Kehumisketju

  • 54 782
  • 153

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Itse taas uskon KooKoon kiinnostavan mikkeliläisiä juurikin yhteisen pitkän historian, voimasuhteiden tasaisuuden (pelaajabudjeteissa ei suuria eroja), valmennuksen (pitkään Mestiksessä valmentanut Mattila ja hänen pelityyli) ja paikallisvastus-statuksen takia.

No saattahan tuokin pitää paikkansa, mutta ajattelin näitä otteluita lähinnä omasta näkökulmasta ja luulisin, että itse en ainakaan Mikkeliin matkusta katsomaan Jukurit vs. KooKoo pelejä, koska Kalevankankaalla on kuitenkin tullut näitä pelejä tullut katsottua ainakin sata kertaa. Kyllähän joku SaiPa sytyttää liigassa ihan eri tavalla kuin Jukurit ja voihan Jukurit vs. KooKoo pelin katsoa ensi kaudella myös Ruudun kautta. En usko, että Kouvolassaaan Jukurit vetää KooKoon tämän kauden yleisökeskiarvoa 3700 enempää katsojia.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kiitos kehuista ja tervetuloa liigaan. Mielenkiintoista kohdata ensi kaudella. Ja kausi oli tosiaan menestys! Pelaajauutisia tässä odottelee jo.
 

Oskupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pepe Jürgens
Tämä lienee laajemminkin fiilis jukurileirissä.

Jukurit taas ei voisi vähempää kiinnostaa. Ja eihän se kiinnostakaan edes mikkelissä.

Tämä ei liene kovin yleinen mielipide Kouvolassa, lukuun ottamatta muutamia katkeria "hc"-faneja.

Ihan käsittämätöntä tämä Kouvola-Mikkeli viha. Ja sitten vielä väitetään että ei Jukurit kiinnosta. Uskallan väittää että, millekkään joukkueelle häviäminen ei satu niin paljon, kuin Jukureille, varsinkin juuri näitä HC faneja.
 
Tämä ei liene kovin yleinen mielipide Kouvolassa, lukuun ottamatta muutamia katkeria "hc"-faneja.
Kouvolasta en tiedä, mutta minua lähellä olevissa KooKoota seuraavissa piireissä ainakin on suhteellisen yleinen.

Ihan käsittämätöntä tämä Kouvola-Mikkeli viha.
Kouvola-Mikkeli vihaan sen sijaan en ole törmännyt. Jossain määrin jotain vihaa saattaa Suomessa ehkä olla IFK:n ja Jokereiden välillä? Kyse on nyt siitä, kuinka jukuriseurayhteisön brändi on köyhä muovinen ja sympaattisen kusinen metsäläispaska jota on kiva koulukiusata.

KooKoon kehumisketjuun voisi nyt vääntää tästä aasinsillan, että vaikka kymmenen vuotta sitten siihen oli kaikki edellytykset, niin onneksi KooKoosta ei ole muodostunut sympaattisen kusista paskaa, vaan sijoittajien, vapaaehtoisten ja hyvin valittujen palkollisten kosketuksella siitä tulikin kultakimpale.

Jos jukurit ei olisi jukurit, niin sillekin voisi toivoa samaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös