Jukka Hentunen

  • 11 234
  • 12

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
No niin. Kauan spekuloitu siirto siis julki tänään. Oman ketjun paikka mielestäni ehdottomasti, ja yksi kovimmista siirroista liigassa. Johan Hentusta kaksi kautta sitten oltiin KalPaan tuomassa, silloin tuleminen siirtyi "vuodella".

Tänään tuli kieltämättä sellainen aika voimakas jesh-reaktio, kun Savon Sanoman etusivun leväytin aamukaffepöytään. Loppu-ura todennäköisesti Kuopiossa, uskon että Jukasta tulee olemaan joukkueelle ja meille kannattajille vielä parin vuoden ajan yllinkyllin iloa. Tervetuloa Härkä "kotiin"!

Tästä on hyvä laskeutua juhannukseen..
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hyvä, että jahkailulle saatiin viimeinkin päätös. Jotenkin tuntuu, että sopimuksen julkaisua ei viivästyttänyt niinkään neuvottelut Jukan kanssa vaan neuvottelut sponsoreiden kanssa. Ihan kiva, että uusia palkanmaksajia saatiin Joroisista asti.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Hienoa, että saatiin tälle julkiselle salaisuudelle nyt vahvistus.

Jukasta on varmasti paljon apua joukkueelle niin kentällä kuin sen ulkopuolella!
On se hieno mies tuo Hentusen Jukka siviilissäkin! Dressmanmaisesti totean. Onnea KalPa!!
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisin kyllä mielelläni nähnyt Härän edelleen Jokereissa, vaikka aika vaikea kausi mennyt oli. Kokenut pelaaja ja hyvä hankinta KalPalta! Arvelisin, että parikytbyyriä ensi kaudella heittää.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut Kalpalle ja kaikkea hyvää Jukka Hentuselle jatkossa ! Hieno persoona ja loistava pelaaja, menee ehdottomasti niiden Jokereissa pelanneiden joukkoon kenestä on vain positiivista sanottavaa. Viimeinen kausi Jokereissa oli hieman nihkeä, silti joukkueen pistepörssin sijalla neljä ! Aika monelle pelaajalle tuo olisi Lahden ja Pulkkisen takana huippusuoritus, mutta Hentuselta voi kieltämättä odottaa enemmänkin. Onnea matkaan ja tervetuloa areenalle Kalpan paidassa, muistot ovat ehdottomasti positiivisia.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Tuli kyllä ihan puskista tämä uutinen.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut hyvästä signauksesta. Jos ruokinta pelaa niin Hentu tykittää komeat lukemat maalisarakkeeseensa. Täytyy nostaa hattua kaverille joka toissakaudella veti verkot tötterölle ja viime kaudella veti sata lasissa joka ilta vaikka niskassa roikkui 99 apinaa. Hieno pelaaja.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Onnea Kalpalle! Saitte todella hienon pelaajan. Asenteesta ja yrityksestä ei homma tule jäämään kiinni. Vaikka viime kausi hieman nihkeä olikin maalien muodossa, ei mies missään vaiheessa lakannut yrittämästä vaan painoi aina satalasissa. Hieno mies! Olisin mielelläni nähnyt Hentusen vielä Jokereissakin, mutta tällä kertaa näin.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nykyaikana tuo yhden pelaajan 20 maalin "maaginen" raja on hämärtynyt aika tavalla, kun pelien määrä on kasvanut suuresti. Samaan aikaan maalien määrä on vähentynyt maalivahtien suojien kasvamisen takia ja puolustusvoittoisemman pelitavan takia, joten vaikea noita on arvioida.

Tässä tulevassa joukkueessa uskon Hentusen olevan varma 15-20 maalin mies. Jos terveenä saa pelata, niin vaikea kuvitella miestä alle 15 maalin. Parhaassa tapauksessa tietysti mitä vain, mutta on mahdollisuus tapella maalikuninkuudesta. Viime kaudella tuli Lahdelle huikea lukema, mitä ei tule joka vuosi. Joskus maalipörssi viedään jopa alle 30 maalilla ja luulen, että Hentunen tästä taistelee saadessaan pelata terveenä. Maalipörssiä Hentusen ei kuitenkaan tarvitse voittaa, koska muitakin hyviä maalintekijöitä joukkueesta löytyy. Hentusessa saadaan kuitenkin erittäin kovaa kokemusta maalintekijän muodossa. En tiedä, mitä voisimme vaatia muuta miehen tasoon nähden yhtä halvalla.
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
On ollut ilo kuulla, että Hentusen melko vaisut tehopisteet runkosarjassa eivät johtuneet yrityksen puutteesta. Todellinen Suomi-kiekon legenda Hentunen KalPan pelipaidassa on aika huikea juttu! Tulee tekemään Kapasen kanssa hurjat tehot!
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Onko Hentunen ollut muuten aina tuollainen virnuilija pelikatkoilla? Maajoukkueessa on toki mies tullut nähtyä, mutta en muista virnuilua ... onko uusi juttu Savossa, vai miehen maneeri?
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hentunen on mukavasti ruvennut heräämään kun keväinen aurinko alkaa muistuttaa playoffien lähestymisestä. 26pinnaa 50peliin ei ehkä numerollisesti vastaa kovia odotuksia. Mutta 15 maalia ja selkeä piristyminen viime peleissä nostaa kakkoskentän tulivoimaa, antaen kaivattua taustatukea ykköskentälle.

Eilen meinasi käydä kylmät kun Jukka kävi taklaamassa railakkaasti ja sen jälkeen irvisti tuskaisesti pidellen jalkaa ja selkää. Taisteli kuitenkin vaihdon loppuun asti, vaikkei luistelupotkuja pystynytkään kunnolla ottamaan. Onneksi pystyi palaamaan peliin. Tärkeä Härkä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös