Eetu Laurikainen

  • 8 020
  • 19

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Alkukauden paras pelaajamme Eetu Laurikainen on näköjään vielä ilman omaa ketjua. Kertonee varmaan siitä ettei oikein kukaan hänestä näin hyvää vahvistusta olettanut.

Laurikainen on kyllä ollut todella huikea ja jotenkin olen itse odottanut/pelännyt milloin joku notkahdus tulee mutta eipä näytä tulevan. Jotenkin todella rauhallinen ja eleetön kuva jää itselleni ja mies jotenkin näyttää todella isolta vaikkei nyt mikään jättiläinen ole (183cm/84kg Liigan ja Eliteprospectin sivujen mukaan). Nyt HPK:ta vastaan meni yksi harvoja maaleja jonka laittaisin hänen piikkiin mutta senkin jälkeen hieno tilanteen nollaus ja sen jälken ei sitten enää yhtään mennytkään taakse. Ottaen huomioon että olemme sijalla 11 on mielestäni huikeaa että mies johtaa liigan tilastoissa sekä torjuntaprosentilla että päästettyjen maalien keskiarvolla mitattuna. Voittoprosenteissakin edellä on vain liigan kolmen kärkijoukkueen veskarit eli Tarkit ja Husso.

Nyt kun tuo optio on (ilmeisesti Bluesilla) ensi kaudelle niin saisikohan sen option sijaan nyt pidemmän, vähintään kaksivuotisen sopimuksen? En näe tällä hetkellä mitään syytä miksei ensi kaudeksi voitaisi lähteä Laurikainen ykkösmaalivahtina sillä sitähän mies on jo tälläkin hetkellä.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Toivon kyllä sydämestäni, että Laurikainen jatkaa tällä tasolla. Aivan huikea ollut. Rauhallinen, yleisesti eleetön, mutta liimaa käytännössä kaikki kiekot, mitä näkee. Vaikka eilinen IFK-peli on joukkueelta asenteen osalta täydellinen, henkinen ratkaisu oli ensimmäisen erän Laurikaisen erinomaiset ykkössektorin vetojen torjunnat vs. Lankisen päästämät helpohkot kaksi maalia. Eikä ollut ihan ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun ratkaisee omalla tekemisellään pisteitä Espooseen.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllä. Laurikaisen jatkodiilin täytyy olla joukkueen kokoamisessa prioriteetti ensi kaudeksi. Kähkönen ensi kaudella kakkoseksi kokeilemaan ja Laurikaiselle selkeä ykkösen tontti (no, onhan se jo nytkin täysin selvä), niin hyvä tulee.
 

BLEGI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
Ihan huikeaa kautta pelaa Laurikainen. Tuo varmuus verrattuna Niemiseen on aivan omaa luokkaansa. Vähän on sellainen fiilis, ettei Eetua nähdä enää ensi kaudella Bluesin paidassa.
 

Van_Salin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Samaa itekin mietin että mitenhän pitkään tuota Laurikaista nähdään Blegin riveissä. No joo, olenpas ilonpilaaja. Ei voi olla kuin onnellinen että meillä on tällainen huippuveska remmissä.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
KHL onneksi romahtaa taloudellisesti. Vain NHL on vakava uhka, kun isommista sarjoista puhutaan. Uskon Laurikaisen pelaavan vielä ensi vuoden Bluesissa, sillä miehellä on jo kokemusta Amerikan kiertämisestä bussilla. Miehellä on näillä otteilla hyvä mahdollisuus päästä maajoukkueen mukaan ja siten "korkeampi status" veskarina, kun länteen siirtyy. Näin ainakin haluan kovasti uskoa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ja Raantojen tekemiseen vaaditaan mestaruutta. Sekin kelpaa kyllä, ei siinä mitään, mutta uskon kyllä Laurikaisen jatkavan Suomessa vielä. Yksi kausi on kuitenkin vasta yksi kausi.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Yksi kausi on tosiaan vain yksi kausi ja kun sekään ei ole vielä läheskään maalissa, en itse lähtisi heittämään pyyhettä kehään jatkon suhteen. Kuten aina näiden komeettaveskojen kanssa, playoff-ottelut (jahka sinne asti päästään) näyttävät sen todellisen tason ja hermojen kestävyyden. Silloin ei ole varaa kovinkaan moneen virheeseen, kun yksikin voi maksaa ottelun voiton. En toki väitä, että Eddiellä tulisi olemaan ongelmia tämän suhteen.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Täytyy kyllä ihailla tuota Laurikaisen peliä maalin takana. Hurjalla prosentilla katkeavat rännikiekot ja purkukin mene kylmän viileästi oikeaan paikkaan. En muuten ihmettelisi, jos hän joskus iskisi kiekon tyhjiin. Pikemminkin odotan sitä päivää.

Bluesin kannalta tilanne on sitten vähän outo, kun kakkosmaalivahti ei juuri maalin taakse uskaltaudu (onneksi). Se ei kuitenkaan ole Laurikaisen ongelma ;-)
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Twitterissä pamahti käsittääkseni varsin luotettavasta lähteestä ilmoitus, että Eetu Laurikainen olisi tehnyt entry level-diilin Edmonton Oilersin kanssa. Tarkoittaisikohan tuo Laurikaisen lähtöä? Ei kausi isolla vastuulla(?) Bluesissakaan varmaan Laurikaisen kehitykselle hallaa tekisi.

Tässä vielä linkki Brennan Klakin twiittiin:
Brennan Klak Twitterissä: "The Oilers have signed Eetu Laurikainen to an entry level deal. 22 year old goalie, here's his stats page http://t.co/RR1CElPAGZ"
 
Twitterissä pamahti käsittääkseni varsin luotettavasta lähteestä ilmoitus, että Eetu Laurikainen olisi tehnyt entry level-diilin Edmonton Oilersin kanssa. Tarkoittaisikohan tuo Laurikaisen lähtöä? Ei kausi isolla vastuulla(?) Bluesissakaan varmaan Laurikaisen kehitykselle hallaa tekisi.
Kyllä Laurikainen ilmeisesti on lähdössä ja tilalle on tulossa Christian Engstrand. Jos mä oisin sä (tai Laurikainen tässä tapauksessa), niin olisin varmaan vielä vuoden ajan jatkanut Espoossa, jossa Ilari Näckelin opit selvästi sopi Laurikaiselle, mutta tekemistä on edelleen NHL-tason saavuttamiseksi. Toisaalta eiköhän mies ole vaihtoehdot pohtinut läpi ja valinnut sen, jonka kokee oman uransa kannalta parhaaksi, joten mitäpä me tietämättömät siitä sen enempää huudeltais.

Toivotaan, että jos Laurikainen sinne ison meren toiselle puolelle seilaa, niin pääsee mahdollisimman paljon reenaamaan änärijengin reeneissä, joissa maalivahdeilla saattaa olla jotain ihan omaakin harjotusta, kun bussiliigassa osa näistä lahjakkaista maalivahdeista tapetaan tarjoamalla paskaa maalivahtivalmennusta.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onnea vaan Laurikaiselle! Aina hienoa kun joku pääsee kunnolla kokeilemaan, vaikka kyllähän tämä harmittaa kieltämättä. Mut kaipa sieltä jotain rahaakin sitten pitäisi tulla korvaukseksi ja ainakin Kaapo Kähkönen saa nyt kunnollisen näyttöpaikan.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Onnea Eetulle. Ilmeisesti noitten kahden WHL:ssä vietetyn vuoden myötä Blues saa itselleen koko siirtokorvauksen ja JYPille ei Eetusta pennosia heru?
 

Migufutuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Hernesaaren Näädät, Blackhawks, Lugu
Hieno homma Eetulle! Toisaalta ei hän pysty vielä kantamaan niitä veskaripaineita, joita Edmontonilla on. Fasth ja kumppanit flopanneet sen verta huolella, että en missään nimessä lähtisi vielä hänen saappaissaan öljykaupunkiin, jossa menestymispaineet on tasoa avaruudessa ja pelaamisen taso on pohjamudissa. Kuulemma joukkuehenki aivan kuralla eikä kyllä suosi kehittymistä tällä hetkellä. Samanlainen järjestely kuin Zamon kanssa olisi nyt tervetullut. Sen jälkeen voi olla niin hyvällä tasolla, että pystyy voittoja kaapimaan änärissä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Samanlainen järjestely kuin Zamon kanssa olisi nyt tervetullut.
Tuskin tulee. Edmontonilla ei ole kovin hyvä tilanne maalvahtilupausten suhteen joten Laurikaisella on todella hyvät saumat olla heti kättelyssä Edmontonin kolmosveska, eli farmijengin ykkösveska. Sen verran itellä löytyy luotta siihen että Laurikainen pärjää rapakon takana että veikkaan että ton paikan myös nappaa. Mutta tosiaan hienoa että saatiin Oilersiin nyt suomalaisväriä. Jos kaikki menee putkeen niin joskus viiden vuoden päästä katellaan kun Laurikainen nostelee kannua McDavidin kanssa. Ei muuta kuin onnea ja menestystä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös