Harjoitusottelut ja -turnaukset

  • 12 551
  • 46

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Näköjään joka kesäinen ilmiö että ketään ei kiinnosta avata harjoitusotteluista ketjua. Tuumasin että tehdään sitten niin että kaivetaan täältä Jatkoajan kätköistä tällainen pölyttynyt yleinen harjoitusottelu ketju jossa voidaan sitten jubata Bluesin harkkamatseista vuodesta toiseen. Se joka sitten inisee siitä että miksi ei ole perustettu "Harjoitusottelut 2015" ketjua voi mun puolesta sitten availla niitä harkkaottelu ketjuja seuraavat 10 vuotta. :D

Mutta tänään 18:30 siis alkaa Bluesin harkkamatsit ja vastaan tulee KHL-mestari SKA. Kausikortin omistajat pääsevät seuraamaan ottelua veloituksetta ja liput muuten maksaa 10 € + lippupalvelun rahastusmaksu. Ilmanen pysäköinti ja joku nakkikoju auki hallilla.

Itseä ei KHL-jengit kiinnosta joten hallille en vaivaudu. Mutta palstatovereiden näkemykset Bluesin otteista ja uusista hankinnoista kiinnostaa. Ja jos Blues.fi ei ilmoita kokoonpanoa niin ketjut kanssa.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Edes Mikko Koskinen ja Jarno Koskiranta eivät kiinnosta? Itse en ymmärrä moista asennetta vastustajaa kohtaan, eikös sinne mennä katsomaan nimenomaan omaa jengiä eikä vastustajaa? Ketjut olivat ainakin harjoituksissa muutama päivä sitten muistaakseni nämä:

Korhonen - Hirschovits - Poukkula
Talaja - Makkonen - Somervuori
Sailio - Liivik - Kantola
Lahtinen - Tiivola - Rooba

Toki voi olla, että tässä matsissa haetaan nuoria enemmän esille ja parasta arsenaalia ei laiteta heti kaukaloon, vaikka vastus onkin kova. Myöskään mitään ranteet auki-kommentteja ei tämän ekan matsin jälkeen kannata kirjoitella, SKA on kuitenkin pelannut jo monta harkkamatsia ja meidän jätkät hyppäävät lootaan edes puolitosissaan vasta ekaa kertaa tällä kaudella. Itse veikkaisin jotain kolmen-neljän maalin tappiota illan matsista, siis jos SKA laittaa parhaan rosterinsa kaukaloon.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
SKA:sta en tiedä kuin Roman Rotenbergin ja Mikko Koskisen, mutta tosiaan Blegin otteitahan sinne mennään katsomaan. Erityistarkkailussa maalivahti, kumpi sitten onkaan. Viime kaudella Laurikainen ei kai harkkapeleissä pelannut ihan hirveän maagisesti (vai muistanko väärin?) mutta nousi syksyllä sarjan parhaimmistoon.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Kai Juhaht myös Koskirannan tietää, ja Marko Toreniuksen, joka ei toki ole kaukalossa mutta niin ei luultavasti ole Rotenbergkään.

Laurikainen ei pelannut minusta kovin silmiinpistävän hyvin harkkamatseissa eikä ihan ekoissa Liigapeleissäkään. Toki oli tasaisen varma oikeastaan kaikissa, mutta kyllä se huippukunto alkoi löytyä parin pelin jälkeen, ja statsithan olivat mahtavat oikeastaan koko ajan.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Itse en ymmärrä moista asennetta vastustajaa kohtaan, eikös sinne mennä katsomaan nimenomaan omaa jengiä eikä vastustajaa?
Tottakai sinne mennään katsomaan Bluesia. Mutta mä en jaksa käydä ihan jokaista Bluesin matsia katsomassa joten hallille raahautumiseen vaikuttaa yleensä myös se vastustaja. Kuitenkin käyn katsomassa 2/3 Bluesin kotimatseista kauden aikana, joten en suostu ottamaan tunnontuskia siitä että tänään priorisoin muita asioita. Mutta oikein hyvää kauden avausta vaan jokaiselle joka hallille vaivautuu! :)
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Blues.fi tiesi kertoa että tällaisella koostumuksella lähdetään illan otteluun:

Hyökkääjät:
#13 Ville Korhonen - #44 Kim Hirschovits (C) - #63 Markus Poukkula
#20 Roope Talaja - #25 Jussi Makkonen - #3 Eero Somervuori
#12 Jari Sailio - #72 Siim Liivik (A) - #16 Kai Kantola
#81 Timi Lahtinen - #39 Peter Tiivola - #8 Robert Rooba
#77 Janne Puhakka
Puolustajat:
#48 Mikko Kukkonen - #6 Otso Rantakari
#19 Mikko Kuukka (A) - #23 Juuso Vainio
#4 Jere Seppälä - #28 Victor Westermarck
#45 Veeti Vainio
Maalivahdit:
#31 Christian Engstrand (varalla #36 Kaapo Kähkönen)
 

Kuutamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Suomen jääkiekkojoukkueet
Mä olen ihan lapsellisen innostunut illan matsista! Ihan sama kuka pelaa toisella puolella. Ja ihan sama vaikka ulkona on 25 astetta lämmintä. Bluesia mennään katsomaan. Eniten jännittää, pysyykö Kantola, Talaja ym viime kaudella loukkaantuneet ehjinä tämän kauden. Ja toivon, ettei tule mitään typeriä hanskan pudottamisia kuten pitsiturnauksessa. Harkkapeli on harkkapeli ja turha lähteä ketään telomaan tässä vaiheessa.
 

Migufutuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Hernesaaren Näädät, Blackhawks, Lugu
Espoossa hyvin harvinainen, jopa optiseksi harhaksi voisi kuvailla, kesäinen lippujono hallin edessä havaittu. Mukavat 2000 katsojaa paikalla ja Blegin otteet kyllä todistavat epäilyt, että nyt on paljon valmiimpi joukkue liikkeellä kuin kahtena aikaisempana vuonna tähän aikaan. Pitkälti SKA:n päässä mentiin ensimmäinen erä. SKA:n tasoitus oli sitten jonkun tunnistamattoman Bluesin puolustajan merkkausvirhe. Hyvät fiilikset jäi kuitenkin! Ja Rooba heitti jonkun SKA:n pakin munkkikahville!
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Katsoin kaksi erää ja vaikka matsi oli Bluesin ensimmäinen harjoituspeli niin kyllä täytyy sanoa, että todella paljon on etua siitä, että joukkueen vaihtuvuus on ollut niin pieni. Tossa ollaan heti jonkun kuukauden verran pelitavallisesti edellä esim. viime kautta.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Paikalla olleilta lukis mielellään joitakin ajatuksia pelaajista. Nelosketjun jampat Tiivolan johdolla olleet liekeissä mutta mites muut? Erityisesti uudet miehet kiinnostaa.
 

Violaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blegi, Avalanche
Lyhyesti joistain pelaajista lause jos toinen:

Kantola - edelleen hidas eikä pysy pystyssä, tällä hetkellä harmittaa kyseinen pelaaja joukkueessa ylipäänsä
Somervuori - pirteä esitys etenkin 1. erässä, uskon että tulee olemaan parhaita pistemiehiä tällä kaudella
Liivik - huonoja ratkaisuja ja maali onnenkantamoisella kun kiekko pomppi kivasti
Rantakari - todella huono peli ja kamalasti virheitä, toivotaan ettei ole tulossa toisen kauden kirousta
Korhonen - loukkaantui
Kukkonen - suht näkymätön, voi olla hyvä "Kuukka vol. 2" tällä kaudella
Poukkula - pari väläytystä, ihan jees potku
Talaja - tuntui olevan hyvällä luistimella taas liikkeellä ja energiaa riitti
Engstrand - pienen näköinen ja pomputtaa paljon kiekkoja eteen
Sailio - kuumensi Arthjutinia, on se kova
 

Migufutuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Hernesaaren Näädät, Blackhawks, Lugu
Mitä Korhoselle kävi oikein, kun meni koko tilanne sivu suun? Itseänikin miellytti Poukkulan ja Somervuoren meno, eikä se Engstrandkaan mikään lassevolden ole, muttei myöskään mikään brodöör. Kauden eka täysimittainen peli niin monella kädet, jalat ja pää jäässä vielä enkä menisi tuomitsemaan ainakaan vielä tämänpäiväisiä epäonnistujia. Ja ennen kaikkea voitto SKA:sta kaksi viikkoa ennen heidän kauden aloitustaan oli kunnon päänahka! Harvalla millin joukkueella sellainen on, vaikka joku voikin ulista harkkamatsien olevan pelkkää höntsäilyä. Rantakarin pommi tuntuu vain vahvistuneen ja Roobakin on oppinut laukomaan tosi hyvin. El Capitanonkaan vire ei ole laskenut tämän päivän perusteella.
 

Kuutamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Suomen jääkiekkojoukkueet
Kolmannen erän alussa näytti hetken, että "aha, nyt SKA alko pelaamaan". Kovaltschuk (mitenköhän kirjoitetaan) ilmeisesti meinas, että ei helv..., nyt täytyy yrittää edes vähän. Mutta joku toinenkin päätti jotain...

Engstrand oli mun mielestä ihan hyvä. Pari maalia ois ollu otettavissa, mutta ei siitä kuitenkaan jäänyt mieleen mikään haparoiva, kaiken ohitseen liruttava veskari.

Sailio on onneks edelleen sailio! Vähän joutui sekin tosin peruuttamaan, kun tuli kärhämää jonkun kanssa ja heti oli kärppänä paikalla kaheksan (kuvaannollisesti, ennen ku joku kommentoi pelaajien määrästä) muuta SKA:n pelaajaa.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Bluesin YouTube kanavalta löytyy tuosta 10.8.2015 pelatusta Blues-SKA ottelusta maalikooste.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Rantakari - todella huono peli ja kamalasti virheitä, toivotaan ettei ole tulossa toisen kauden kirousta
Pari mokaa tuli joo, mutta 1vs1 puolustustilanteet Ilja Kovaltsukia vastaan menivät 2-0 Odelle, eli kyllä mä näin hänen esityksessä paljon hyvääkin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kahden pelin jälkeen pistepörssi näyttää tältä (kiitokset Blues Fan Clubin tilastoille):

Peter Tiivola 3+2=5
Kai Kantola 2+1=3
Siim Liivik 1+1=2
Timi Lahtinen 1+1=2
Janne Puhakka 0+2=2
Robert Rooba 0+2=2
Kim Hirschovits 1+0=1
Markus Poukkula 1+0=1
Jere Seppälä 0+1=1
Veeti Vainio 0+1=1
Juuso Vainio 0+1=1
Ville Korhonen 0+1=1
Ilkka Kangasniemi 0+1=1
Otso Rantakari 0+1=1
Eero Somervuori 0+1=1

Ihan mukavasti on siis pisteet jakautuneet, Tiivolalla tietty SKA-pelin hattutemppu nostaa bojoja mukavasti.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Blues otti sitten Hifkiltä turpaan Kirkkonummella 5-1. Aika B-joukkueella liikenteessä ollaan oltu kun poissa kokoonpanosta oli Liivik, Talaja, Kantola, Sailio, Engestrand, Kukkonen, Malmivaara ja Kaijomaa. Eli junnuille on selkeesti anettu näytönpaikka.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Jos Bluesin Facebook tilapäivtykseen on uskominen niin tänään harkkamtsissa Saipaa vastaan mennään 5 ketjulla:

Korhonen - Hirschovits - Poukkula
Talaja - Makkonen - Somervuori
Sailio - Liivik - Puhakka
Lahtinen - Tiivola - Rooba
Kangasniemi - Saari - Pitkänen
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Jotku puhuvat, että joukkueet voisivat siirtyä pelaamaan kolmella ketjulla. Noh, meillä tehdään vähän eri tavalla ja aletaan peluuttamaan viittä ketjua! *hymiö* Varmasti sovittu juttu, eihän kärkipään kavereita kannata koko peliä rasittaa täysillä, kun lauantaina on taas tosimatsi edessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös