Urheilusanomat vastaan Tappara

  • 34 486
  • 83

Veri

Jäsen
Oli huvittavaa, kun siinä luki "Iltalehti kirjoitti asiasta jo viime keväänä."

Tarkoitat kai Santtu, että sinä kirjoitit asiasta viimeksi viime keväänä. Ja sitä ja sitä edelliselläkin kerralla se olit sinä joka asiasta kirjoitti. Eihän muut tuosta ole vinkunutkaan.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Oliko tämä Santtu sama joka silloin 2015 keväällä kirjoitteli että pelaajat yrittävät savustaa Tapolan ulos kun Lukko johti sarjaa 1-3 tai 1-2?
 

Karvanoppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Kings
Varma en asiasta ole, mutta mätsäisi kuvaukseen paremmin kuin hyvin.

Santulta on muutama ihan hyväkin kirjoitus tullut koskien Tapparaa mm. Mikko Leinosesta koskeva juttu, mutta pääsääntöisesti pelkkää oksennusta sieltä ulos tulee.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
On. Ja aivan suoraan tuon toisen SS:n kopio. Eli paskoja juttuja, huonoilla otsikoilla ja vielä kehnommilla sisällöillä. Eli ei mitään annettavaa.
Tuon mukaan Lukon päävalmentaja on muuten Ari Vuori. Saako nuo kaksi ääliötä muuten palstatilaa minkä takia? Joskus aamulehteä työmatkalla lukenut ja sellaista Tapparan mollaamista kummaltakin, vailla sisältöä tai lähteitä, vedotaan "lähteisiin joukkueen sisältä"
 
Saako nuo kaksi ääliötä muuten palstatilaa minkä takia? Joskus aamulehteä
Vaikea sanoa. Ilmeisesti ei ole tulijoita sen paremmin Ilta- kuin Aamulehteenkään. Salminen kirjoittaa molempiin, Silvennoinen vain iltaroskaan. On kyllä käsittämätöntä, millä eväillä tämä parivaljakko saa jatkaa. Varmaan jotain törkyä saaneet tietää päätoimittajista, jolla kiristävät. Muuta syytä en keksi. Mitään journalistista annettavaa heillä ei ole missään kohtaa ollutkaan. Jos vertaa vaikka Salmista Lauri Lehtiseen, joka hänen kanssaan täällä Jatkoajassa kirjoitteli juttuja, on Lehtisellä huomattavasti ammattimaisempi ote tekemiseen, vaikka hänkin samoihin medioihin kirjoittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös