Vuoden valmentaja Liigassa kaudella 2014–2015?

  • 1 573
  • 3

Vuoden valmentaja Liigassa kaudella 2014–2015?


  • Äänestäjiä
    31
  • Poll closed .
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Liiga-kausi 2014-15 päättyi eilen Lauri Marjamäen Kärppien mestaruuteen. Hopealle sijoittui Jussi Tapolan valmentama Tappara, ja pronssia voitti Marko Virtasen JYP.

Vuoden valmentaja palkitaan Liiga-kauden päätyttyä Kalevi Numminen -palkinnolla. Kuka on mielestäsi Liiga-kauden 2014-15 paras valmentaja?
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Äänestin Tomek Valtonen, Vaasan Sport. Sai ennakkoarvioissa täysin lyttyyn lytätyn joukkueen taistelemaan pisteistä tasavertaisesti melkein joka ilta. Vaikka Sport jäi lopulta viimeiseksi, niin Sportin positiiviset esitykset olivat tämän jääkiekkokauden suurin yllätys ja odottamattomin tasonnosto. Hattu päästä ja ääni Tomek Valtoselle. Hieno mies, hieno kaupunki, hieno joukkue ja hieno logo.
 

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vuoden valmentaja on Lauri Marjamäki.

Omat plussani annan myös Jussi Tapolalle, Pekka Virralle, Jyrki Aholle ja Tomek Valtoselle.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ehdottomasti Jussi Tapola. Tulokasvalkku jolle suurin osa veikkas potkuja kauden alussa. Mutta Miika Elomo veti kyllä ikimuistoisimman kauden ja hänen saavutuksiaan on kyllä vaikea alittaa tulevaisuudessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös