Kiekkovieraita Hämeenlinnasta!

  • 2 702
  • 11

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, tulevana lauantaina, eli siis 31.1.2004 hämeenlinnalaispainotteinen invaasiomme astuu bussiin ja lähtee Porin suuntaan vakaana tarkoituksenaan paitsi viihtyä, myös tulla seuraamaan ottelua Ässät-HPK.

Iloisen porukkamme tarkoituksena on jäädä kaupunkiin yöksi ja tutustua samalla kertaa myös kaupungin yötouhuihin.

Hotellimme nimeä en juuri nyt muista, mutta se on kuitenkin joku huokea rahvaanräkälä keskustassa.

Pyytäisinkin nyt paikallisten porilaisten vinkkejä siitä, miten jääkiekkohenkisen ja vähemmän kuivempisuisen porukkamme kannattaa toimia Porin sykkeessä. Porukan koko on jotain 20 henkeä ja kaikki ovat yli 18.

Mihin kannattaa mennä ennen peliä ja pelin jälkeen? Pelin jälkeen meillä pitäisi olla hotellilla myös sauna, johon mahtunee muuten muutama paikallinen ässähenkikin mukaan, jos uskaltaa moisen remmin kelkkaan lähteä. Rohkeasti siis vaan pelissä nykimään hiasta, kukaan meistä ei ainakaan ennen ole ketään purrut.

Pistäkää vinkkejä, jos jollakulla niitä on...

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Mainittu rahvaanräkälä on siis Hotelli Amado aivan Keskusaukion kupeessa. Kyseinen paikka tosin mainostaa itseään viihtyisänä hotellina, jossa on asiallisen tyylikkäitä huoneita. Saapa nähdä, mitkä ovat mainosargumentit tulevan viikonlopun jälkeen. Mutta ainakin meillä on siis tarkoitus viihtyä.

Erityisesti kiinnostaa ennen peliä -paikka, sillä vahvana tarkoituksena on pitää vieraissa kaupungeissa jo perinteeksi muodostunut hätäpikakriisikokous tähtipelaajamme menetyksen johdosta. Oulussa se oli Aki Heino, tällä kertaa vain sattui arpa Vladimir Vujtekin kohdalle. Pori on siinäkin mielessä oiva paikka em. palaverille, sillä sieltähän se Suomen-turnee alkoi.

Lisäksi kehottaisin paikallisia katsomaan vielä kerran elokuvan Veturimiehet heiluttaa, ja toimimaan oppaina "Siihen Paikkaan." Tarkoitus olisi nimittäin jättää ko. paikalle kukkaseppele, Kauno Saarion muistolaatta ja ervatsalon virtsanäyte.
 

M10

Jäsen
Viestin lähetti Master God
Mainittu rahvaanräkälä on siis Hotelli Amado aivan Keskusaukion kupeessa.

Yövyin kyseisessä hotellissa toissa kesänä parin yön verran. Hotellista sanottakoon; eihän Amadolla kuuhun mennä mutta varmasti kaunosaarioiden road-trippiin sopiva asuntola.

Saunaan en tutustunut mutta eiköhän sieltä kiuas löydy.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Master God


Lisäksi kehottaisin paikallisia katsomaan vielä kerran elokuvan Veturimiehet heiluttaa, ja toimimaan oppaina "Siihen Paikkaan." Tarkoitus olisi nimittäin jättää ko. paikalle kukkaseppele, Kauno Saarion muistolaatta ja ervatsalon virtsanäyte.

Eiköhän se kyseinen paikka löydy, kun tallustelette Amadosta rautatiesillan kautta hallille tai pois sieltä. Vesitorni toimii hyvänä maamerkkinä.
Kuitenkin ko. höskä on sillan kaupungin puolelta. Tämä sillä varauksella, että muistan leffan oikein.
Siinä taitaa nykyään toimia joku AA parantola tai vastaava.
No, voitte mennä pelin jälkeen sitten vastaanotolle ;)
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Kauno Saario

Viestin lähetti Morrow10
Yövyin kyseisessä hotellissa toissa kesänä parin yön verran....


Niin, koska olet ko. hotellin kolunnut konkari, niin kerroppa vielä, että näkyykö siellä maksu-TV, eli siis "se" elokuvakanava.

Itsehän en tietenkään "sellaisia" kanavia katso, mutta ihan mielenkiinnosta ja muutenkin asiaa kyselen.

Porilaiset voisivat totta tosiaankín selvittää ne paikat, missä "Veturimiehet heiluttaa"-elokuvassa esiintynyt Samuli Edelman huutaa sen legendaarisen ja muutenkin kulttimaineeseen nousseen "KAAAAAUUUNOOOOO SAAAAARRRRIIIIOOOO:n"

Täältä tähän
 

KARHU III

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tervetuloa vaan Poriin, hämeenlinnalaiset!
Ei Amado (kuulemma) paha paikka ole, mutta hel*etin hyvät pippuripihvit siellä ainakin on : )
Eipä teillä nyt älyttömästi vaihtoehtoja ole, mihin kannattaisi kokoontua ennen peliä. Löydätte keskustasta torin vaikka 3% simassa, niin sen ympärillä on muutama varteenotettava paikka. Pub Winston on ilmeisesti joku "jälkipelibaari", ja sen edestä lähtee (ilmainen) kuljetus hallille ennen peliä ja takaisin pääsee kun näyttää lipun matsista. Niin tämä winston voisi olla yksi paikka, mutta itse menisin viereisiin, joko Cafe Antoniin tai Beer Huntersiin. Molemmat hyviä istuskelupaikkoja.
Ei kai siinä sen kummempaa... hauskaa v-loppua ja toivotaan hyvää matsia lauantaille!
 

M10

Jäsen
"Siitä" elokuvakanavasta Amadossa ei ollut pari vuotta sitten tietoakaan. Ykkönen, kakkonen, kolmonen ja neljäs kanava tarjosi 24/7 ässien 90-luvun mitalipelien parasta antia.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pub Winston on ainoa oikea paikka aloittaa peliin valmistautuminen. Sinne kannattaa mennä ajoissa, olut tarjouksessa ( tai siis Karjala ) ja veikkauksia löytyy sekä porilaisia tosifaneja eli puhukaa kunnioittavasti meidän pyhästä asiasta... Jos haluatte seuraa niin ottakaa puheeksi Ässien loistava menneisyys. Linja-auto liput tulevat jakoon n. tuntia ennen lähtöä ( auto lähtee klo 16.30 ) olkaa hereillä sillä ne menevät heti. Pelin jälkeen kuljetus tulee takaisin ja jälkipeleissä on aina muutama Ässä pelaaja kertomassa mitä oikein tapahtui.
Mielestäni Kauno Saarion kohtaus olisi kuvattu Helsingissä, mutta en ole varma. Kirjailija on tuttu kaveri, joten voin kertoa terveisenne hänelle.
Amadon pippuripihvi on Suomen paras!
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti TosiFani
Jos haluatte seuraa niin ottakaa puheeksi Ässien loistava menneisyys.
Niin, eikös se 1978 ollut hyvä vuosi. Ei niinkään Ässien mestaruuden takia, vaan sen vuoksi, että silloin syntyi yksi jos toinenkin suurmies.

Mielestäni Kauno Saarion kohtaus olisi kuvattu Helsingissä, mutta en ole varma. Kirjailija on tuttu kaveri, joten voin kertoa terveisenne hänelle.
Toivota hänet samalla tervetulleeksi kanssamme saunaan. Voin tarjota saunakaljan, enkä varmasti ole ainoa. ;)
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Ennen matsia paikat: Cafe Anton, Pub Winston, Ale Pub, Beer Hunters (nämä 4 Torin laidalla) tai Havana Promenadikeskuksessa. Näitä suosittelen ennen matsia. Hyvää olutta saa jokaisesta.

Matsin jälkeen: Riippuen porukan ikäjakaumasta, niin teinix-mestoja ovat Nite Train (ei missään nimessä tuonne, sijaitsee Itäpuistossa), Bar Kino (ei välttämättä tuonnekkaan, sijantina Itäpuisto), Mocca (Sedun mesta, lähin näistä Amadoa Mikonkadulla).

Sitten hieman varttuneemmille nuorille ja ei enää niin nuorille leijonille: DU, eli Down Under (sijanti: Itsenäisyydenkadun ja Antinkadun kulmassa, noin korttelin päässä Amadosta) ihan ok paikka. Itse suosittelen PK'ta, eli Punaista Kukkoa puistojen risteyksessä keskustassa. Siellä on varttuneemmille parruille yläkerrassa tanssahtelumusiikkia sekä alakerrassa biletystä nuoremmille sekä nuorille mieleltään. PK'n ikäjakauma on 23v - ++++ vuotta.

Muutama linkki Teille arvon vieraat:

http://www.punainenkukko.com

http://www.duravintolat.com/

http://www.sk-ravintolat.com/mocca_pori.php

http://www.barkino.com

http://www.nitetrain.fi/main.cfm?ntcity=pori

Täällä sijaitsee Bar Havana

Beer Hunters

Pub Winston

Että näin. Koittakaa pärjät...

Edit: Jos vaikka käy vaikka, että Ässät pyörittää HPK'ta niin pahoin, että ette jostain syystä löydä hallilta pois. Tässä Teille Porin kartta.
 
Viimeksi muokattu:

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Enää pitäisi tietää miten baarien mainostaminen ym kuuluvat SM-liigaan ja Ässä-osioon...? Tervetulo vaan. Ottakaa sitä viinaa kunnolla ennen peliä, sillä tuskin itse pelistä (viihdearvollisesti) mitään jää käteen.
 

Aina Pata

Jäsen
SE paikka

Itse SE paikka on vaikea määritellä. Se voi periaatteessa olla kuvattu missä vaan, mutta jos elokuvassa tapahtumat jatkaa kulkuaan kuten voisi luulla on paikka kohtalaisen helppo selvittää.

"Ensimmäinen" (en tiedä esiintyykö Kauno useammin kuin kahdesti) maininta Kauno Saariosta on jätkien kävellessä kävelykadulta joelle päin ja kääntyvät ns. Airion kulmasta. Airion kohdalla Kauno esiintyy ekaksi. Varsinainen huuto siten sijoittuisi n. korttelin puoliväliin tai vähän sen jälkeen, onkohan siinä tänä päivänä apteekki? Porilaiset kertokoon. Siinä on/oli 2 helposti tunnistettavaa paikkaa eli Airio joka on siinä vieläkin ja Turun Kultaseppä joka oli Airion vieressä ainakin 10 vuotta sitten. En tiedä onko enää.

Selvennys, kysytte Amadon respasta Dingon vanhalta roudarilta, jos on töissä, missä päin on joki ja yrjönkatu. Hyökkäätte Amadon ovelta keskusaukion läpi lievästi etuvasempaan ja tähtäätte Subwayhin. Näette kävelykadun, lompsitte sitä 2 ja 1/2 korttelia ja olette Airion kulmassa, ette voi erehtyä olette Porin torin laidalla.
Olette samassa melkein Winstonissa n.150 metriä uupuu. Jos olisin te, menisin käymään Otavankadulla Irkku baarissa, ottamassa halpaaaa airish kofiita, Winstonista matkaa noin 300 metriä.

Pitäkää hauskaa. Itseltä taitaa jäädä lauantain peli väliin kun täytyy lähteä huomenna katsomaan Kahvara-HIFK peliä, vitusti juovukkeissa, tietysti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös