SaiPan pudotuspelit keväällä 2016 – keltaista lunta vai kultainen suihku?

  • 75 415
  • 485

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos Sanni todellakin vastasi hyökkäyspelaamisesta niin ensi kausi on jo menetetty. Veikkaan että Sanni saa potkut viimeistään marraskuussa.

Hihihi. Jotkut asiat ne vaan ei muutu.

"Hyvästi liiga". - nimerkki atsku sen jälkeen kun Tirkkosen valmentajapesti oli aikoinaan julkistettu
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
6 pleijari peliä: 9 tehtyä maalia (+1 tyhjiin) eli 1,5 per peli. 56 minuuttia ylivoimapeliä ja 3 maalia. Joka kymmenes ylivoima tuotti maalin.

Ei kaaduttu maalivahtiin tai puolustajiin.

Palstan SaiPa gurut vaan hokevat että Jyppi oli vahvempi, jyppi oli vahvempi....
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Alisuorittajia oli ne vahvistukset, välillä fiilikset oli pelaajilta kadoksissa ja se valitettavasti näkyi katsomoon. Ehkäpä se uusi "rahakas" sopimus perstaskusssa vei haluja mennä aina täysillä hakatavaksi?
Tätä mantraa jaksetaan hokea vuodesta toiseen. Onkohan juuri SaiPassa pelaaminen todella niin tuskaa, että haluaa vaan pelailla pelit äkkiä pois, että pääsee (mahdollisesti) parempaan seuraan seuraavalle kaudelle? Ei niiku kiinnosta yhtään päästä mitalipeleihin, koska SaiPa nyt on vaan SaiPa ja ei sen eteen jaksa nähdä vaivaa ja taistella.

...for real? Muissa seuroissa pelaajat antaa kaikkensa ja arvostaa ja kunnioittaa seuraa. Kannattaako niitä ulkkareita tai muitakaan hankkia tänne jos niitä ei kiinnosta. Mites jos pelataan jatkossa vaan omista junnuista ja muutamasta paluumuuttajasta koostuvalla jengillä, niin kaikki on henkeen ja vereen keltamustaa!!!

Vaihtakaa levyä.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Alisuorittajia oli ne vahvistukset, välillä fiilikset oli pelaajilta kadoksissa ja se valitettavasti näkyi katsomoon. Ehkäpä se uusi "rahakas" sopimus perstaskusssa vei haluja mennä aina täysillä hakatavaksi? Mutta eihän siellä ihan täysin räikeitä surffareita ollut, mutta jos Ville Hämäläinen on asenne ykkönen, niin ei siellä Rau, Löffi tai Mäkki ihan kakkospaikkaa kokoajan hakenut.

SaiPa taisteli sen minkä pystyi ja enempää ei voinut - isoja rooleja oli tarjolla ja esim, Kaksonen otti sen mitä oli tarjolla. Pleikoista vois antaa 9- pienellä värilasilla. 8 on realistisempi,,,

Mitä mitä? Löffi, Mäkki ja Rau eivät pelanneet asenteella? Joo, tehopisteitä ei playoffeissa tullut enää niinkään, mutta en ymmärrä miten näille saa jonkun asennevammaleiman lätkäistyä otsaan.

Omaan silmään pahimmat fleguilijat melkoisen ylivoimaisesti olivat Matti Järvinen ja Tommi Jokinen. Järvinen pelasi yhden hyvän pelin koko playoffeissa, Jokinen ei ainuttakaan.

Ikuisiksi ajoiksi verkkokalvoilleni on piirtynyt tilanne tokasta playoff-pelistä, jota jäljellä alle kymmenen minuuttia: Järvinen ja JYPin pakki menevät vauhdilla JYPin alueen kulmaan tavoittelemaan kiekkoa. JYPin mies on nopeampi, Järvinen laittaa jarrut pohjaan ja tyytyy ujosti tökkimään mailalla saamatta tietenkään sitä vitun kiekkoa tai onneksi yhtään mustelmaa. Kananmunat kainaloissaan säilyivät myös ehjänä, eikä paikka naisten jääkiekkomaajoukkueessakaan ole vaakalaudalla. Parasta tässä oli se, että jokunen minuutti myöhemmin sama toistui lähes identtisesti.

Tämä on toki oma kokemukseni, mutta minussa nuo ulkkarivahvistukset eivät ainakaan playoffeissa aiheuttaneet kertaakaan sellaista inhonsekaista oloa siitä, että ei näyttäisi tekevän kaikkeaan joukkueen eteen. Sen tunteen aiheuttivat ihan nämä suomalaiset, valkoiset miehet epäsaipamaisilla, löysillä otteillaan. Jos näet asian toisin, kunnioitan näkemystäsi kovasti kummeksuen.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Ketjussa puhutaan PO-peleistä, ja niissä ei kokoajan Löffi,Rau tai Mäkki painaneet kaasupohjassa.

( Runkosarja ja siellä pelaamiset ei liity tähän millään muotoa, runkkarissa dominoitiin välillä mennessä ja jopa tullessa.)

Tilastomiehet voi tarkistaa näitten sankarien tehot, ja peliajan jne, ja tehdä omat johtopäätökset.

Ykköskorin SaiPa ukot ei saanu PO:ssa tehoja irti, joko oli patteri loppu tai fiilis välillä kadoksissa kun Virtasen Jyppi ei antanut yhtään tilaa ja päällystakki oli pari numeroa liian isoa kokoa.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
... kun Virtasen Jyppi ei antanut yhtään tilaa ja päällystakki oli pari numeroa liian isoa kokoa.

Siinäpä se, valitettavasti JYPin fyysisyys oli liikaa. Minä(kään) en lähtisi syyttämään McIntyreä ja kumppaneita yrityksen puutteesta, vastus vaan oli kovempi kuin runkosarjassa jä vääntö ei meidän pojilla riittänyt. Ajoittain oltiin mopolla moottoritiellä.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viime vuonnahan Rau ja McIntyre taisivat ainakin lähelle piste per peli pelata playoffeissa ellen aivan väärin muista. JYP pelasi hyvin omalla alueellaan ja fyysisyyttä sekä massaa löytyi joukkueesta.

Rau taisi tehdä kuitenkin 2+1 tässä JYP sarjassa ja eihän tuo runkkarissakaan juuri näkynyt. Ei sinne vaan samalla tavalla saatu toimitettua kiekkoa tai Rau päässyt tonteille josta ohjaili runkkarissa.

McIntyrellä oli kyllä asennetta ja vähän huonoa tuuriakin matkassa esim se yksi hylätty selvä maalikin. Toki odotin enemmän, mutta ei McIntyre löysäillyt.

Lofquist tuskin löysäili myöskään yritystä oli, mutta ikävä kyllä itseluottamus taisi mennä, kun runkosarjan toinen puolisko oli hyvin tehoton ja kaveri elää kuitenkin onnistumisista.

Turha tässä on ketään varsinaisesti moittia osalla ei fyysisyys riittänyt mm. Kuroset, Järviset ym. Ulkkarit otettiin hyvin nollaukseen ja eipä tuo Raukaan mikään fyysinen ole ja kun joukkueesta ei kerran fyysisyyttä löytynyt jäivät tilanteetkin näillä maalintekoon kykenevillä aika vähäisiksi.

Kuronen tuhlasi kyllä aika monta paikkaa ei vaan osunut. Sarjassa oli huonoa tuuria ja paljon tärkeitä ukkoja sivussa niin henkisestä kuin tulosyksiköstäkin ettei joukkueen suoritusta voi täysin dissatakkaan.

Nyt ei vaan riittänyt tiedetään ainakin mitä tarvitaa jos playoffeissa halutaan menestyä.

Järvinen oli yksi isoista pettymyksistä! Positiivisia puolestaan esimerkiksi Hämäläinen ja Venäläinen.

Tästä nyt vaan rakentamaan uutta.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hieman jäi huono maku pleijareista. Jypille hävittiin runkosarja mukaan luettuna neljä kertaa putkeen kotona. Ei ainuttakaan kotivoittoa pleijareissa! Jokuhan tuossa pelissä mätti pahemman kerran kun Saipa teki 10 maalia kuudessa pelissä, JYP oli kova mutta kyllä Saipa olisi voinut tuohon fyysisyyteen vastata jo heti alussa ihan kunnolla, myös ketjumuutoksia olisi pitänyt tehdä jo heti tuon ekan hävityn pelin jälkeen, ehkä jo niiden runkosarjassa hävittyjen Blues ja HIFK otteluiden jälkeen. Liekö SaiPan pelaajilla aina liiallinen hyvänolontunne voitetun ottelun jälkeen kun usein se seuraava peli on oltu alakynnessä ja usein myös hävitty? Tämmöinen kuva jäi tästä kaudesta alkukautta ja kauden puoliväliä lukuunottamatta.

Uudet vahvistukset Polak ja Henderson eivät onnistuneet pleijareissa. Hendersonilla oli toki vammoja ja sen takia oli vähän vaisu vaikka kyllä kaverin fyysistä pelaamista olisi kaivattu jo aiemmin kuin näissä muutamissa pleijariotteluissa. Polak oli todella vaisu. Taisi hänelläkin loukkaantuminen vaivata. Kunnossa olevaa kapteeni Kohoa olisi kyllä tarvittu kaikissa pleijariotteluissa, puhumattakaan Nokelaisesta. Eipä Strömbergikään olisi ollut pahitteeksi. Lofquistin kevätkausi oli kyllä umpisurkea, silti täytyy tuota kaverin positiivisuutta ja asennetta kehua. Lofquist on todella kovan luokan ammattilainen ja toivotan miehelle onnea missä sitten ensi kaudella pelaakaan. Harmi vaan kun SaiPassa kaverista ei tänä keväänä saatu täysiä irti.

No ei tämä kausi nyt ihan pieleen mennyt. Tuli kuitenkin suora playoff-paikka ja 5.sija. Kevätkaudesta jäi vaan paska maku suuhun. Odotin kuitenkin tästä kaudesta vähintään mitalia ja se olisi pitänyt nyt ottaa, sen takia tässä kyllä lievä pettymyksen tunne on edelleen.
 

ahal

Jäsen
SaiPalla oli sillä tavalla epäonnea, että vastustajaksi valikoitui juuri JYP. Eniten lihasmassaa rosterissa. Katselin noita muiden rostereita kilot silmissä, mutta ei siellä sellaista telaketjuosastoa löydy missään kuin Jypillä. Tapparakin on ihan sputnikkien oloinen pörrääjä ja hyökkääjissä Haapalaa, Karjalaista ja Järvistä n. 175 sentin pituudelta. Karjalainen teki Lukkoakin vastaan 4 maalia. Toki Tapparan peruspelaaminen on ollut vastaavasti monipuolisempaa ja tehokkaampaa kuin SaiPalla. Pakeista vain Saravo, Elorinne ja Mäkinen ovat yli 185 cm. Lajunen ja Laine ovat oikeastaan ainoat hyökkääjäkolossit.

Mutta jatkoa ajatellen sitä papua on SaiPasta kuitenkin syytä löytyä aiempaa enemmän, olit sitten 1,5 m tai 2,0 m pitkä.

Siitä tulikin mieleen, että onkohan Zborilin diili kaikessa hiljaisuudessa päätetty, kun ainoa vuosiluku Adamin kohdalla niin omilla sivuilla kuin Jatkiksessakin on 2016... optiosta ei ole mitään mainintaa.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Ei sillä minusta ensi kaudelle mitään optiota ollutkaan. Päättyneelle kaudelle oli ja se käytettiin silloin viime keväänä.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.92
  • 3.80
  • 3.60
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös