II-divisioonan lohko 5 kaudella 2014–2015 (pohjoinen)

  • 81 375
  • 126

Rewert

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens
A.I.K kuulemma aikoo hakea suomisarja paikkaa, joka sille pelaamalla tulikin. YJK:n sivuilta bongattu viesti kertoo Ari Ohtamaan valmennuspestistä ja YJK:n halusta kabinettipäätöksellä 2-divariin. Että silleen. Kyllä tästä Suomikiekon kabinetti touhuista jää paskamaku suuhun.
Kun ei pärjätä kaukalossa niin ainaskin halutaan pärjätä kabineteissä.

Ymmärrän ärtymyksesi koskien YJK:n kabinetti päätöstä, mutta kyseessä on kuitenkin useita vuosia vuosituhannen alkupuolella Suomi-Sarjaa tahkonnut joukkue, viime kautta lukuunottamatta on taistellut joka vuosi 2-divisioonan pohjoisen lohkon voitosta.

Lähtökohdat nyt päättyneeseen kauteen olivat todella huonot. Ei ollut omaa kotihallia, useita aiempia runkopelaajia päätti, kuten arveltiin ottaa välivuoden. Ensi kauden lähtökohdat ovat joka tapauksessa täysin toiset. Joukkue sai miestentasolla rutinoituneen valmentajan, uuden jäähallin joka kestää vertailun mihin tahansa 2-divisioonan tai jopa suomi-sarja tason halliin, ja jo nyt joukkueeseen on varmistunut kovia paluumuuttajia, joiden voimin joukkue tulee joko a) repimään jokaisen 3-divisioona joukkueen takaliston totaalisesti tai b) palaamaan kärkikahinoihin 2-divisioonassa.

Lisäksi Hermeksen varmistunut Mestis nousu mahdollistaa entisen keski-pohjanmaan alueelle mitä mainioimman pelaajapolun 2-divisioonan YJK:sta suomi-sarjan JHT:hen ja aina Mestis joukkueeseen Hermekseen, joten tuotakin kautta miehiä olisi tulossa mitä ilmeisimmin paljon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös