Tässä ketjussa haukumme pelaajia!

  • 12 919
  • 28

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Ylös, hau, hau sekä wuh!
Kuka onkaan näiden kisojen PekkaSarajeevo? Haukun valmiiksi Juuso Hietasen. Lisäksi Laineen antifanit voivat suolata täällä suosikkinsa, jos Lainen ei tee tänään maalin maalia.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Jääkiekkoilijoilla on tunnetusti helvetin huono musiikkimaku lukuun ottamatta Ville Leinoa, joten haukun kaikki pelaajat lukuun ottamatta Ville Leinon.
 

Salama44

Jäsen
Laine haukkui eilen itse itsensä toteamalla että USA peli oli "pohjanoteeraus " ei mitään käyttöä".

Hatun nosto rehellisyydestä. Ei hän kyllä saanut mitään aikaankaan. Vari pari paikkaa josta toisesta kohtalainen veto, mutta myös pari virhettä. Turha hyökkäyspään koukkimismisjäähy ja yhtä turha kiekon menetys kun luuli kuulleensa vihellyksen joita ei oikeasti ollut. Totesi itsekin että voihan paska. Ei tarvitse olla antifani jos toteaa saman minkä hän totesi itsekin. Huono peli ja sillä sipuli.

Hyllytys lopussa oli oikea päätös, koska oli todennäköisempää että voitto tulee varmemmin puolustamalla kuin hullun rohkealla hyökkäyspelillä jossa Laine hakee 4-2 maalia. Se voi palvella myös jatkoa, koska Laine uhosi heti että tämä saa jäädä turnauksen viimeiseksi huonoksi peliksi.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Koko Suomen tämän vuoden MM-kisa joukkue on täynnä epäonnistujia.

Barkov on liian nöyrä ja vaatimaton. Todennäköisesti pyytää vastustajilta pelin jälkeen anteeksi, kun harhautteli heitä ja käytti keiloina.

Komarov on pygmi ja puukäsi. Ei osaa tehdä maaleja eikä taklata.

Koivu&Granlund parivaljakosta tulee homoeroottinen mielikuva batman&ihmepoika.

Laineesta en sano edes mitään ennekuin tämä turilas on käynyt parturissa ja leikannut hiukset.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös