• 14 901
  • 201

Aake

Jokerit vuodesta 1983, HJK
Tuli nyt vasta ottelu katsottua ja olihan tuo tuomarointi aivan hulvatonta. 1-0-maalissa vastustajan maila osuu maalivahdin kasvosuojukseen, josta ukko ja kiekko maaliin. Ei hylkäystä. 1-2-maalissa linjatuomari näkee ensin metrin päästä että ei ole paitsiota ja sitten kun kelataan kaukaa otettua videokuvaa niin puolen tunnin säätämisen jälkeen "nähdään" että olikin paitsio. Jokereiden KHL-taipaleen ensimmäinen kerta kun tuomarit ratkaisivat ottelun. Raukkamaista toimintaa.

Valle

Helsingin Jokerit. SJK.
Täysin samaa mieltä kun ylläoleva. Kyllähän Jokereilla oli paljon paikkoja mistä olisi myös voinut maaleja tehdä, mutta kun se maalinteon tuska on sietämätön. Molemmat saivat paljon erikoisia jäähyjä, mutta ne menivät aika lailla tasoihin. Kuitenkin jos suhteellisen tasaisessa ottelussa ISOT päätökset menee kotijoukkueen eduksi 3-0 niin siinä on aivan turha jossitella hukatuilla paikoilla. Lisäksi tuo kolmannen erän alkuun tullut hylätty maali olisi ollut henkisesti todella iso erän alkuun ja olisi muuttanut pelin kuvaa. Fakta on se että tuomarit ratkaisivat tämän ottelun Slovanin hyväksi.