Stanley Cup -finaalit, GAME 5: Tampa Bay Lightning vs. Chicago Blackhawks (la-su yö 13. - 14.6)

  • 14 799
  • 188

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Se kannattaisi siinä tapauksessa varmaan järjestää Filppulan kannujuhlien kylkeen.

Toivottavasti ei kuitenkaan tarvitse tällaisia juhlia järjestää. Ja onhan Teuvo ollut kyllä todella kova, nytkin jäällä kun Chicago puolustaa yhden maalin johtoa.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Aijai mikä esitys, parasta finaalikiekkoa ja tähän paikkaan. Crawford terävänä jälleen silloin kuin tarvitaan. Seabs jaksoi myös hyvin.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
MESTARIN ELKEIN PELATTU KOLMAS ERÄ!
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Aijai! Voiton päässä mestaruudesta ja Hawksilla on paikka ratkaista kotikaukalossa. Tosin tässä sarjassa etu on tuntunut olevan pikemminkin vierasjoukkueella, joten ei juhlita vielä etukäteen.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Crawford oli kyllä erittäin hyvä tänään. Mikäköhän Stamkosia ja Kanea vaivaa. Kane nyt ei haittaa minua, mutta Stamkos. Eikä Tripletskään ole oikein loistanut, loukkaantumiset varmasti vaikuttavat asiaan.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ansaittu voitto Chicagolle. Periaatteessa haluaisin nähdä kannun nousevan Chicagossa, mutta sisäinen urheiluromantikko haluaisi nähdä game sevenin.

Tampan tähtipelaajista kyllä huomaa nuo loukkaantumiset eikä Kucherovin poistuminen kokoonpanosta helpota asiaa yhtään. Mikäli ei pysty pelaamaan maanantaina, niin luulisin sarjan olevan siinä.
 

Snagari

Jäsen
ON TUO MUSTAHAUKAT LEVEÄ JOUKKUE!!!!!! Kun Kaner, Tazer ja The Hoss eivät tehoile niin taustalta tulee Teukkaa, Vermyä ym. ratkaisemaan nää ottelut W:ksi. Crow maalilla stabiili.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Tampan pakit on se mihin joukkue kaatuu, jos kaatuu. En kuitenkaan usko että vielä poikki menee seuraavassa pelissä(tai sitten menee mutta viihteen kannalta toivon ettei).
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Kuten sarjan alussa oli puhetta, Chicagolla löytyy joukkueesta enemmän syvyyttä ja se ratkaisi pelin tänään. Tampalla oli etsikkoaikansa toisessa erässä, mutta Hawks kesti myrskyn yhdellä takaiskulla. Kolmannessa kokemus astui jälleen esiin. Tampa ei saanut kiriä aikaiseksi ja lopulta Cooperinkin kasetti petti. Shaw'n ketju oli suorastaan maaginen ja Vermetten kolmikko pelasi todella hyvin. Erityisesti Versteegin paluu varjojen mailta oli hauska nähdä. Se on sitten kannu pelissä seuraavassa ottelussa. Chicagolla eka mahdollisuus voittaa kotona sitten vuoden 1938.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Jos Kucherov ei enää pelaa tässä sarjassa niin voi viheltää jo game overin. Tyler, Stamkos,Bishop ja nyt vielä Kucherov on aika raskas taakka loukkien listalla. Stamkosin loukkaantumisesta en kyllä tiiä ,mutta en etes muista milloin se ois noin vähän hakenu vetoja.Ihan sekaisin meni noi ketjut Tampalla
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös