Ottelutapahtuma ja -ohjelma kaudella 2015–2016

  • 17 214
  • 87

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
KHL ei ole Venäjän mestaruussarja, sarjassa pelaa joukkueita kuudesta muustakin maasta, eikä mestari ole Venäjän mestari.

Derailaamatta sen kummemmin, KHL:n voittaja on Venäjän mestari mikäli kyseessä on venäläinen joukkue. Jos KHL:n voittaisi ulkopuolinen, olisi Venäjän mestari KHL:ssä parhaiten sijoittunut venäläisjoukkue. Koska sarja siis määrittelee Venäjän mestarin, voidaan täysin rehellisesti puhua Venäjän mestaruussarjasta.
 
Viimeksi muokattu:

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eikö se nyt ole se "otteluemäntä", siis Viking-linen sponsorijuttu, mikä jo viime kaudella vaivaannutti. On kyllä huonoa mainosta firmalle.

Liittyykö Janika Nieminen siis jotenkin Viking Lineen? BTW, haluaisin sen Viking Linen maskotin vaikka joka peliin. Kerrassaan hauska tyyppi ja etenkin lapset tykkää! Mitään omaa maskottia ei tarvita.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Liittyykö Janika Nieminen siis jotenkin Viking Lineen? BTW, haluaisin sen Viking Linen maskotin vaikka joka peliin. Kerrassaan hauska tyyppi ja etenkin lapset tykkää! Mitään omaa maskottia ei tarvita.
Ei kait mitenkään, eiköhän katsomojuontaja ole ihan Bluesin oma juttu. Jotain lahjakorttejahan hän tuntuu jakelevan, että onko ne sitten Viking Linen vai jotain muita? En ole oikein saanut puheesta selvää, että mitä hän jakaa. Voihan olla, että palkka tulee sponssilta, mutta hiukan epäilen.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Halli on Jussin ja Jussi tuskin on persaukinen joten veikkaan että asia on enemmän viitseliäisyydestä kiinni. Kun tähänkään asti ei olla tuota korjattu niin enpä pidättele tämän asian suhteen hengitystäni.
Niin ne päätyverkotkin korjattiin vasta siinä vaiheessa kun kiekko lensi sen läpi sinne pystybaariin ja tais osua jotain korealaista miestä päähän. Muutenkin hallin toimminasta oikein huokuu että asioita korjataan vasta sitten kun homma on totaalisen rikki. Ehkä nää asiat paranee kun hallin käyttöaste kohoaa ja ei ole enää oikein varaa antaa itsestä rähjäistä mielikuvaa.

Areenan dj:n playlist on muuten aika surkeaa kamaa. Se on kai päivitetty viimeksi vuonna 2013 ja sisältää jotain ihmeen melodisen angstisia kappaleita kuten Taylor Swiftiä ja Sunrise Avenueta. Ihan kuin ei vituttaisi kahta kauheammin, kun vastustaja tekee maalin ja stereoista kuuluu jotain masentavaa viulu-ulinaa.
Samaa mieltä. Se että faneilta kysyttiin biisitoiveita ei sitten loppupeleissä toiminut ollenkaan. Ihan hirveetä metalpaskaa sieltä välillä tuli, joka varmaan nappaa osaa palstatovereista mutta en tiedä sitten miten se nappaa Bluesin matseissa yleisesti käyvää sakkia. Kyllä sen musan pitäs olla sopivan vaihtelevaa että sieltä löytys jokaiselle joku suosikkibiisi ja samalla tarpeeksi mainstreamia ettei se hirveesti häiritse sitä keski-ikäistä yritysvierasta.

Omasta mielestäni Janika on onnistunut tunnelman luomisessa todella hyvin ja johonkin yleisö on ainakin joissain peleissä osallistunutkin.
Ei kukaan ole seppä syntyessään. Ehkä toi Janikakin tossa hommassa kehittyy ja saa pelisilmää siinä mikä toimii ja mikä ei. Oikeasti eihän näitä katsomojuontajia Suomessa ole hirveesti aikasemmin nähty joten mistä ois voinut katsoa esimerkkiä. Kovastihan on täällä palstalla toivottu että ottelutapahtumaa koitetaan kehittää joten annetaan Jankikan ja Akin yrittää.

BTW, haluaisin sen Viking Linen maskotin vaikka joka peliin. Kerrassaan hauska tyyppi ja etenkin lapset tykkää! Mitään omaa maskottia ei tarvita.
Lapsillehan toi maskotti on tosiaan kiva juttu. Suomessa ei taida kovin monella sm-liiga jengillä edes maskottia olla kun taas jenkeissä niitä taas on melkeen joka jengillä. Jokereilla on, ja koska Bluesin toimari tulee siitä organisaatiosta niin ehkä tääkin homma matkitaan sitten sieltä. Kun Bluesilla on toi ajokoira teema niin kai se sitten joku Blues-paitainen sympaatinen koira olisi, joka erityisesti tykkäisi jahdata pientä punaista kissaa. Tosin niin kauan kuin Bluesin otteluohjelma ei ole lapsipereheitä suosiva niin eipä tommoselle maskotille tarvetta tosiaankaa ole.

Jos KHL:n voittaisi ulkopuolinen, olisi Venäjän mestari KHL:ssä parhaiten sijoittunut venäläisjoukkue. Koska sarja siis määrittelee Venäjän mestarin, voidaan täysin rehellisesti puhua Venäjän mestaruussarjasta.
Itävallan Erste Bank Liigan voitti vuonna 2014 italialainen jengi HC Bolzano. Tällöin Itävallan mestariksi nimettiin toinen finalisti eli EC Salzburg. Kyllä mä pidän tota Erste Bank Liigaa edelleen itävallan mestaruussarjana, vaikka siinä pelaa jengejä viidestä eri maasta.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Olisi muuten hauska kokemus jos ennen ottelua olisi ennakointeja fanien ja pelaajien kanssa, siitähän saisi varmasti hyvän lisän noihin ottelutapahtumiin.
 

BlueTaco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Red Wings
Voisiko joku jolla on kontakteja toimistolle kertoa sinne nyt viimeinkin, että nuo Janika Niemisen pelikatkohuutelut eivät toimi.

Hänen äänensä on niin matala että joko mikki ei sitä kunnolla poimi tai kajarit eivät sitä toista, mutta puheesta ei saa selvää. Vrt. esim. jäähy-/maalikuulutukset.

Toinen asia. Tietääkö joku mitä Aki Eurola nykyään tarkalleen tekee? Kokonaan siirtynyt ideointiosastolle pois käytännön toimista?
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Tuon lisäksi Eurola tekee joukkueen oheisviestintää kuten Youtube-kanavalle ladattuja haastatteluja joita esitetään myös ottelujen erätauoilla. Osa ottelutapahtumaa toki nekin.

Tuosta uudesta kuuluttajasta eli Valviosta pitää muuten todeta että mielestäni parantanut peli peliltä. Lauantain Tappara-matsissa loi oikein hyvin fiilistä halliin ja hehkutti mukavasti rankkareita ja kotijoukkueen voittoa. Kyllä mä näytän tälle tyypille peukkua ylöspäin.
 

Laareppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blegi, Sharks
Tuosta uudesta kuuluttajasta eli Valviosta pitää muuten todeta että mielestäni parantanut peli peliltä. Lauantain Tappara-matsissa loi oikein hyvin fiilistä halliin ja hehkutti mukavasti rankkareita ja kotijoukkueen voittoa. Kyllä mä näytän tälle tyypille peukkua ylöspäin.

Samaa mieltä. Hyvähän tuosta tulee! Innostui Tapparapelissä jopa huutamaan Korhosen nimeä.
 
Katsoin tuossa eilen Ruudusta NBA-matsia ja mieleen jäi miten paljon ohjelmaa siellä matsissa oli. En nyt tarkkaan muista kaikkia yksityiskohtaisesti kun katsoin sivusilmällä sitä samalla muuta räpläten mutta tässä muutamia jotka jäi mieleen:

- Oli joku paitojen heitto katsojille jossa huudatettiin ja seisotettiin kädet ylhäällä yleisöä samalla.. jotain "paitatykkejähän" on ollut joskus mutta tuotahan voisi suoraan katsomosta tehdä.

- Oli joku koriinheittoskaba jossa saattoi voittaa jonkun lentolippupaketin tjsp yhteistyökumppanilta.

- Sitten oli joku sellainen missä juontaja mikin kanssa vei jonkun katsojapariskunnan jollekin erityisesti merkityille paremmille ringside-paikoille, ilmeisesti saivat kausarin niille paikoille. Oli kai arvottu (kaikkien?) lipunostajien kesken.

Toki heillä siellä vähän enemmän rahaa käytössä mutta miksei esim. tuota kausariarvontaa voisi järjestää? Tulisiko kalliiksi tehdä se joka himamatsissa?
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Toki heillä siellä vähän enemmän rahaa käytössä mutta miksei esim. tuota kausariarvontaa voisi järjestää? Tulisiko kalliiksi tehdä se joka himamatsissa?
Mun mielestä ei. Eikä tuota tarvitsisi edes joka pelissä olla. Mutta kuten toisessa ketjussa kirjoitin, tällä hetkellä taitaa olla turhaa odottaa mitään tällaista kun ei edes ns. pieniä asioita saada hoidettua.

Sehän tässä tuntuu turhauttavalta että jo tämän palstan nimimerkeiltä saisi taatusti kerättyä jonkun helposti toteutettavan "10 parannettavaa asiaa" jos joku toimistolta vain viitsisi kysyä.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Saas nähdä yritetäänkö CHL:n takia siirtää ke 9.12 olevaa HPK-peliä, fiksuahan tuo olisi. Ti 8.12 peli Oulussa ja pelit myös 11 ja 12.12 eli jollei siirretä tulee 4 peliä viiteen päivään. Toki samanlainen rykäys tulee tammikuun lopulla mutta silloin pelataan 2 back-to-back ottelua ja vieraspelit ovat "vain" Hämeenlinna ja Tampere kun taas tässä ne ovat Oulu ja Rauma.

Autetaan siis toimistoa sillä tammikuun puolenvälin tietämillä on kaksi perättäistä viikkoa (viikot 2&3) jossa Bluesilla on pelit vain pe-la, siitä siirtoa vaan vaikka ke 13.1. HPK pelaa edellisen kerran la 9.1 ja seuraavan kerran la 16.1 joten ei pitäisi tuottaa ongelmaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös