Lauri Taipalus HIFK:n paidassa

  • 84 695
  • 267

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tullessa hallille juteltiin bussissa yhden kannattajan kanssa (joka asuu ilmeisesti samassa taloyhtiössä) että olisipa hienoa, jos sieltä vielä nousisi pelaajia 'ylittämään tasonsa'. Tänään pompsahti Taipalus ja nelosketju.

Kaikki olivat hyviä! Olen haljeta ilosta ja ylpeydestä. Sniff.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Taipalus pelasi varmasti kauden parhaan pelinsä. Luistin kulki todella sulavasti, muutama painava taklaus ja jatkuvasti hyvää kiekon ylöstuontia. Virheitä ei oikeastaan sen yhden kiekko katsomoon -jäähyn lisäksi näkynyt. Hienoa Late!
 

StadiForEver

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiekko yli laidan ja kerran perseelleen kun Laine ylitti sinisen. Muuten loistava peli.
Muutenkin pelannut ainakin Jyppi-sarjan yli odotusten, kun pohjana on runkosarjan taso vertailukohtana.
Voisi mun puolesta jatkaa ensi kaudellakin, vaikka taitaa olla Saipan mies.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Yksi asia Latessa: jos siis on lähdössä, monenkin pelaajan viimeiset suoritukset ns. vanhassa seurassa jäävät osastoon "surkuhupaisia". Taipalus on noussut syyskauden surkuhupaisan ja säälittävän jälkeen tammikuussa "Ok" pakiksi, ja jos kukaan muu ei huomannut, niin viimeiset runkopelit oli luokkaa "hyvä". Taso nousi läpi K-Reipas ja Jyppisarjojen, tänään oli mielestäni loistava (kiekko katsomoon joo joo). Hieno tason nosto. Joskus, joku pelaaja, tajuaa että "this is it": mahdollisuus voittaa Suomen mestaruus, se on nyt. Pari vuotta Saipassa, sen jälkeen alasarjoissa, valmennushommia jne. This is it. Latesta näkee.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hienoa, että on saanut itseluottamuksensa takaisin, vaikka tehoja ei olekaan tullut. Tärkeää maalia tästä joukkueesta toivon eniten Latelle, voi vaan kuvitella, millainen tuuletus sieltä tulisi. Luonnonlapsi, vekkuli ja arvaamaton. Ehkä jopa painonsa arvoinen kultaa.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Tänään oli tosiaan hyvä. Ja siinäkin tilanteessa, jossa vippasi kiekon katsomoon, kääntyi juuri sitä ennen muutaman kerran siinä maalin takana jotenkin niin urheilullisesti ja terävästi, että jouduin katsomaan uudelleen, oliko tuo nyt tosiaan #56? Paljon hyviä ratkaisuja koko pelin ajan, tänään ajattelin useasti Lauria lämmöllä. Harvinaista, mutta mukavaa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Jos Jatkoaikaa on uskominen, niin suosittelen kenkää. En nyt muista niitä kaikkia ikäviä haukkumasanoja, mutta ihan paska ainakin.

Ei tarvetta.
 

Andy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuskin Dixon jatkuvasti mailalla ohjailee noita metrin yli meneviä vetoja omaan byyriin, mutta parempi kai se on vedellä taivaalle kuin ekan vastustajan polvareihin. En vaan voi sille mitään, että niskakarvat nousee pystyyn aina, kun Taipalus saa kiekon. Odotusarvo valitettavasti on, että kohta taas tulee ylivoimahyökkäys omaan päähän. Toivotaan kuitenkin, että pomppumaali tuo itseluottamusta ja hasardit jäävät jatkossa vähemmälle.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Ja lähteehän se Late. Suuntana itä, muttei KHL vaan Sputnik ja Saimaa... Taas yksi HIFK-kasvatti hukattu maakuntiin... ;-)
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Pari todella hyvää matsia pleijareissa ja runkosarjan lopussa, mutta ei tule ikävä. Ehkä tällä kaudella mainettaan parempi, mutta viime kaudella mainettaan huonompi (niitä hazardeja oli kymmenkertainen määrä verrattuna takaiskumaaleihin, usein kävi tsägä/Husso pelasti).

Sympaattinen kaveri, mutta tyhmä kuin saapas.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Tsemppiä jatkoon. Saipassa saanee huhkia illasta toiseen reilua 20min ja uskoisin että verkkokin heiluu silloin tällöin.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Ihan kiva, kun kävit. Onnee SaiPan kanssa tulevaisuuteen.
 

nikozwan

Jäsen
Veikkaisin ettei Late oikeasti ole niin hyvä kuin toissa kaudella, eikä myöskään niin paska kuin kuluneella kaudella. Jos pelaisi huolellisemmin, ei kuvittelisi olevansa Bobby Orr, ja uskaltautuisi joskus edes laittamaan kroppansa peliin, niin voisi olla aika kelvollinenkin pakki. Tämän kauden esitykset jätti kyllä paskan maun suuhun. Vaikka itsellä onkin iso huoli IFK:n ensi kauden pakkikalustosta, niin silti en jää Taipalusta varsinaisesti kaipaamaan. Onnea kuitenkin jatkoon.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea Latelle jatkoon, ensimmäinen kausi oli pisteiden valossa todella hyvä, mutta viime kaudella pisteet väheni ja virheiden määrä taas ei häipynyt odotetulla tavalla. Epäilen että Lappeenranta sopii Latelle paremmin kuin Stadin kirkkaat valot.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös