21.9.2016 Jokerit - Metallurg Novokuznetsk

  • 12 202
  • 125

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Tuskin koulut yms antaa hirveästi vastiketta. Eikä kaikista lipuista muutenkaan saada välttämättä vastikkeena mitään, mutta ne on laskettuja juttuja. Ei niistä saannu liiga aikana eikä KHL.

Ei niitä koululippuja kovin usein jaella. Viime kaudella oli se Jokerit school systeemi, jolloin pelaajia vieraili kouluissa jne. mutta ei tommosiakaan nyt taida olla. Firmat lue yhteistyökumppanit saavat oikeuden x-määrään lippuja tukeaan vastaan, mutta ei heillekään mitään lippunippua anneta, vaan saavat halutessaan varata niitä johonkin peleihin normaaliin tapaan (ainakaan ska ja zska peleihin eivät saa) ja lunastaa maksutta. Osa lunastaa ja jakaa asiakkailleen jne. ja osa ei koskaan käytä yhtään lippuaan. Lunastamattomat liput eivät tosin tietenkään näy yleisömäärissäkään.

N.teoriassa loppuunmyydyssä hallissa voi olla yli 15000 ""maksanutta"" katsojaa. 13665 tonteilla plus yritysten lunastamatta jääneet liput.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös