II-divisioonan lohko 6 kaudella 2015–2016 (länsirannikko)

  • 18 258
  • 19

Bisons77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Leijonat,NHL
Jaahas kai sitä täytyy rannikolta avata kans keskustelu. Lohkon joukkueet onkin muuttuneet jonkin verran viime kausista. Viime kauden ykkönen vg nousi lopulta suomisarjaan kabinetissa kun eivät nousseet karsinnoissa. Viime kauden toinen loppuottelu joukkue Porin Karhu ht nousi karsintoihin myös ja joukkue nousi pelaamalla sarjaa ylemmäksi. Kaarinalainen indians piti tippua takaisin 2 divariin, mutta sai pitää sarjapaikan. Kun joukkueita nousi monta ylemmäksi, niin tarvi saada lisää sakkia tähän lohkoon ja sieltä nousi viime kauden kaksi parasta 3 divari joukkuetta Tarvasjoki ja Kokemäki. Joukkueet melkein nousivat pelaamalla. Etelästä tulee vielä yksi joukkue Haki Nummela/Lohja. Joka oli tippunut viime kauden päätteeksi 3 divariin.. Tulevan kauden joukkueet ovat: Luja Huittisista, Ejl Eurajoelta, Kuki Harjavalta, Rockets Loimaa, Haka Hockey Paimio, rnk Raisiosta, kiekkohait Salo, Chiefs Turku, KKV Kokemäki, Taru Tarvasjoki ja Haki Nummela. Ennakkoon kovimmat joukkueet ovat Luja, Rockets ja Ejl.
 

Bisons77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Leijonat,NHL
Vkl alkaa lohko 6 pelit. Ennakkosuosikit ovat hoitaneet reenipelit voitokkaasti. Luja voitti 3 ja yksi tasuri rocketsia vastaan. Rockets voitti KKVn, Tarun ja Hämeen lohkosta Nikkarit ja tasuri Luja vastaan. Ejl on voittanut kaikki pelit. Kuki harjoitteli kovempia vastaan ja tappioita tuli niukasti. Monet joukkueet pelanneet niukasti pelejä. Veikkaus runkosarjan tilanteeksi. Luja, Rockets, Ejl, Kuki,KKV, Rnk, Haka, kiekkohait, Chiefs, Taru.
 

BrDead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viitaten avausviestiin: Siis ovatko joukkueet muuttuneet vai vaihtuneet?

Joukkueiden muuttumiseen liittyen: Vieläkö sitä Otto Honkaheimoa on näkynyt Eurajoen Lätkän treeneissä? Mitään huhuja mieheen liittyen?
 

Bisons77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Leijonat,NHL
Herätetääs tääkin ketju. Lohkossa on pelattu 6-8 kierrosta. Kärki on tasainen Rockets Kuki, Luja ja Ejl. Sitten tulee Haka ja Kiekkohait. Rnk,Chiefs ja KKV taistelee playoff paikoilla. TarU on ollut valitettavasti surkea.. Joukkue on saanut kuitenkin nyt uusia pelaajia lisää,jos pääsivät takaisin paremmalle tasolle. Alkaa näyttää siltä, että ennakkosuosikit vievät tätä ja muut taistelee parista paikasta keväällä...
 

Kettu Vitonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS vuodesta 1985
Herätellääs vaan

Vaikka hiukan kotiinpäin vedänkin tässä, niin on pakko sanoa että tänään Kokemäellä pelattu ottelu KK-V - KuKi oli sitten parasta viihdettä alasarjakiekossa pitkiin aikoihin. Oli tapahtumia ja molemmilla mahdollisuus voittoon, nähtiin jäätäviä rankkareita ja viihdettä koko rahan edestä. Näitä muutama lisää niin saadaan länsirannikon alasarjakiekko ihan uusille urille.

Tänään sai rahoilleen vastinetta,kiitos molemmille joukkueille. Uskon että seuraavassa ottelussa Harjavallassa kyseinen saaga saa jatkoa: Kumpi vie,kumpi vikisee ,se nähdään 12.12

Kettu kuittaa
 

Bisons77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Leijonat,NHL
Vkl sekotti melkoisesti pakkaa. KKV vei trillerin kukia vastaan, Rockets oli surkea Ejl vieraana ja chiefs joutui tosissaan taisteleen voitosta Tarvasjokea vastaan. Luja siirtyi kärkeen kahdella murskavoitolla 20-5 maalisuhteella. Ejl otti pataa kunnolla Raisiossa, mutta seuraavana päivänä voitti silloisen kärjen murskavoitolla. Tässä sarjassa on hyvää lätkää aika usein, mutta välillä voi mennä ihan plörinäks...
 

Mauri-Antero

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Onko @Bisons77 nähnyt Rocketsin pelejä tältä kaudelta? Sarjan kärkitasoa tilastojen perusteella, mutta nyt heikompi vaihe vissiin menossa. Itse en ole Loimaalle vielä ehtinyt, mutta ehkä sitten nousukarsinnoissa. Ihan vakavasti ottaen, jos pelillinen taso riittää, niin onko taloudellinen puoli siinä kunnossa, että nousu olisi mahdolinen? Loimaalla pelataan kahta palloilun pääsarjaa, joten sponsorit voi olla aika tiukilla.

En ole Bisons77, mutta hieman olen kysellyt asioita henkilöltä, joka on lähempänä loimaalaista jääkiekkoa. Edustusjoukkueelle ei ole asetettu nousu tavoitetta, eikä sellaista halukkuutta taida hirveasti ollakkaan, mikäli sellainen aika koittaisi. Jääkiekko on aika vaikeassa asemassa Loimaalla, suurimmat sponssieurot kauhovat Bisons ja Hurrikaani, sitten väliin kiilaa vielä pesäpallokin ja sitten loput pennoset saa jääkiekko. Jääkiekko- henkisiä ihmisiä kyllä löytyy paikkakunnalla ainakin 2- divarijoukkuetta pyörittämään, vaikkakin kuuleman mukaan pelaajatkin ovat osallistuneet varainkeruuseen. Moninkertaisesti kalliimpaan Suomi-sarjaan en kyllä usko rahkeita Loimaalla riittävän, mutta löysää rahaa tuntuu paikkakunnalla riittävän aivan eri tavalla kuin Forssassa, joten eipä anneta viimeistä tuomiota.

Muuten, Heikkilän Valtteri on huhujen mukaan liittymässä Rocketsiin. Hänkin lienee kyllästynyt ummehtuneeseen vihreään nuttuun. Siinä olisi hyvä vahvistus teille.

Täytyypä tuollakin käydä muutama peli katsomassa, yleisöäkin näyttää käyvän ihan mukavasti. Ei kai siellä ole niitä helvetin katsomon sivuverkkoja silmän tiellä?
 

Bisons77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Leijonat,NHL
Arvon palstaveljet! Rockets on aloittanut kohtalaisesti,mutta joukkueen tavoitteet on pleijarit ja olla siellä suomisarjan nousussa.Ristiriitaiset ovat tiedot seuran nousutilasta, mut kattotaan mihin mennee! Joukkue alkaa hitsautumaan pikku hiljaa... Ja Heikkilän Valtsu olisi ihan kiva vahvistust joukkueeseen, olihan hän veljensä kanssa heinäkuussa Loimaalla reenailemassa :) Loimaalla ei ole sitä verkkoa sivuilla häiritsemässä! :D
 

Bisons77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Leijonat,NHL
Luja HT ja rockets antoi jälleen hyvää kiekkoviihdettä! Tälläkin kertaa Luja iski lopussa voiton. Rockets on ottanut pelillisesti lujaa kiinni.
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Voisinpa suositella esimerkiksi kaikille tuhansille Kupittaan Citymarketin kävijöille piipahdusta Chiefsin ilmaispelissä siinä samassa, tai näin ainakin eilen itse pitkästä aikaa tein. Vaatii kyllä aikamoista salapoliisityötä löytää perille pikkuhallin puolelta ja tajuta nousta kierreportaita ylös, mutta lopulta sitten löytyy suhtkoht autio Marli-areena, ja siellä yleensä nököttävät 20 katsojaa.

Eilen yritteliäs Chiefs pudotti pienimuotoisen pommin ja vaikka torjunnat jakautuivat 51-19, niin molari Miikka Majavan hyvä päivä takasi 4-2 voiton jäämisen Turkuun ja sarjakakkonen Lauttakylä kärsi vasta kauden kolmannen häviönsä. Draaman kaari oli kyllä aika hieno. Kaksi pikamaalia kotijoukkueelle, sitten Lauttakylän pitkä kiri ja yllätyksellinen ja kaiken taas kääntänyt alivoimamaali vähän ennen loppua.
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Viikko myöhemmin Kupittaalla: eli osa 2 rakenteeltaan samantapaista settiä: Jälleen Chiefs karkasi nopeaan 2-0 johtoon vieraiden vielä ihmetellessä ja siitä sitten taulukossa ylempänä ollut vastustaja lähti kirimään kiinni halliten pelitapahtumia. Se vaan, että tällä kertaa kiri oli nopeampi, jo 1. erän lopussa 2-2. Ja kun maineikas vierailija Loimaan Rockets meni sitten kolmannen erän puolivälin tienoilla 2-4 johtoon, olisi voinut kuvitella pelin jo ratkenneen.

Vaan ei. Päädystä pompanneen tuurikavennusmaalin jälkeen pari lisää pakki Peter Palmrothin johdolla ja eikös sama partapakki iskenyt vielä jatkoaikamaalinkin ja näin Turun Yliopistonmäen "Pomot" jatkavat hiipimistään kohti kakkosen kärkikastia. Ihmeen sitkeä jengi kyllä tämä nykyinen Turun kolmosjoukkue!
 

Bisons77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Leijonat,NHL
Otetaas tääkin ketju ylös, kun kevät ja pleijarit tulevat! Kierros jäljellä ja lohkovoiton vei odotetusti Luja, mutta ei ylivoimaisest. Kakkonen on Rockets joka on kovassa iskussa kevättä kohden. Kolmonen on Ejl joka hyytyi viimeisissä peleissä. Nelonen on kuki joka on pitkässä voittoputkessa. Viides sija on tällä hetkellä chiefsin hallussa, mutta rnk on niukasti takana ja viimeisen pelin pisteillä mahdollisuus ohittaa chiefsin. Haka on sijalla 7 ja luultavasti pitää paikkansa. Kiekkohait on playoffeihin menossa niukasti, ellei KKV hoida rnkta ja nouse suurinumeroiseen voittoon. TarU jää viimeiseksi joko 0 pisteellä tai sit yllättää ja ottaa avauspisteet viimeisessä pelissä. Playoff parit: Luja - kiekkohait /Haka /KKV, Rockets -Haka /Kiekkohait, Ejl -Rnk /chiefs, Kuki -chiefs /Rnk.
 

Bisons77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Leijonat,NHL
Huomenna alkavat playoffit!

Luja-Kiekkohait: Luja selvä suosikki tässä parissa. Luja vei kohtaamiset suoraan 3-0 runkosarjassa. Onko Lujalla peikko taas pleijareissa? joukkue tottunut lähtee lomille jo alkuun. Luja vie 2-0.

Rockets-Haka:Rockets lähtee myös ennakkosuosikkina tähän pariin.Outo tilanne kun ovat yleensä olleet pleijareissa altavastaajana. Kovassa iskussa oleva rockets vs hakan kokemus? Rockets vei kohtaamiset 3-0. Rockets vei ainoan pelin Paimiossa 1-8,jossa joukkue on yleensä ollut heikko. Rockets vie kovalla halulla 2-0.

Ejl-Rnk Hoci: Tasaisin pari? Joukkueet takoivat hurjia määriä maaleja toisiaan vastaan. Rnk oli 1-2 voitoin parempi runkosarjassa. Rnk on kaudesta toiseen vaisu runkosarjassa,kun pleijareissa joukkue on hurmoksessa. Ejl oli hyytyväinen kauden lopussa ja joukkueen maaliin tehdään paljon maaleja. Rnk ottaa niskalenkin 0-2.

Kuki-Chiefs: Chiefs ei olis varmaan halunnut kukia vastaan avauskierroksella. Joukkue jäi jalkoihin jokaisessa kohtaamisessa rumasti. Kuki vei kohtaamiset 3-0 ja maalierolla 26-3! Nuori ja kokematon kuki joka oli runkosarjan lopussa kovassa vireessä ja kokenut chiefs. Chiefs ei anna nuoruuden liikaa hyppiä nenille ja taistelee voiton 1-2 jatkoerän jälkeen!
 

Bisons77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Leijonat,NHL
Ensimmäinen kierros pelattu ja välierä joukkueet tiedossa. Ei päässyt ketään yllättämään kärkijoukkueita. Luja hoiti kotonaan hait lomille, kun Salossa joutui tyytymään tasuriin. Rockets kävi murskaamassa Hakan Paimiossa, kun kotonaki tuli nihkeä voitto, lähti Haka lomille. Ejl sai taistella rnkta vastaan tosissaan ja toisen ottelun viimeisessä erässä joukkue meni menojaan ja Raisio lomille. Kuki hoiti chiefsin mallikkaasti ja jatkoi välieriin. Välierissä Luja kohtaa kukin ja rockets taistelee Ejl vastaan. Tiukkoja pelejä tulossa.
 

Bisons77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Leijonat,NHL
Jaahas kausi pelattu ja Luja HT vei vihdoinkin kannun. Luja murskasi Ejln vieraissa ja kotona pelasi tasurin, joka riitti mestaruuteen. Odotettu nelikko oli välierissä. Ens kaudella luultavasti samat seurat ovat kärkisijoilla. Tällä hetkellä Parainen olisi nousemassa takaisin rautaliigaan. KKV luultavasti pitää sarjapaikan karsinnoissa. TarU tippuu vaikean kauden jälkeen. Saas nährä miten liiton miehet pistää pakkaa sekaisin lohkojaossa.
 
Suosikkijoukkue
Forssan Palloseura
Riittäisikö Korvenpäiden taso Suomi-sarjaan, mitä olet mieltä Bisons77? Pietilä oli kuitenkin Forssassa pelatessaan ihan riittävän hyvä pelaaja Suomi-sarjaan ja ainakin tämän kauden pisteitä katsellessa ovat Pietilän tasoisia pelaajia.
 

Bisons77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Leijonat,NHL
Riittäisikö Korvenpäiden taso Suomi-sarjaan, mitä olet mieltä Bisons77? Pietilä oli kuitenkin Forssassa pelatessaan ihan riittävän hyvä pelaaja Suomi-sarjaan ja ainakin tämän kauden pisteitä katsellessa ovat Pietilän tasoisia pelaajia.
kyllä Korvenpään veljekset kovia oli tänäkin vuonna, veikkaan et monetkin pärjäisi.
 

Kettu Vitonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS vuodesta 1985
Pistetääs tännekin viimiset päivitykset,karsinnat on saatu päätökseen ja kakkosessa ensi kaudella pelaavat ParSport ja KK-V. KJK jatkaa kolmosessa ja TarU tippui vaikean kauden jälkeen niin ikään kolmoseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös