Jukurit kaudella 2015–2016 – Liigan porteilla

  • 189 854
  • 759

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Tiukkaan paikkaan tuo Heljanko tuli Jukureihin sisään, mutta hyvin on mielestäni näissä parissa matsissa koppeja ottanut.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jokohan RD on ensi viikolla hallilla kun Lukossa hommat jäi taas kesken.
Melkoisen varmasti. Onhan se käynyt edustuksen matseissa ties kuinka monessa ja junnupelissäkin uimalakkimiehen bongasin (siinä ainoassa jossa muistin runkosarjassa käydä eli oletan RD:n joko olevan niissäkin peleissä suht tiuhaan tai vaihtoehtoisesti kyseessä oli melkoinen sattuma).

Hyvältä näyttää ensi kauden maalivahtitilanne kun Rajaniemen otteita olen hieman vilkuillut. Tulisikohan Heljanko vielä kirittäjäksi, siinä junnussa on nimittäin potentiaalia ihan hitosti.
 
Suosikkijoukkue
Sarja-tulokas Etelä-Savosta
Varmastikin tuo RD tulee hallilla näkymään. Vaikka ensi kauden joukkue melko valmis onkin (?), niin tulevien pelaajien näkeminen tositoimissa ja samalla potentiaalisten pelimiesten skouttaamiseenhan nuo kevään loput pelit on mitä parhaimpia paikkoja.

Tuosta Heljankon loppukauden visiitistä on melko lyhyt matka jatkoon täällä, jos otteet osuu lopussa peleissä kohdalleen. Ainakin korvien väli on miehellä kunnossa, kun tällaiseen tilanteeseen hyppää vuorokauden varoajalla remmiin.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Ja kyllähän RD on käynyt ja varmasti kävisi katsomassa pelejä muutenkin vaikka mitään tekemistä Jukureiden kanssa ei olisikaan :)

Heljangolle todella iso peukku, kyllä oli tarpeellinen haku.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jos Jokipo ei viimeisellä kympillä sössi, niin näyttää tulevan meille KeuPa vastaan välierissä. Tämä on vallan erinomaista kaikin puolin.

Edit. KeuPa varmistui välieriin vastustajaksi. Fanimatkojen puolesta erittäin hyvä vaihtoehto Kokkolaan verrattuna, kun kaikki vieraspelit on arkipäivinä. Ja kyllähän tuo Niämise Ville tuo tähän välieräsarjaan omanlaista pöhinää. Pudottaako tulevan työnantajansa finaaleista..
 
Viimeksi muokattu:

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
16 kauden tarina Mestiksessä on nyt ohi. Vuonna 2000 Jukurit oli perinteetön kyläseura, josta ei pitänyt tulla mitään. Eilen, 16.4.2016, Jukurit hyvästeli toiseksi korkeimman sarjatason sen kaikkien aikojen menestyneimpänä seurana[sic]. Hyvä olo tästä kaikesta jäi. Mestis on nyt nähty. Oikeasti.

Mitä tähän kauteen tulee. Yleensä mestaruuden jälkeen on sen verran pöhnäinen olo, ettei pysty välittömästi analysoimaan tapahtunutta. Tällä kaudella tuo mestaruus alkoi kuitenkin näyttäytymään eri tavoilla jo hyvin aikaisin. Ei niin sanotusti tullut puskista... Ainoina riskeinä voitaneen mainita maalivahtipelaaminen ja joukkueen henkinen kestävyys. Joku saattoi huomata, etten tämän vuoden joukkueesta käyttänyt käsitettä kevään joukkue, siinä merkityksessä missä minä sitä olen muutamana vuotena käyttänyt. Ollakseni aivan rehellinen, tämän vuoden joukkue ei ollut mikään erityinen kevään joukkue. Urheilussa on kyse oman potentiaalin ylittämisestä. Tämä Jukurijoukkue voitti, muttei yltänyt missään vaiheessa parhaalle tasolleen ja syksyisten vaikeuksien jälkeen henkisen kasvun paikka tuli vasta puolivälierissä. Joukkueen yhteisöllisyys ei ulkopuolisen näkökulmasta kasvanut kahden edellisen Jukurinipun tasolle ja se pääsi kovin helpolla. Joukkueessa oli paljon erilaisia yksilöitä varustettuna eri päämäärillä. Oli seuralta ja urheilujohdolta tietoinen valinta, että joukkueen kasvusta siirrettiin painopistettä yksilön kasvuun. Strategia onnistui erinomaisesti. Moni pelaaja meni eteenpäin ja seuran tuloksellinen tavoite täyttyi. Ehkä matka ei ollut värikkäin tai kasvattavin, mutta kuten sanottua, seurassa ymmärrettiin välikauden tuomat realiteetit ja lähdettiin lähestymään sitä terveestä näkökulmasta. Viimeinen mestaruus oli tärkeä palanen Jukurien historiaa ja tulevaisuuttakin. Tämän pohjalle on hyvä lähteä rakentamaan uutta lukua.

Koko joukkue, valmennus ja toimihenkilöt ansaitsevat ison kiitoksen menneestä kaudesta ja tästä koko monen vuoden jatkumosta, joka on mahdollistanut Jukurien nousun Mestarina Liigaan. Erityismaininta Tommi Kerttulalle, jonka aika Jukurien maineikkaan urheiluyksikön perämiehenä päättyi eilen. Kiitokset Tommi(vielä tätäkin kautta..), upeaa työtä ja upea arvomaailma liittyen jääkiekkoon, urheiluun ja elämään ylipäätään. Yksi Suomen kovimmista lätkäjätkistä. Kova arvostus.
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tommi Kerttula, Antti Pennanen, Timo Turunen ja Juha Lehtola, yhdellä sanalla: KIITOS.

Mestaruutta juhlitaan ja samalla hyvästejä Mestikselle jätetään tiistai-iltana Stellan tähtitorilla. Meidän seitsemännen mestarijoukkueen näkee silloin viimeistä kertaa yhdessä.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös