Kai Lehtinen JYPiin

  • 1 480
  • 0

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Puolustaja Kai Lehtinen siirtyy JYPiin Mestiksen SaPKosta 2+1-vuotisella sopimuksella. 25-vuotias Lehtinen on pelannut Mestistä 224 ottelua. SaPKon lisäksi hän on edustanut Mestiksessä Vaasan Sportia. Lehtisen junioritausta on Bluesissa.

Kokeneena Mestispelaajana Kai Lehtinen lisää JYPin pakiston kykyä pelata kiekkoa, sillä hän on pelirohkea, energinen ja hyvin kiekkoa liikuttava puolustaja. Taitavana luistelijana hän on pelityyliltään aktiivinen ja osallistuva. Suoritusvarmuus on parantunut iän ja yli 200 miesten ottelun myötä, kertoo Holtari.

Sopimus on mallia 2+1


Hyvä syvyyshankinta, saanee näyttää osaamistaan liigassa, mutta jotenkin tuntuu, että on siinä rajoilla jos ei loukkaantumisia tule. Mestiksessä isoilla minuuteilla ja isolla vastuulla, liigassa sitten tuuraa kun tarvitsee. Onhan Lehtiselle periaatteessa liigassakin mahdollisuus ylivoimarooliin ja tätä kautta vallata tonttia, mutta en usko että näin tapahtuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös