Rousu TPS:n riveihin

  • 1 598
  • 4

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tammisen ja Rousun keskinäinen kemia ei ole koskaan toiminut. Tamminen on peluuttanut Rousua kolmoskentässä ja Rose on ollut kärpissä pienessä roolissa ja vähäisellä peliajalla.
<BR>
<BR>Tilanne on kärjistynyt siihen pisteeseen että Rose palaa TPS:ään.
<BR>
<BR>Harmi, koska potentiaalia Rousussa on paljon.
<BR>Menetys kärpille varsinkin jos vaihtokaupassa ei ukkoja siirry Kärppiin päin.
<BR>
<BR>
<BR>Kiekkokaleva tänään puolenpäivän jälkeen:
<BR>
<BR> OULU Hyökkääjä Miikka Rousu ei pelaa enää tällä kaudella Kärppien liigamiehistössä. Rousu siirtyi loppukaudeksi hallitsevan mestarin TPS:n joukkueeseen. Siirrosta sovittiin maanantaina, ja tällä hetkellä Rousu on matkalla Tampereelle katsomaan Tappara–TPS -ottelua. Hän liittyy TPS:n harjoitteluvahvuuteen keskiviikkona.
<BR>
<BR>”Onhan siirtyminen muualle ollut pitkään vireillä, koska en ole ollut tyytyväinen saamaani peliaikaan Kärpissä. Sitä myötä oma panokseni Kärpissä ei muodostunut odotusten mukaiseksi”, Rousu kommentoi.
<BR>
<BR>Rousu ehti tehdä Kärpissä 26 ottelussa 5+3=8 pistettä. Kahden Oulussa pelaamansa divisioonakauden (91 ottelua) saldo hänellä oli 33+75=108.
<BR>
<BR>TPS on Rousulle entuudestaan tuttu joukkue. Oululainen siirtyi Kärppien II divisioonakauden 1994–95 jälkeen seuraavaksi vuodeksi TPS:n liigajoukkueeseen ja nousi saman tien parrasvaloihin. Rousu voitti 14+21=35 tehoilla tulokkaiden pistepörssin ja sai kauden päätteeksi kaulaansa SM-hopeamitalin.”Tämä tuntuu kuin olisi menossa vanhaan työpaikkaan takaisin. Jursi (Vladimir Jursinov) oli silloin minun aikanani valmentajana, mutta Jortsu (Hannu Jortikka) veti silloin kesätreenejä. Myös Hannu Virta ja Kari Jalonen ovat tuttuja tuolta ajalta. Pelaajistosta 80 prosenttia on tuttuja”, Rousu totesi.
<BR>
<BR>Pettymykseksi muodostuneen alkukauden jälkeen hyökkääjä lähtee hissukseen uuteen seuraan.
<BR>
<BR>”Menen askel kerralla eteenpäin, enkä lähde tavoittelemaan kuuta taivaalta. Itseluottamus pitää nyt saada takaisin.”
<BR>
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Joo, niin siinä sitten kävi. Uskottava se kai on kun ovat oikein sanat laittaneet Rousun suuhun. Totuus on kyllä se, että Tps olisi tarvinnut aivan toisen tyyppistä pelaajaa. Mutta kun ei ole mistä valita niin näin käy.
<BR>
<BR>Ehdottomasti järkevintä olisi ollut hankkia laukova pakki, sillä jonkinlaista pelotetta myös pakkien osalta tarvitaan, ettei pelkästään riitä kun nojailee hyökkääjät pois maalintekopaikoilta. Vaihtoehtona pakille olisi voinut olla pomminvarma sniper. No, toivottavasti tällä hiukan kevennetään muutamien pelaajien pelitaakkaa.
<BR>
<BR>Ylimääräisenä ehdotuksena, lisäisin vielä, että mikäli jokin seura on kiinnostunut J.Varvion pelipanoksesta, niin allekirjoittanut olisi valmis järjestämään vaikka keräyksen Jaken matkalipulle. (huomaa yksikkömuoto)Tehot hukassa ja naama mutrussa ,täysin tepsin pelikulttuuriin sopimattomana virhehankintana, voisi vaikka Jortikka antaa palautetta, jotta peliin saataisiin edes jonkinlainen tolkku. Perun tämän lausuntoni ainoastaan, mikäli joku pystyy osoittamaan yhdenkin pätevän syyn, miksi Jarkko ei ole onnistunut edes välttävästi siinä mihin hänet hankittiin!
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Tervetuloa vaan Rousu tänne Turun suuntaan ja toivotaan samalla ettei enää tule samanlaista -uskomatonta- loukkaantumissumaa kuin edellisellä kerralla. Alkuhan Rousulla oli erittäin hyvä , mutta homma meni ihan käteen jatkuvien loukkaantumisten takia huipentuen siihen vaaralliseen hermosairauteen.
<BR>
<BR>Vaikka Rousu tyyliltään sopiikin hyvin Tepsiin ja lähes kaikki ovat jo ennestään tuttuja kaverille ,niin nyt olisi tarve tosiaan ollut hiukan suoraviivaisemmalle&kookkaammalle pelaajatyypille. Mutta on R:n tulo toki parempi kuin se vaihtoehto ettei mitään tapahdu. Ainakin on yksi mies enemmän mikäli loukkaantumisia tulee lisääkin.
<BR>
<BR>Puolustaja olisi silti mukava saada, varsinkin kun Lehtinen ja Loponen ovat loukkaantuneina. Loposen vatsavamma on lievä arvoitus tulevaa ajatellen vaikkei revähtymää löytynytkään, sillä vastaavat vammat ovat aiemmin olleet hyvinkin sitkeitä ja helposti uusiutuvia.
<BR>
<BR>Varviosta taas -> niin onhan hän ollut virhehankinta minunkin mielestäni, mutta ainakin alkukaudesta(tyypillistä Jakelle) vielä tuli tehojakin. Auttamattoman heiveröinen pelimies eikä liika nopeuskaan vaivaa ,mutta laukaus on kyllä hyvä. Et kai sentään odottanut Varvion tulleenkaan täyttämään Kallion/Nurmisen saappaita?
 

Antti.R

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kova pakki olisi kyllä ollut ykkösvaihtoehto, mutta vahva, kokenut, TPS-taustaa jo ennestään omaava hyökkääjä on myös hyvä hankinta. Tämän kauden palloseurassa ei ole liiemmälti näitä vääntäjiä ollut, joten Rose on mielestäni enemmän kuin tervetullut. Miikasta tulee luultavasti SE maskimies ylivoimaan, mitä olemme kaivanneet.
<BR>
<BR>Ja Jaken voisi tosiaankin lähettää vaikka sinne Ouluun ikäänkuin \"kylkiäisenä\". En panisi pahakseni.[addsig]
 

ahk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos nyt Varvion arvostelulinjalle lähdetään, niin täytyy todeta miehen pelanneen mielestäni varsin kelvollisen Jokeri-pelin viime viikolla. Mielestäni Jakke oli kolmannessa erässä yksi Tepsin parhaita pelaajia.
<BR>
<BR>Tämä mielipiteen esitän omanani. Eri mieltä olevat älköön vetäkö hernettä nenäänsä <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös