Junnukisojen puolivälierät, molemmat jatkoajalle. Tämä on näitä seuraamisen hankaluuksia, kun pelataan samaan aikaan.

Portugali sössi 3 rankkua, brassit jatkoon. Saksa hieman epätyypillisesti missasi 2 vikaa, ja Mali jatkaa.

Olihan heikko esitys saksalaiselta, saakohan ikinä sopparia Bundesliigaan tai mihinkään.

Ei pitäisi voida vetää noin ohi tärkeässä paikassa.

Jaws

TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Slovakia jyräämässä kisoihin. Kotona johdossa Makedoniaa vastaan 1-0. Mikäli Slovensko tämänkin voittaa, on kasassa kuudesta ottelusta täydet 18 pistettä. Olisi kuusi peliä ja kuusi voittoa. Lohkokin kohtalaisen hyvä, joten onhan tämä meno jotain aivan uskomatonta.

Jaws

Slovakia voitti Makedonian 2-1. Maa on nyt kerännyt 18 mahdollisesta pisteestä kaikki 18 ja on varmistanut paikkansa lohkon kolmen parhaan joukossa - eli Slovakia nähdään vähintään jatkokarsinnassa, mikäli suoraa kisapaikkaa ei tule. Vakuuttavaa menoa!

lake79

Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ei mitään jalkapallon riemujuhlaa tämä Kolumbia - Venezuela.
Itse olen viihtynyt. Kohtuullisesti tilanteita etenkin toisella puoliajalla ja sen Kolumbian vaihdosta kentälle tulossa olevan pelaajan keltainen huvitti, oli ns. hyvä ja tärkeä kortti.

andeek

-
Venezuela sit meni ja voitti, mukavan näköistä peliä oli, ehkä kolumbia ei ollut aivan parhaimmillaan ja lopussa James näytti loukkaavan olkapään.

Ralph

Vauhdikkaasti alkoi Brasilia-Peru, kun tilanne on nyt 1-1 kun viisi minuuttia on pelattu.

lake79

Neymar vaihteeksi pyyhkimässä tuomarin vaahtoja nurnenpinnasta ja sai tällä kertaa onneksi täysin ansaitun keltaisen kortin tuosta tempustaan. Ei vaan voi arvostaa tuota pelleä.

Kaukosäädin

Ilves 365

Mitä mitä. Väitätkö että 100% Jesus muka yrittäisi huijata? Oli kyllä muuten Neymarilta hyvä kortti, tärkeä kortti. Ja näin.

Ralph

Brasilia lopulta voittaa, kun Douglas Costa tekee lisäajalla. Olisi kyllä ollut makoisaa, jos Argentiinan ohella Brasilia olisi aloittanut turneen tasapelillä.

Klose16

Mietin jo, että onko se maanpetturi vaihtanut taas maajoukkuetta... olikin eri D. Costa. Veli vai serkku?

Klose16

Voi St. Lucia, minkä teit. (FIFA-ranking 136.)

Johdit ekan pelin jälkeen ottelua 3-1. Saavutaan toiseen peliin. Punainen kortti 32. minuutilla! Vastustaja kaventaakin lopulta, 3-2. 78. minuutilla otat toisenkin punaisen! Ei se mitään, 81. minuutilla teet helpottavan 4-2 maalin. Mitäs sitten tapahtuu? Vastustaja jälleen kaventaa 85. minuutilla: 4-3. Mennään yliajalle. Vastustaja scoraa 90+3 ja 90+5 minuuteilla, 4-5 tappio, ja karsinnat siinä.

Go Antigua & Barbuda! Olisikohan seuraava FIFA-ranking jo sadan joukossa (104.).

pernaveikko

Jokohan tässä tehtiin maailmanhistorian pahin tuomarierhe. Ei voi noin väärin viheltää. Kiina ei saanut kyseenalaista pilkkua vaan puolustajan rintaan lauotun pallon ja tuomari vie epäröimättä pallon pilkulle.

Uusi-Seelanti ei ole koskaan voittanut otteluakaan MM-kisoissa lukuisista yrityksistä huolimatta ja onhan se vaikeaa, jos tuomarien taso on tätä. Hyvännäköinen tuomari, mutta ei se oikein riitä.

Ralph

Arturo Vidal paukuttanu kahteen Copa America -peliin kolme maalia. Chile johtaa nyt Meksikoa 3-2, Vidal tänään kaksi.

Moto

HIFK
Tuleeko Vahid Hambosta seuraava Litmanen? Loukkaantumisherkkyyden perusteella on ainakin hyvät saumat... Paluu kentälle KTP:tä vastaan edellisen loukkaantumisen jäljiltä ja vartin pelin jälkeen muljauttaa nilkkansa omia aikojaan ja vaihtoon.

Klose16

HJK tappoi sitten jännityksen V-liigasta loppukaudeksi.

pernaveikko

Nyt ei ole huhtikuu eli ei ruveta pohtimaan pronssiotteluiden tarpeellisuutta. Eiköhän se ole muutenkin enemmänkin sellainen agree to disgaree -juttu ja itse en missään oloissa näitä turhuuksia hyväksy.

Junnukisojen Senegal - Mali FT 1-3. Jotain riitaa näytti paidanvaihdosta tulevan ja lopulta joku antoi sitten katsojallekin omansa. Tiedä sitten miten Afrikassa on totuttu noiden kanssa tekemään.

Brasilia - Serbia -finaali puolentoista tunnin päästä. Aika yksipuolinen tuosta voi tulla, mutta eipä ole vaikeaa keksiä omaa suosikkia. Eihän ne vieraskarsinnat siellä hyvin mennyt (toki paikalla molemmissa), mutta mahtava maa. Ja aika moni vanhempi palstaveli oli varmaankin ainakin paikalla siinä hienossa kotivoitossa silloin kauan sitten, kun maan nimikin oli eri.