Pe 18.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 89 214
  • 963

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tä? Missä meidän tuomarit? Täytyy olla joku virhe!
 
Kaijomaa päätti ottaa kuitenkin käyttöön kortin "kerran kolmestasadasta" ja sinnehän se sujahti.
Kiekko nousevalle radalle - kuten kaikilla - mutta Kaijomaalla sitä ruista ei niin paljoa ranteessa ole, että kiekko nousukiitoa maalille asti jaksaisi. Joten kivasti putoaa jäähän ja siellähän Rajaniemen patjojen välissä se imu oli päälle. Oikein kiva.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tepsi tarvitsee tällaisia pelejä neljä. Ei se mahdotonta ole, mutta tämä oli vasta ensimmäinen.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Kaikki tuomarit on saaneet juuri sähköpostia toimistolta!! Tää oli sovittu homma, mutta ne silti onnistu perseilemään tän!!! #tuomarifarssi!!!

For real - Ottakaa nyt voitosta kaikki irti, mutta pakkoko on voitonkin jälkeen ulista tuomareista, ikäänkuin ne olisi tätä ratkaissut suuntaan tai toiseen? Kaijomaa ei ollut ykkösehdokkaani, kun ratkaisijaa mietin. Onnea Turku, huomenna pohjoisesta tuulee taas kolme kertaa kovemmin. Kärpät on sisuunnettu.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Voi elämän kevät miten osaa olla hunajaista... <3 NIIN ansaittu ryöstö ja NIIN makiaan paikkaan! Tekkiikkö nää vaan yhen maalin? No toki ku meillo maailmanmestari maalisa joka syttyy vain tosipelleihin!
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Meni kyllä oikeaan osoitteeseen voitto. En kyllä nähnyt mitään väärää TPS:n toisessa maalissa ja TPS oli selvästi pelirohkeampi koko ottelun ajan, Kärpät pääsi kulmiin ja jäi sinne. Tulee kova sarja, jonka Kärpät lopulta vie kun TPS:n papoilta alkaa jalka hiipumaan siinä kolmannen pelin kohdalla. Hieno ja ansaittu voitto!
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikea ymmärtää näitä tepsukan faneja, jotka voitonkin jälkeen näkevät tärkeimmäksi asiaksi vittuilun Kärpille. Ei vaan ymmärrä, ei.Huonoja voittajia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös