• 9 763
  • 125

Śmierć

NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Ainakin tässä ensimmäisessä pelissä on sellaisia piirteitä, että Tampa sopii Islesille paremmin vastustajana kuin Florida. Sen huomaa erityisesti siitä, että nyt tuo nelonenkin on päässyt kunnolla hämmentämään (toki hämmensi myös Floridaakin vastaan, mutta nyt on saanut myös tilanteita aikaiseksi).

disco-stu

JK Mylly
On kyllä ylivoimasesti paskinta playoff-kiekkoa tähän mennessä, siis Tampalta. Eihän ne saa edes syötettyä omille! Islandes pelaa ihan peruspeliä ja on täysin ylivoimanen. Siihen sitten imuroiva veskari niin hohhoijjaa. Ei jää paljon lapsille kerrottavaa tästä pelistä, ellei jotain käsittämätöntä tapahdu kolmannessa. Kymmenellä maalilla turpaan olisi oikea rankaisu noin paskalle Tanpalle!

Fishstick

SaiPa, Islanders
Tampa tuli otteluun hurjalla vauhdilla, ja oli kyllä todella tärkeä se Hamonicin tekemä tasoitusmaali. Islanders ylivoimista sen verran että toimii ainoastaan suorista hyökkäyksistä, heti kun pitäisi alkaa pyörittämään alueella niin tuntuu että kädet ja aika on kadoksissa.

Śmierć

Jaahas, pelaaminen loppui ja Tampa kaventaa.

disco-stu

JK Mylly
Haha, hyvännäkösesti seisoskeltiin kentällä noin 8 minuuttia kolmatta erää. Sitten pompotellaan vähän ja Tampa iskee 4-2. Pienestä on kiinni, ei parane yhtään löysätä kyllä. Nyt karmea draivi päälle ja vielä peliä tasoihin!

Ollakseni

Detroit Red Wings
Toivottavasti ei käynyt Capuanolle huonosti. Tampa on päässyt peliin paremmin mukaan.

Śmierć

Jumalauta mikä käsiharhautus :D

Nyt herätys Islanders!!!

Śmierć

Hyvä pojat, ei tullut sitä pahaa sulamista. Clutterbuck tyhjiin 5-3.

Śmierć

Hieno ryöstö heti sarjan alkuun. Tästä on hyvä jatkaa!

Finnish Isles

New York Islanders
Mahtava ryöstö heti alkuun ja nelosketjukin otti kaivattua roolia.

Kirvez

Tappara, Anaheim Ducks
Kohta mennään viimeistä kertaa tässä sarjassa. Isot on odotukset ja uskon vahvasti näkeväni tämän sarjan parasta Ducksia. Go Ducks!

WannabeParros

Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
Onpa ollu vauhdikasta kiekkoa ensimmäiset 3 minuuttia! Samalla intensiteetillä jos pojat painaa niin kirous riikkoontuu!!

disco-stu

JK Mylly
Toi Daksin Debrei on kyllä mun suosikki. Komeaa internäzönääliä lausumista selostajalta. Bidedou ja niin päin pois. Ois pena lindegren ihmeissään.

Ollakseni

Despres töhöilee ja Wilson rankaisee.

ipaz

Colton Sissons näemmä vaihtanut numeronsa pleijareihin. Pelasi vielä kaudella #84, mutta nyt #10.

edit. No onhan se sillä pelannut näemmä jo maaliskuun alusta asti, kun viimeksi nostettin ylös AHL:sta.