ettei osaa laukoa, vaikka muuten hyvä pelaaja onkin.
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Sveitsi hyödyntää jälleen ylivoimansa. Hischier lätyttää siivestä syvyyteen maalin kulmalle Thürkaufille, joka punnertaa välittömästi maalille ja painaa kiekon Sandströmistä läpi.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Voisiko joku ystävällinen laittaa yv:llä puhelimessa toimivan streamin Ruotsin peliin?
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Nylander jakaa maalin eteen ja Eriksson Ek paukuttaa läheltä rimaan. Sitä ennen Kylington purjehti laidasta maalille, mutta rystyuitto kilpistyi suoraan Van Pottelberghen syliin. Tasatilanteesta 2-2 jatketaan kolmannessa erässä.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Saisikohan Slovakia tänään enemmän kuin 6 laukausta kohti vastustajan (USA:n) maalia? Ei tule nopeasti mieleen, milloin joku joukkue on jäänyt yhtä pieneen kutimäärään 60 minuutin aikana. Viime yönä Slovakialla siis vain 6 vetoa Kanadaa vastaan.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Jenkit siirtyneet näköjään 1-0-johtoon. Harmi kun ei löydy toimivaa striimiä mistään - ei edes Redditistä.
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Laczynski pääsi yrittämään kahdesti rystyltä reboundiin. Ensimmäinen yritys kilpistyi vielä Tomekin patjoihin, mutta jälkimmäinen upposi lopulta niukasti maaliviivan paremmalle puolelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös