KalPan kannatustuotteet

  • 13 834
  • 35

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Millähän perusteella CHL myy KalPan CHL- pelipaitoja ihan pokerina tuolla omilla sivuillaan, mutta sitten KalPan omasta putiikista ei noita saa?

Johtuu varmaankin siitä, että CHL-paidat valmistetaan keskitetysti, eli KalPa itse ei tilaa niitä haluamaltaan lafkalta. CHL:n kotisivulla olevat paidathan ovat fanipaitoja.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Johtuu varmaankin siitä, että CHL-paidat valmistetaan keskitetysti, eli KalPa itse ei tilaa niitä haluamaltaan lafkalta. CHL:n kotisivulla olevat paidathan ovat fanipaitoja.
Ai silleensä, epäilinkin jotain tämänsuuntaista manööveriä. Joku kertoi että nuo CHL:n valmistamat paidat olisivat kuulemma kohtalaisen surkeita laadultaan, jotakin keski-euroopan lattiamoppikangasta ja nimet saa miten sattuu pajalta tilatessaan. Haikailee hiukka noita aitopaitakopioita siis omalta seuralta kun KalPan paidat on ainakin tähän asti olleet--ne mitä itse tilannut-- yleensä hyvälaatuisia ja korkeatasoisia kopiotkin.
Onneksi tuli aikanaan ostettua Trophyn kopiopaitoja suoraan KalPalta muutamat kotiväelle, ne oli kunnon tavaraa ja kestävät CHL:n kuumat kotikatsomopelit kun ei aina bratislavaan ynnä muualle pääse.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Taitaa olla jonkinlainen materiaaliero noissa tämän kauden ja viime kauden CHL-paidoissa. Viime kauden paidat olivat tuollaista Versailles'n palatsista charter-lennoilla Kuopioon kiidätettyä kiiltävää silkkimäistä materiaalia. Ilmeisesti CHL:n kiihkeissä kulmaväännöissä tämä Ludvig XIV:n hovin luxusvuoteissa marinoitu kangas ei kuitenkaan ollut kestävyydeltään aivan parasta sorttia, koska pikaisella näppituntumalla nämä tämän kauden paidat ovat olla sellaista perinteikkäämpää ja hieman karheampaa laatua. Vaikuttavat siis aika samanlaisilta kuin LSW:n valmistamat liigapaidatkin.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Tuo ns. lappeenranta- musta pelipaita missä on värit toisinpäin, musta paita ja keltainen viivoitus, olisi täysin valmis kolmospaita kun se sellainen kuitenkin käytännössä on: Nykyistä linjaakaan ei tartteisi muuttaa mihinkään kun tuota mustaa voisi myös muissakin vieraspeleissä käyttää välillä keltaisen kanssa vaihdellen, kotona voi mellastaa keltaisissa sitten vaikka koko ajan.

Jengi haluaisi ostaa tuota mustaa paitaa mutta sitä ei saa kuin game-wornina ja ihan kaikkien fyffet ei aina ihan riitä siihen neljännestonniin, kyllä musta väri myös kuuluu KalPan paitakalustoon ja tämä juttu olisi todella helposti ratkaistavissa, laajennetaan vaan lappee-paidan käyttöä sopivasti muihinkin vieraspeleihin. SaiPan lisäksi esim. HPK:n oranssia vastaan musta on parempi valinta kuin keltainen. Onhan mustalla KalPan pelipaidalla jos millä vankkumattomat perinteet olemassa ja musta on ikisuosittu, arvovaltainen ja tyylikäs väri.
Muistan hämärästi, että KalPalla oli aikoinaan ns. Atria-aikakaudella kaksi vieraspaitaa, punainen ja myös valkoinen, ja sitten vaan yksi valkoinen kotipaita.
Eli näin on menestyksellä tehty ennenkin. Ostaisin heti itse pari-kolmekin kun kohtuuhintaan saisi jakaa ne perheelle, ja tunnen monta muuta jotka ostaisi, jos olisi tuota 140 euron mallia kaupassa edes jonkinlainen satsi tarjolla. Nythän on ollut 86- ja 91- paidat pitkään myynnissä, tämä tekisi terää siihen päälle. Tämä musta vieraspaitahan on oikeasti erittäin hyvännäköinen ja mielestäni yksi KalPan huippumalleista aikojen saatossa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KalPa /naisjoukkue
Täytyy tuossa paita-asiassa kompata Visiiriä. Meillä on erittäin onnistunut, täysin valmis kolmospaita käytettäväksi vaihdellen keltaisen kanssa ainakin vieraissa ja miksei aikojen saatossa harkinnan mukaan kotonakin. Istuin viimepelissä lappeenrannassa jossa paikallinenkin totesi lyhyesti "että komiat on teidän uudet paidat siellä kuopiossa" en viitsinyt oikaista että niitä käytetään vain lappeenrannan kisapuistossa.

KalPa on ihan ilahduttavasti tarjonnut retroja ja uutuuksia viimeajat ja valikoima on kokolailla kattava. Tämä musta komistus olisi jalokivi kruunussa.
Minäkin ostan lapsilleni jokaiselle jos tulee sellaiseen hintaan myyntiin, ettei tonni heti hupsahda ja pikkuisen vähemmälläkin saa mukulat näteiksi.
 

petri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Tervehdys kaikille,

Olen pidemmän aikaan jo keräillyt harrastuksenani kaikenlaisia Kalpaan liittyviä jääkiekkokortteja.
Jonkin verran puutteita on Kalpan omissa vanhemmissa julkaisuissa.
Monet entisaikaan Kalpan peleissä käyneet varmaan muistaa sen ajan (86-94), kun Kalpan junnut myivät kausiohjelmia ja niiden välissä tuli sellaisia tarroja, joissa oli kuva jostakin Kalpan pelaajasta.
Sitten Kalpan pelaajista on myös tehty postikorttikokoisia kortteja, joihin pelaajat ovat usein laittaneet nimmareita.

Olisin kiinnostunut ostamaan näitä Kalpan kausiohjelmatarroja, mikäli jollakin niitä vielä löytyy. Erityisesti isommat erät kiinnostavat, mutta myöskin yksittäisiä voi tarjota.
Olen myös kiinnostunut ostamaan Kalpan postikorttikokoisia pelaajakortteja sikäli kun ovat minulta puuttuvia. Kausien 2006-07, 2008-09, 2010-11, 2012-13 osalta ainakin on joitakin puutteita.
Olen myös kiinnostunut tiedoista, että minkälaisia kortteja yleensäkin on tehty.

Jos joku on kiinnostunut tutustumaan siihen, minkälaisia kortteja Kalpa pelaajistaan on tehnyt, niin olen koittanut ylläpitää listausta. Sieltä löytyy myös tiedot minulta puuttuvista korteista. Kaikenlainen apu otetaan kiitollisena vastaan.

Kalpan julkaisut ja mainoskortit - Keräilylistat - Korttifriikit.fi
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Kiinnostaako joskus sillon 90luvun puolivälissä? tulleita kiekkoja joissa oli KalPan pelaajia. Itseltä taitaa vanhempien ullakolta löytyä muistaakseni Pekka Tirkkonen, Petr Korinek ja olisiko ollut vielä Pasi Kuivalainen. Tulipa tuossa tarkastettua milloin ko kaiffarit ovat KalPassa pelanneet. Oli siis kyseessä vuosi 94-95 ja katsoin sen ajan rosterin muistin virkistämiseksi. Mielenkiintoinen nimi pisti silmääni nimittäin Antti Tuomenoksa. Pelannut KalPassa kapteenina ja varakapteenina ja on tätä nykää SaiPan urheilutoimenjohtaja. Olisipa kyseinen mies nykyään KalPassa samalla tontilla niin voisi olla meilläkin vähän eritason rosteri ja ulkomaalaishankinnat :)
 

petri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Minä en niitä kiekkoja edes muistakaan, enkä ole törmännyt niihin aiemmin. Ihan jo pelkästään kuvakin niistä kiekoista kiinnostaisi.

Kiinnostaisi tietää siitäkin, että onko Kalpa tehnyt mitään kortteja kausilla 94/95-98/99?
Tai mestisaikoina?
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Kiinnostaisi tietää siitäkin, että onko Kalpa tehnyt mitään kortteja kausilla 94/95-98/99?
Tai mestisaikoina?
Jostain kirjan välistä hyppäsi ainakin Ismo Kuoppalan kortti (97-98) silimille tässä männäviikolla. Muita en muista siltä kaudelta varmaksi nähneeni. Konttilan kortista on mielikuva kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

petri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Kiinnostava olisi tietää, että minkä näköinen kortti Kuoppalasta on tehty? Oliko esimerkiksi kilpisydämellä kirjassa kuvia niistä?
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
XXL pelipaita blancona ilman mainoksia on loppu nettishopissa, Olvi- vatsaisille ei mahdu XL päälle räjähtää. Ajattelisi seuran nyt satsaavan tähän osastoon ja lujaa kun menee taas hyvin, eikä tuo aito-paitojen hinta 140 euroa paluu myyntiin pahaa sekää tekisi kuten noiden mustien saaminen 140 euron versionakaan . Gamewornin osto on hyvä asia mutta yli 200 euroa halvimman paidan saamiseksi on joillekin aika paha paikka .
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ilves vs KalPa
  • 2.04
  • 3.80
  • 3.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös