Kai Kantola

  • 24 087
  • 41

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eipä tuota Asplundia voi enää "mestismieheksi" sanoa. Kyllä kaveri on nykyään niin Liiga-tasoa kuin olla ja voi. Tai tietenkin, jos joku on sitä mieltä, että Turre on painanut 25 pongoa säkällä.

Tarkoitus ei todellakaan ollut mollata Turoa, vaan enemmänkin tuoda esiin, että ei ne hänen sentterinsä ole olleet mitään maagisia virtuooseja, vaan perushyviä liigapelaajia.

Kantolassa olen muuten pistänyt merkille, että hänelle pitää syöttö kiekko jalkoihin. Hän on hyvä ottamaan kiekkoa luistimilla vastaan ja maaleja tulee näin paremmin, kuin että pääsisi suoraan laukomaan.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Nyt on kaveri huhujen mukaan tehnyt diilin Espooseen. Kertokaas vähän tarkemmin millaisesta tyypistä on kyse. Tilastot taitanevat etenkin tällä kaudella vähän hämätä, kiitos "liian" hyvän sentterin.

Jos lyhyesti pitää kertoa niin lähimpänä pelaajana mieleen tulee Erkki Rajamäki. Fyysisesti vahva, parhaimmillaan maalin edessä ja hyvä joukkuepelaaja. Erkki tais tehdä liigassa viisi kertaa 10+ maalia, Kantola on nyt tehnyt sen kahdesti. Maaleissa uskon Kantolan nousevan Erkin edelle ja varsinkin syöttötaidossa Kantolalla on merkittävä etu. Useamman kerran kaudessa heittää loistavia lättyjä ketjukavereille.

Mutta jos lyhyesti pitäisi luonnehtia niin Erkki Rajamäki hivenen parannetuilla käsillä.

Ja tuohon vielä mitä täällä on keskusteltu siitä onko Kantola helppo korvata vai ei. Niin eipä ole. Todella vaikea löytää Liigaan edes pätevää maalineduspelaajaa, joka tekisi sen 10+ maalia kaudessa. Saati että nuo muut ominaisuudet sais kaupan päälle. Toivottavasti ei käynyt taas niin, että Ilves ei osannut arvostaa sitä mitä meillä jo oli (Kantola) vaan tarjottiin alihintaa. Ja sitten hommataan kalliimmalla vähän huonompia pelaajia ulkopuolelta.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ei mies nyt ihan Eki ole eeppisyydessään, mutta ymmärrän vertauksen ja hyvä vertauskuvahan tuo. Kantolasta tuli lopulta loistava ukko ja vaikka maalipaikkoja hukkaakin välillä, niin taas välillä mies väläyttelee sen luokan sokkosyöttöä yms., että huh hei.

Ikävä Kantolaa tulee ja ei miestä "noin vaan" korvata, etenkin kun Marjamäen ura on ohi, niin näitä ekojen ketjujen voimaukkoja ei liikaa ole. Huikea löytö mies oli ja olisin toivonut pidempää uraa Ilveksessä. Toki älyttömiä ei kannata maksaa ja mikäli kaveri haluaa vaihtelua uralleen, niin kaikkea hyvää hänelle siihen.

Toivottavasti ei poistu.
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kauden aliarvostetuin Ilves-pelaaja omien kannattajien parissa on kyllä ollut Kai Kantola. Tähän taitaa olla pari syytä:

1. Kantola aloitti kauden vaisuhkosti
2. Kantolan tehot on laitettu suurelta osin ketjukavereiden (Keräsen ja Sandellin) huippuvireen ansioksi

Kantola on osoittanut, ettei homma ole ketjukavereista kiinni. Ihan samalla tavalla mies on ollut ottelussa kuin ottelussa huippuvaarallinen, vaikka Sandell ja Keränen ovat olleet poissa. Kantola on ollut joulutauon jälkeen jäätävän hyvä ja takonut 20 ottelussa 11 osumaa, joista neljä on ollut voittomaaleja.

Vahvat huhut Kantolan siirtymisestä ensi kaudeksi Bluesiin on otettu hämmästyttävän tyynesti vastaan ja jopa todettu, ettei Kantola ole juuri minkäänlainen menetys.

Minä en ota yhtään tyynesti... Ilveksen nousun yksi ruumiillistumista... Kai Kantolaa ei missään nimessä saa päästää yhteenkään liiga jengiin.! Menköön muille maille, mutta ei liigaan...
Eikö sieltä Näsijärvestä voisi löytyä vaikka öljyä tai jotain, että voitaisi pitää näitä huippuja Ilveksessä, tyyliin Lindgren, Anttila ja Kantola....
Ärsyttää ihan sikana kun joku syttyy pelaamaan tai saadaan jengiin tyyliin Nemo tai Colby, niin kohta ne pelaa jossain jokruissa tai jossain... Anteeksi purkaus....
Tympii vaan niin...
 

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins
Tervetuloa takaisin kotiin!

Toivottavasti Kaitsu saa pelinsä takaisin siihen kuntoon missä se oli viime kauden alussa.
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tänään teki maalin joka johti voittoon..! Tärkeä kotiinpaluu, ehkä kapteeni jonakin päivänä...?Tervetuloa minunkin puolesta takaisin..!
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kaitsu osaa suojata kiekkoa samaan tapaan kuin Sandell ja saa sitä kautta kauden mittaan joko luotua tilanteita tai hankittua kosolti jäähyjä vastustajalle. Hienoa, että tämä on tehnyt paluun "kotiin".
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Upeasti pelasi Kaitsu viikonlopun matseissa! Pikkaisen tehottomuus vaivasi, mutta hyvää aihiota oli molempina iltoina. Kantola on aina kuulunut suosikkeihini, mutta hieman epäileväisellä kannalla olin siirron varmistuttua tämänhetkisestä vireestä. Viikonlopun matsit antoivat roimasti uskoa siihen, että sitä toissa kevään Kantolaa tullaan vielä tämän kauden kuluessa näkemään. Jos tällä hetkellä pitäisi veikata niin sanoisin, että Kantolasta tulee olemaan tällä kaudella enemmän iloa Ilvekselle kuin Byersista Pelicansille.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Jos tällä hetkellä pitäisi veikata niin sanoisin, että Kantolasta tulee olemaan tällä kaudella enemmän iloa Ilvekselle kuin Byersista Pelicansille.

Tässä voit olla ihan oikeassa. Kantola on sellainen asennepelaaja, että pystyy kyllä sytyttämään joukkuetta. Vaikka Byersin lähtö edelleen harmittaa, niin kyllä Kaitsu taitaa tuon lähdön paikata. Tosin Sandellin korvaajaksi Kaitsu kai hommattiin, mutta ei kai sitä kukaan odottanut. Mutta hienoa, että Kantola on taas Tampereella, varmasti Ilveksen paita tuo miehelle lisäboostia, kun kuitenkin "omasta kasvatista" on kysymys.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sandellin johtajuutta en halua asettaa mitenkään kyseenalaiseksi, mutta hänen saldonsa oli 4 syöttöpistettä 8 ottelussa. Kantola on tehnyt 1+3 pistettä 6 ottelussa. Ihan hyvä veto minusta siis Pajuojalta nopealla aikataululla Sandellin loukkaannuttua, vaikka ei käsittääkseni varsinaisesti Sandellia paikkaamaan hankittukaan.
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sandellin 0,5 pistettä per peli oli itse asiassa hyvä suoritus, kun ottaa huomioon, kuinka lyhyt harjoituskausi alla oli. Marraskuu oli se ajankohta, josta eteenpäin Sandellilta oli lupa odottaa suht normaalia pelaamista. Sandellinkin aikana ainoa omiin mennyt kiekko oli Kärppien tyhjiin lyömä.

Nyt kaivataan joukkueseen johtajuutta ja esimerkkiä. Toivottavasti Kaitsu olisi sellainen, joka saisi muut uskomaan mahdollisuuksiin. Joukkue hävisi paljon viime kaudella, kun Sammeli puuttui ja sama trendi näyttää jatkuvan nyt. Eli nyt vaaditaan jäljelle jääneiltä pelaajilta enemmän. Saadaankohan tauon aikana hiottua Kaitsun nopeutta.
 

sikaniska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FC Saku, Tottenham
Sandellin 0,5 pistettä per peli oli itse asiassa hyvä suoritus, kun ottaa huomioon, kuinka lyhyt harjoituskausi alla oli.

Sandellin aikana Ilveksen saldo 6 voittoa ja 2 tappiota. Sandellin loukkaannuttua 2 jatkoaikavoittoa, 2 pilkkukisa tappiota ja 4 suoraa tappiota. Saa mun puolesta tehdä 0,5 pinnaa per peli, jos jengi voittaa.

Laakso on nyt kapteeni. Edellisessä pelissä oli jo pieniä vivahteita, että hän tulee ottamaan varsin pian ykkössentterin paikan ja sitä myötä myös joukkueen johtajan paikan. Ja jotta ei menisi täysin ohi ketjun aiheesta, niin toivotaan, että Kantola & co. antavat lisätukea.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Sandellin aikana Ilveksen saldo 6 voittoa ja 2 tappiota. Sandellin loukkaannuttua 2 jatkoaikavoittoa, 2 pilkkukisa tappiota ja 4 suoraa tappiota. Saa mun puolesta tehdä 0,5 pinnaa per peli, jos jengi voittaa.

Jep, johtajat ovat johtajia ja sellaiseksi ei voi tuosta vain ruveta. Alkukauden pistesaldo ei kapteenilla ollut mikään kaksinen, mutta jalkojen alettua toimimaan olisi tehoja takuulla tullut.
 

JaFe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Anaheim Ducks
Tänään Kantolalta paras peli toistaiseksi, vaikka Kouvolassa voittomaalin iskikin. Esitti ensimmäisessä erässä Ilveksen kauden kovimman taklauksen, kun kävi jyräämässä Viitasen laitaan hyökkäysalueella komeasti. Muutenkin vahvaa tekemistä, vaikka tällä kertaa sitä ei pisteiden muodossa palkittukaan. Kantolasta kasvaa vielä tärkeä palanen tuolle nipulle.
 

Bronco

Jäsen
Esitti ensimmäisessä erässä Ilveksen kauden kovimman taklauksen, kun kävi jyräämässä Viitasen laitaan hyökkäysalueella komeasti.

Kyllä. Nolasi vastustajan täysin. Tilannetta edelsi Viitasen lukuisat (sääntöjen rajamailla tasapainoilleet) ärsytysyritykset. Sen sijaan että Kantola olisi menettänyt otteensa, tämä karman kuriiri, oikeidenmukaisuuden perikuva sekä taistelun ruumiillistuma iski kovaa ja puhtaasti takaisin heti tilaisuuden tullen. Näin käsitellään reppanoita.

Vittu sä koulutat niitä Kaitsu!
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Tätä nykykuntoista Kantolaa on kiva katsoa, tulee jo se vanha kunnon Kaitsu edelliseltä "visiitiltä" ennen Blues-kausia mieleen. Ehkä ottanut vielä pienen lisäaskeleen eteenpäin fyysisessä pelaamisessaan niistä ajoista, ei tuntuisi olevan enää koko ajan turvallaan kuten ennen. Ässiä vastaan näytti jo selkeältä vahvistukselta, pelaaminen on sillä tasolla, että lisää maalejakin on lupa kyllä odottaa tulevissa peleissä. Luultavasti maajoukkuetauon jälkeen, kun on saatu treenata ja hieroa kuvioita ja pelitapaa, alkaa ylivoimallakin verkko heilumaan. Taisi viimeksi Ilveksessä pelatessaan tehdä 90% maaleistaan parin metrin säteeltä maalista. Kiva kun olet takaisin kotona Kaitsu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös