Millä NHL-joukkueella on huonoin nimi?

  • 16 235
  • 59

Millä NHL-joukkueella on huonoin nimi?


  • Äänestäjiä
    284

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tää on helppo: Ducks. Wild Ducks olis hauskempi... tai sit olis vaan pitäny sen Mighty Ducks nimen, niin ei olis niin akuankkamaisen hempee mielikuva :)
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Eläinhahmot ovat lähestulkoon aina typeriä nimiä: Ducks, Panthers, Penguins, Sharks. Etenkin Ducks ja Penguins.
Devilsiä, Predatorsia en ymmärrä lainkaan.
Blue Jackets, Capitals ja Senators eivät maistu, mutta sopivat Pohjois-Amerikkaan.

@Barnes antoi hyvän perustelut Flames-nimelle ja samasta syystä voisi arvostella Stars-nimeä Dallasissa.

Äänestin Ducksin sen historian takia. Kwaak–kwaak, Disney™ ja Emilio Estevez. Suomessa ainoastaan Jussi Salonoja ja sen mediapellekaverinsa saisivat aikaan yhtä huonon nimen. Ja ovat saaneetkin.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Montreal Canadiens on ainoa nimi joka on mielestäni tyhmä. Ymmärrän toki että ei sitä vaihtaakkaan voi kun niin paljon historiaa sisältää.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Tästä hieman historiaa Devilsin nimelle. Toisin kuin kuvittelisi, niin nimi on jopa ihan järkeenkäypä, vaikka hölmö ja/tai typerä se silti saattaa edelleen olla.

Olinhan minä kuullut tästä. Jostain syystä muistini on vallannut ajatus, että myös Devils on ollut käytössä muuallakin kuin New Jerseyssä, mutta tämä ajatus taitaakin johtua siitä, että jollain farmiseuralla on myös Devils-nimi ja samantyyppinen logo. Minulle tuo historia riittää vallan hyvin siihen, ettei nimi olekaan niin typerä kuin ehdin jo julistaa.

SEINFELD - DAVID PUDDY MAD DEVILS FAN - YouTube
 

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Devilsiä, Predatorsia en ymmärrä lainkaan.

Hienosti tyrmäsit molemmat nimet, vaikka oikeasti kummankin takaa löytyy ihan uskottavat ja järkeenkäyvät syyt. Täällä voit syventyä Predatorsin nimen taustaan.

Itse kysymykseen, yhdyn useamman muunkin mielipiteeseen ja vastaan Anaheim Ducks. Vastaavaan muovisuuteen ei yllä yksikään muu seura NHL:ssä ja kuten joku jo sanoikin, Disney sun muu muovisuus tuon nimen ympärillä nostavat Ducksin selkeäksi ykköseksi. Jos joku joukkue pitää kakkoseksi nostaa, niin sanotaan pitkän harkinnan jälkeen Minnesota Wild.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Hienosti tyrmäsit molemmat nimet, vaikka oikeasti kummankin takaa löytyy ihan uskottavat ja järkeenkäyvät syyt. Täällä voit syventyä Predatorsin nimen taustaan.

Hauska tarina, mutta jokin nimessä edelleen tökkii. Ehkä se on se, että hyvistä tarinoista huolimatta urheiluseurojen nimet Yhdysvalloissa ja Kanadassa ovat niin usein monikossa. Minusta Tampereen Ilves, Rauman Lukko ja Tampereen Tappara ovat hienompia nimi kuin Oulun Kärpät, Porin Ässät tai Mikkelin Jukurit.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
He, ketkä eivät Yhdysvaltain sisällissodasta liiemmin tiedä valitsevat tämän vaihtoehdon, koska se saattaa kuulostaa tyhmältä heidän korvaansa.
Eikö Columbusta saa äänestää, jos tietää nimen taustat..? Itse tiedän Columbuksen sotataustat ja tästä ketjusta luin lisää, mutta silti äänestin sitä, koska se ei vaan ole hyvä jääkiekkonimi. Vähän pitkä, tylsä erotettuna historiastaan ja kuulostaa pikemminkin joukkueen lempinimelle. Se siis kiilasi voittoon Ankkojen edestä, jonka rankkasin kuitenkin snadisti paremmaksi nimen lyhyyden ja ytimekkyyden vuoksi.
 

Massimo 1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
1.Pitspurgh Penguins Tästä tulee mieleen itsellä aina Batmanin pingumies. En ainakaan itse ole kuullut mitään järkeenkäypää selitystä sille miksi juuri pingviinit. Helsingin maitovalaat olisi yhtä looginen valinta joukkueen nimeksi( ei siis tietenkää Pitspurghiin)

2. Anaheim Ducks Muovia,muovia ja muovia. Ankat, ei hyvää päivää. Myötähäpeää herättävä nimi. Vaikka Emilion eloukuvat on lähellä sydäntä ja tuo trilogia tullut katsottua niin moneen kertaan että VHS nauhat on ihan rullalla. Tämä myös se syy miksi pingut meni ohi. Lintu ja jääkeikko ei ole meikällä arvostuksessa. (ainut poikkeus on jostain kumman syystä Pelicans) Kaikkeen siis tottuu paitsi jääpikkoon perseessä.

3: Minnesota Wild Ruma logo ruma paita (Paitsi se kolmospaita) Onko joukkeen nimi siis Minnesotan Villit vai Minnesotan Luonto? enyhoo ihan törkeen paska nimi jenkkilän jääkiekkokeskuksessa keksitty.

4. Columbus Blue Jackets Ei minunkaan mielestä liity jääkiekkoon millään tapaa. Kiva historia kuitenkin nosti hieman osakkeita. Nimestä tulee mieleen Poliisisoittokunta

5.Ottawa Senators Kerennyt tottumaan nimeen kun sen pienenä jo kuulin ja jostain syystä (Logo) olen aina yhdistänyt sanan Senators johonkin sotilaaseen tai sotilaisiin. Nimihän tosiaan on suomeksi Senaattorit ja pakko myöntää että, silloin kun tuon tajusin olin jo noin kakskymppinen kundi. Enää puuttu se että nää pelais NewJersey kiekkoa, mikä on niin vitun tylsää. :)


Toiseen suuntaan sitten Chicago Blackhawks on siistein nimi ikinä, missään, koskaan, milloinkaan! Myös Philadelphia Flyers on jotenkin omaan korvaan kivan kuuloinen, Paitsi ehkä vähän ärsyttää että, se voi olla vaikka Philadephian lentolehtiset :)
Dallas Stars sitten kolmanneks paras nimi. En ole mikään redneck kulttuurin ystävä. Mutta joukkueen nimi ja alue on kivasti synkassa keskenään. Logossa hieman ärsyttää tuo tietynlainen ankkamaisuus.

Joku selitti sitä Jets juttua niin sehän on ihan tarkoitettu niin, että nimestä tulee mieleen hävittäjä. Winnipeg on jotain suurtailmapuolustus aluetta ja sieltä löytyy lentosotakoulu ja lentotukihohta. Silloin kuin tiedotustilaisuutta pidettii mainitiin tuon uuden logon yhteydessä että, halutaan tuoda logo nimen tasolle.

Peace!
 
Hauskoja kommentteja tässä ketjussa, se on hyvä.

Kolme ehdokasta:
Columbus Blue Jackets. En vaan ole sisäistänyt tuota kunnolla, ja sen takia se vaikuttaa muoviselta. Ja on pitkä nimi. Tex Willeriä ja Lännentie - lehtiä tuli kyllä todella paljon luettua, vanhojakin lehtiä, joten sieltä sinitakit ovat tuttuja ja heillä on historiassa hieno kaiku. Mutta seuran logo on mitäänsanomaton ja peliasu muistuttaa maajoukkueen peliasua, mikä on hämmentävää. Ja sitten on ne lentoyhtiön sponsoripaidat + logo.
Jos logona olisi se vaihtoehtologo missä on se sinitakkien perinteinen lakki, ja jos peliasu olisi joku muu kuin team USA:n peliasu, niin varmaan tuo nimikin kuulostaisi sitten hienommalta.

Nashville Predators. Ei vaan kiinnosta, jos sieltä on joskus löytynyt esihistoriallisen puuman tai muun kissan hammas. Mitä siitä?

Winnipeg Jets. Eli lentokoneet, jumbojetit, jetit, yetit, jätit, jättiläiset...? Ja logossa edustettuna Hornetit, Nato ja Team Canada?
No kyllähän se ainakin kuulostaa hyvältä.

Äänestin Predatorsia.

Lisää huonoja nimiä: Sens, Pens, Hawks, Habs, Rags, Caps, Isles, Bolts, Canes, Nucks, Avs, Leafs.

Hyviä nimiä kyllä löytyy, tässä muutama esimerkki:
Penguins; pingviinit jäällä, todella hyvä keksintö.
Ducks, ja kun niillä on se ankan räpylän muotoinen D-logo.
Devils
Oilers
Avalanche
Islanders
Lightning
Red Wings
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös