To 21.1.2016 Jokerit - Metallurg Novokuznetsk

  • 7 812
  • 99

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
JMA ja illan toinen
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Aaltoselta odotetut pisteet 2+2. Veikkaus oli 1+2, mutta nyt meni yli. Peleissä missä Aaltonen saa tilaa, jälki on tällaista. Valitettavasti näitä pelejä ei nähdä playoffeissa tai TOP-10 vastustajia vastaan. Onnittelut silti, uskon että pisteet auttaa JMA:ta jatkossa.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mies joka ei kuuluisi kokoonpanoon on tänään leipassut 2+2. Varmaan väärin tehtyjä pisteitä kaikki.

Totta puhuen 2 pistettä tänään oli 100% Sallisen ansiota ja täysiä vahinkopisteitä pellailijalle. Jälkimmäinen maali myös 90% Sallisen ansiota. Mutta ei saivarrella sen enempää. Kunnioitetaan tulosta ja oon aina sanonut, että mun puolesta Aaltonen saa tehdä vaikka kuperkeikkoja ja piruetteja jäällä, jos tekee kovia tehoja ja tänään siis suoriutui 10+ arvoisesti roolistaan.

Kuka on muuten toivonut Aaltosta ulos kokoonpanosta? Ensi kaudeksi toivottavasti lähtee helvetin kauas Jokereista, mutta tällä kaudella toivotaan ja odotetaan kädet ristissä tehoja. Myös niitä kovempia joukkuetta vastaan.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Mulle on se ja sama vaikka peli olisi 10-0. Jokerijoukkue on pelannut tällä kaudella satunnaisia hetkiä lukuunottamatta todella sekavaa peliä.
Sekavan kauden pelaamalla varmisti kuitenkin play-offpaikan yhdeksän kierrosta ennen runkosarjan loppua ja kotietu alkaa näyttää jo kohtalaisen todennäköiseltä. Ilmeisesti yksikään toinen joukkue ei myöskään tässä sarjassa kovin selkeätä lätkää pelaa.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kai tuo jotain kertoo että maalivahti valitaan parhaaksi kun joukkue voittaa 6-2.

SKA:ta karkuun vähintään yhdellä pisteellä. Siinä positiiviset tältä päivältä.
 

salama#8

Jäsen
Kai tuo jotain kertoo että maalivahti valitaan parhaaksi kun joukkue voittaa 6-2.

Ei kerro mistään muusta kuin huonoista vaihtoehdoista äänestyksessä. Sallinen - Aaltonen tänään kentän parhaita.

Ei voi kun nauraa näille Aaltosen väärin tehdyille pisteille. Jos Regin olisi nakannut tänään 2+2, niin häntä pidettäisiin vähintään jumalolentona.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Totta puhuen 2 pistettä tänään oli 100% Sallisen ansiota ja täysiä vahinkopisteitä pellailijalle. Jälkimmäinen maali myös 90% Sallisen ansiota. Mutta ei saivarrella sen enempää...

Pikkuisen saivartelen kuitenkin, nimittäin ainakin 10%n osuuden antaisin Kennedylle, näin rakentavassa hengessä kommentoituna.
 

Puolustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Admiral voittaa rankkareilla, Jonathan Blumilta hieno ratkaisumaali rystyltä maalin kattoon, ero SKA:han kasvaa kahdella pisteellä!
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikä tärkeintä, ero SKA:han kasvoi nyt 6 pisteeseen ottelu vähemmän pelanneena. Avainasemassa on toki 2 keskinäistä ottelua muutenkin haastavassa loppuohjelmassa, mutta näistä toinenkin voittamalla Jokerit on jo erittäin vahvoilla.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
11 167 katsojaa.

Aika käsittämätön luku ottaen huomioon vastustajan. Näytti kyllä paljon tyhjemmältä, mutta kaipa se pitää uskoa.

Aikamoista pelailua se oli, mutta hyvä että tuli maaleja enemmän. Alkaa pikku hiljaa löytyä lisää tehoja laajalta rintamalta ja se lupaa hyvää. Toivotaan että Jokerit saa hyvän startin raskaalla vieraskiertueelle Torpedon vieraana.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Aika käsittämätön luku ottaen huomioon vastustajan. Näytti kyllä paljon tyhjemmältä, mutta kaipa se pitää uskoa.

Pohjoispäädyn yläkatsomo ainakin oli avattu ja noilta osin ainakin omaan silmääni halli näytti huomattavasti täydemmältä kuin tiistaina tai sunnuntaina. Tosin sen verran täytyy ihmetellä tuota yleisömäärää, että lähtökohtaisesti torstainen matsi Novokutznetskia vastaan on omasta mielestäni vielä "legendaarisempi" kuin männävuosien heitot tiistaisista SaiPa-matseista. Tuossa joukkueessa ei omaan silmääni ole oikeastaan mitään kiinnostavaa ja oletettavasti jopa Hjallis osaisi nimetä enemmän SaiPan pelaajia kuin Novon.

Tämä taas oli näitä matseja, jossa tärkeintä oli repiä kolme pistettä, pysyä ehjänä ja ehkä jopa vähän säästellä. Liiga voisi olla tuolle jengille oikeampi sarja ja sielläkään ei tarvitsisi ainakaan suoran pleijaripaikan varaan budjettia rakentaa: sen verran heikko porukka tuo on kaikkiaan. Tosin nämä vastustajat ovat siinä mielessä ikäviä, että heillä harvemmin on mitään hävittävää ja oma rotsi jää helposti auki, jolloin pelistä tulee vaikea. Tänään noin ei kuitenkaan käynyt, vaan loppupeleissä matsi oli varsin selvää kaura jo ennen numeroiden lopullista repeämistä.

Sallinen oli tänään kyllä niin helvetin hyvä, että pakko ihan nimeltä mainita. Neljä maalia tuo teki, tosin kahdessa JMA niittasi kiekon reppuun. Toisessa Sallisen taklaus- ja karvauspeli loivat maalipaikan ja toisessa sitten kiekko napsahti kaverin lapaan kun eroa tyhjään maaliin oli alle mailanmitta. Vaikka Karlssonille mvp äänestettiinkin, niin esimerkiksi Tikkurila olisi voinut jonkun extrapalkinnon markkinointimielessä pistää Sallisen suuntaankin. Toivottavasti Sallisen ja Aaltosen yhteispeli pysyy tuolla tasolla jatkossakin, hyvin pojat löysivät tänään toisensa. Kennedy myös hyvin täydensi kolmikkoa ja tuon kolmikon voisi ainakin toistaiseksi lyödä lukkoon.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Aika käsittämätön luku ottaen huomioon vastustajan. Näytti kyllä paljon tyhjemmältä, mutta kaipa se pitää uskoa.
Jos et pelissä ollut, niin tuo yläkatsomon pohjoispääty oli käytännössä täytetty varmaankin joillain Tikkurilan ilmaislipuilla. Ehkä tuo 11 000 pitää paikkansa, kun vielä lasketaan katsojat joilla on kausari,mutta olivat pukeutuneet sinisiin penkkeihin.

Juuri sellainen läpsyttely mitä odottaa saattoikin. Ihan kiva, että tuli maaleja sentään paljon. Alkuun näytti, että Jokerit luuli pääsevänsä helpolla, mutta tokassa erässä onneksi peli kääntyi sinne oikeaan suuntaan. Minusta tämän päivän peliä kuvaa hyvin Dufvan suusta kuultu sanonta: Ei tarvi olla maailman paras, riittää että olet parempi paikallaolijoista. Se riitti tänään, enkä lähtisi siitä narisemaan kuten näköjään jotkut.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös