KooKoon harjoitusottelut 2015

  • 39 180
  • 139
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Onhan se kiva huomata täällä jatkoajan keskusteluissa, että KooKoo kiinnostaa Mikkelissä asti ja sielläkin iloisina, mutta katkerina seurataan KooKoon esityksiä kun väärä joukkue nostettiin Liigaan ennen heitä ja 6 viiriä. Älkää hätäilkö etteköhän tekin pelaa Liigaa tulevan höntsäkauden jälkeen. ;)

Itseäni KooKoon liigajengi kiinnostaa Anthony Guttigin verran, hitusen Malisen.
Kun rehellisiä ollaan ja mikä ettei oltaisi, niin muutama mikkeliläisen tänne kirjoittama viesti on vain hyppysellinen hiekkaa aavikolta, kun verrataan sitä teidän vierailujenne määrään Jukurien ketjuihin viime vuosina. Tsot tsot!
KooKoon liigapaikka kuitenkin tuli ihan ansiosta ennalta sovittujen löylyvuorojen ja oikeaan paikkaan voitetun mestaruuden jälkeen, joten en usko että täältä juuri katkeruutta teitä kohtaan löytyy. Toki vahingoniloa saattaa kourallinen löytyä.. tai samantien ehkä jopa koko aavikon laajuudelta.

Kuten aiemmin olen kirjoittanut olen pitänyt Mattilaa väliinputoajana, liian hyvä Mestikseen, mutta riittämätön liigaan. Vaikka harkkamatseja vedetäänkin, niin sen verran täytyy vetää sanoja takaisin, että ehkäpä se Mestis on täsmälleen miehen oikea paikka. Anthonylle paljon kaappeja toivoen, veli Dynamo.
 

Kioto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olisi kiva kuulla Kookoolaisten mielipiteitä, miten Malinen on selvinnyt töistään. Itselläni oli alkuun, kun lähti Tapparasta todella paha mieli, mutta nyt on pakko sanoa, että tilalle tullut Jani Lajunen on ollut joka suhteessa päivitys Maliseen. Onko Malinen saanut kiekolliseen peliinsä lisää varmuutta vai loppuvatko kikat edelleen vastustajan kenttäpuoliskolla? Laukooko hanakasti itse vai passaileeko edelleen hyvistäkin paikoista?

Kahden nähdyn kotipelin otannalla voisi sanoa Malisesta, että loistavaa peliä puolustussuuntaan ja hyökkäyspäässä on ollut havaittavissa juurikin muutamia viitteitä mainitsemistasi ongelmista.
Toki täytyy vielä todeta että on Malinen siltikin ollut yksi pirteimpiä pelaajia hyökkäyssuuntaankin, mutta kuten tehdyistä maaleista 3kpl voi todeta niin ei siellä kukaan tulosyksikön hyökkääjä vielä sulkaa hattuun ansaitse hyökkäysnäytöillään.
Osasyy Malisen ja Greenin vaisuille tehoille löytyy myös varmasti pääasiassa mestistason ketjukavereista jotka vasta opettelevat syöttämään kiekon takaisin lapaan sen saatuaan, sekä laittamaan kiekkoa putken alla maalipaikoissa ja ampumaan suoraan syötöstä niin ettei maila pyöri kuin räikkä ranteiden pettäessä.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kioto kiitos viestistä!

Maliseltahan odotetaan nimenomaan hyökkäyspäässä enemmän, että jos KooKoossa onnistutaan siinä suhteessa Tapparaa paremmin. Tietysti joukkue on lähtökohdiltaan erilainen, mutta Malisen henkilökohtaisen uran kannalta juuri nuo onnistumiset hyökkäyspäässä olisivat tarpeen ja aloitustaidon kehittäminen.

Green kyl on oikein roolitettuna paikkansa paras liigassa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon osalta harjoitusottelut jatkuu perjantaina, kun SaiPa saapuu Lumon Areenalle KooKoon vieraaksi.

Ottelun pääsyliput myynnissä lippupalvelussa:

Harjoitusottelu: KooKoo - SaiPa lippuja. 28.08.2015 LUMON AREENA KOUVOLA - Lippupalvelu

Onkohan koko D-katsomo varattu SaiPa-faneille, koska lippupalvelun mukaan D1, D2 ja D3 katsomoissa ei ole lainkaan vapaita paikkoja?

A-puolen katsomo on näköjään avattu edellisistä harjoitusotteluista poiketen.

Onkohan viime otteluista poissaolleista (Green, Lammassaari, O´Connor, Rinkinen) kukaan pelikunnossa perjantaina. Varmuudella ainakin Nyqvist on pitkään sivussa.

KooKoo hävisi SaiPalle kaksi viikkoa sitten murskaluvuin 6-0. Perjantai-illan jännytysmomentti onkin, että saako KooKoo tehtyä yhtään maalia.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Perjantain ottelua tuskin tulee streaminä mistään? Eikö olisi organisaation hyvä harjoitella lähetystä ennen kauden alkua vai ruudun ukotko homman hoitaa avaimet käteen periaatteella?

Itse ottelusta veikkaan tasaisempaa vääntöä ja kotiyleisön "hurmoksessa" kaksi maalia saadaan tehtyä. Lukemat silti 2-5
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Perjantain ottelua tuskin tulee streaminä mistään? Eikö olisi organisaation hyvä harjoitella lähetystä ennen kauden alkua vai ruudun ukotko homman hoitaa avaimet käteen periaatteella?

Liigan televisiointioikeudet on Nelonen Medialle, joten koko paketti tulee avaimet käteen periaatteella. Aiemmin KooKoon mestisottelut on kuvattu ainoastaan yhdellä kameralle, mutta jatkossa Nelonen kuvaa KooKoon liigapelit useammalla kameralla. EIköhän Nelosella ole homma hallussa, koska ovat kuvanneet kaikki liigapelit vuodesta 2012 alkaen. Nelonen Media ei kuvaa minkään liigajoukkueen harjoituspelejä, joten tältä osin homma Kouvolassa käynnistyy kotiottelussa SaiPaa vastaan 12.9.2015.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt kun voitto saatiin naarattua niin Mikkelin miehet hävisi täältä. No mutta tuleehan ne takaisin jos seuraava taas hävitään.
 

mmr1979

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiTi, Puhti, HC KSNK, ValKi, KooKoo, MaxMen, AaKoo
Miksi kukaan ei ole avautumassa enää KooKoon heikoista esityksistä SaiPa pelin jälkeen? SaiPa oli pelkkä vastaantulija KooKoon saatua pelin kuntoon

No vitsi vitsinä, mutta omasta mielestä kaikki kotiharjoituspelit katsoneena, olen sitä mieltä, että ihan hyvältä loppupeleistä näyttää tämä paketti, mutta hyvän syyskauden edellytys kyllä on, että loukkaantumisia ei kyllä joukkue kestä kärkiäijien osalta, koska materiaali on kuitenkin kapea.

Lisäksi olen kyllä osittain samaa mieltä siitä, että Malisen syöttöjä sisään häkkiin pitäisi löytää joku äijä sivaltamaan ja sitä varten Mattilan on tehtävä kokeiluja laitureiden suhteen.

Mestis-tason rannarit ei enää uppoa ja vedon on lähdettävä suoraan syötöstä joko kovaa tai tarkasti kuten itse vedän tuolla kuntokiekko kaukaloissa

P.s. Lihisten laadun on parannuttava liigan alkaessa. Liian kuivia reunoja ollut harkkapelien lihiksissä - onko jopa viime kaudelta jääneitä ?!?
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Jos ja kun KooKoo tulee puolustamaan runkosarjassa yhtä hyvin, viisaasti ja viisikkona kuin SaiPaa vastaan niin huolenaiheet ovat huomattavasti pienemmät kuin ne pirut, joita moni on maalaillut ties mihin.

Väitän, edelleen että Mikko Haapakoski on sellainen EuroJaskaPotti KooKoolle ettei moni arvaakaan. Ja väitän myös, että Haapakosken kädenjälki alkaa näkyä tuloksissa jo nyt hienosti. Ne kaksi ensimmäistä harkkapeliä menköön "villivarsat laitumelle" -ajanjakson piikkiin. Näiden jälkeenhän tulokset ovat olleet siedettäviä ja jopa hyviä. Jos häviää 0-1 niin ei tuo nyt paha ole. Eikä myöskään 2-1, 3-1.

Väitän myös että Mikko Haapakoski on nähnyt heti Arttu Pellissä sellaisen helmen, että mikään muu kuin Liigapelipaikka ei sovi. Toki nuorta miestä täytyy myös lepuuttaa, mutta Pellillä on jälkaa, silmää ja kättäkin niin paljon, että mahtuu tuohon KooKoo puolustukseen heittämällä.

Maalit tulevat aikanaan. Mutta jos puolustus ei pidä, sillä ei ole selkeää peli-identiteettiä tai se on pelkkää kamppailua ja räpiköimistä, niin mistä niitä maaleja sitten rakennetaan? Siitäkö että hyökkääjät riistävät kiekkoja ja kirmaavat maalintekoon? On siinä kirmaamista, jos omiin menee yli 5maalia / peli. Saadaan ostaa niitä maalintekijöitä useampia, jos aletaan mennä hyökkäys edellä.

Olen nähnyt vain TPS ja SaiPa ottelut, joten kovin vakuuttavia nämä väitteeni eivät ehkä ole. Mutta molemmissa puolustus oli erinomainen. Etenkin viisikkopuolustus.

Toivottavasti en ole väärässä siinä, että Haapakoski peluuttaa organisoi puolustussuunnan. Enkä tarkoita vain puolustajia vaan ne tilanteet, jossa reagoidaan siirtyen puolustusryhmitykseen. KooKoohan ei ole julkistanut valmentajien roolituksia juuri mitenkään.

Siis hienoa KooKoo. Erittäin viisasta ja taktisesti hyvää puolustussuunnan pelaamista näkemässäni kahdessa ottelussa.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No niin viimeisessä harkkamatsissa Pelsut nurin 2-1. Tässähän on vähän levollisemmat tunnelmat liiga avaukseen. Otetaan vielä ne kaksi ensimmäistä harjoitushöntsää pois laskuista niin maalierokaan ei harjoituspeleistä näytä pahalta. Puolustus näyttää olevan melko hyvässä kondiksessa ja Pelli on mahtava junnu.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös