TPS:n pelaajatilanne

  • 1 327
  • 7

ahk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Varsin kapealta näyttää TPS:n pelaajamateriaali. Loukkaantumisiin ei ole enää varaa, onhan poissa vakio miehistöstä Mika Lehtinen ja Michael Holmkvist. Vielä, kun Jouni Loponenkin joutui loukkaantuneiden kirjoihin taanoin Jokeri-pelissä, ei Aurajoen rannoilla paljon hymyilytä varsinkin kun vielä muistetaan vielä, että yksi puolustaja lähti takaisin Ruotsiin jo kauden alkuvaiheessa. Tarvittaisiin kipeästi hyvä puolustaja tai pari paikkaamaan. Mieluusti vielä taitava, kuin luunmurskaaja.
<BR>
<BR>Siirtoraja häämöttää, aika alkaa käymään vähiin. Toivonkin Palloseuralta toimenpiteitä pelaajan etsimiseen, sillä pleijareihin tällä materiaalilla lähteminen ei ehkä ole järkevää.
<BR>
<BR>Vuokrattakoon vaikka edes Pauli Levokari jokereiden farmista (vaikka hän ei varmasti vastaa edellä asettamiani toiveita). Huhujen mukaan TPS olisi ollut miehen perässä jo viimekaudella.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Veikkaajan huhu: TPS kysellyt Vesa Saloa.
 

ahk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onhan se vähän hasardia ottaa tuntematon mies ulkomailta. Jos hän osoittautuukin huonoksi valinnaksi, ei vaihtoon juuri ole aikaa.
<BR>
<BR>Mieluummin joku tunnettu pelimanni <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
 

pygmalion

Jäsen
<BR>Tämän aamun TS tietää kertoa, että Jouni Loposen eilen kuvattu vamma ei ollutkaan viin paha kuin pelättiin. Jone palannee kehiin lähiakoina.
<BR>
<BR>Hankintojen suhteen näyttää aika heikolta.
<BR>
<BR>Tietääkö kukaan mitään uutta siitä eilen liikkeellä olleestä huhusta, jonka mukaan Miikka Rousu olisi siirtymässä loppukaudeksi Tepsiin?
<BR>
<BR>[addsig]
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Viimeisin tieto on, että Rousu ei ole lähdössä TPS:ään. Kuuleman mukaan oli jo laukkuja pakkaamassa, mutta siirto peruuntui kun TPS:stä ei irronnut sopivaa \'vaihtaria\'. Välit Tammiseen ovat Miikalla ilmeisesti melko lailla pakkasen puolella, joten lähtöhaluja ei kannata ihmetellä.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Turkulaisille paniikkihuhu: Hevosmiästen Tiatotoimisto tietää kertoa että Hannu \"Jorde\" Jortikka valmentaa ensi kaudella Helsingin IFK:ta! Mikäs siinä, Jordehan on Matikaisen Penan vanha taistelupari...
 

ahk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lieneekö tuo nyt mikään paniikkihuhu?! Itse olenkin pitänyt Jortsun jatkamista TPS:ssä vastuuvalmentajana erittäin epätodennäköisenä. Mikä sitten uusi osoite on, sitä ei varmaan pysty sanomaan vielä kukaan. Enpä usko että edes Jortikka tietää vielä varmaksi tulevaa työnantajaansa.
<BR>
<BR>Hannu Ansaksen vetäytymisen myötä TPS:ssä aukeaisi muitakin toimia Jortikalle. Saas nähdä kiinnostaako häntä viettää muutama vuosi muissa hommissa vai vetääkö veri heti taas valmentamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös