Kiekkobuumi uudelleen Mikkeliin – Jukurien uudet elkeet

  • 106 183
  • 395

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Mitä tarkoitat tällä? Eihän KooKoolle enää tarvitse pitää erikseen kioskia auki, koska liiganousu varmistui viime kauden mestaruuden jälkeen. Miten KooKoo on suhmuroinut asian suhteen? Itselläni on tieto, että KooKoolta vaadittiin erittäin tarkat selvitykset tilinpäätöksistä kolmelta viimeiseltä tilikaudelta ja myös uskottava liiketoimintasuunnitelma liigaan silmällä pitäen. Tietyistä asioista vaadittiin jopa lisäselvityksiä. Tiedossani ei ole mitään suhmurointia asian suhteen, mutta ilmeisesti voinet hieman selventää mistä on kyse?

Tarkoitan mitä kirjoitan. Tiedät mitä haen.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tarkoitan mitä kirjoitan. Tiedät mitä haen.

Minulla ei ole mitään Jukureiden liiganousua vastaan. Jos Jukurit pystyy operoimaan liigassa niin kaikki ok. En kuitenkaan todellakaan tiedä mitä haet tuolla avoinaisella kioskilla ja suhmuroinnilla. Jukurit siis nousee liigaan kävi tämän kauden finaaleissa miten tahansa?
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ihan oikesti? Aprillipila meni jo! Oliko tuolloin muka jotain puhetta, ettei Kalpa olisi tippunut ja Jukurit noussut, jos mikkeliläiset olisi sarjan voittanut? Nyt tulee aika paksua Eesaulta. Kalpa ei ehkä olisi tippunut, mutta tuollainen toiminta olisi viimeistään lyönyt arkun suomalaiseen jääkiekkoiluunn.

Ps. (edit). Ei noilla yleisömäärillä voi pärjätä Liigassa, kun Mestiksessä pärjäämiseenkin tarvitaan sugardaddyä.

Tuota auditointia mietin vaan sen perusteella kun parissakin wikipedian sivulla manitaan, että mikäli Jukurit olisi voittanut olisi KalPa säilyttänyt paikkansa ja Jukureiden tilanne olisi ratkaistu 31.3.2007 jossakin kokouksessa. Tiedä sitten pitääkö nuo paikkansa.

Linkit wikin sivustolle:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Mikkel...a_SM-liigan_tasonmittaukset_2006.E2.80.932007
http://fi.wikipedia.org/wiki/Jääkiekon_SM-liigan_tasonmittaus
Näistä siis tuon epäilyni heitin.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Muistan kanssa pelien ollessa kesken jopa Länsi-Savossa olleen vastaavasta juttua
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Tulos tai ulos - kauden lähetessä loppuaan muutama organisaatiojohtamisen perusasia tähän ketjuun poimittuna.

1) Menestyvät organisaatiot uudistuvat jatkuvasti. Uudistuminen ylläpitää niiden kilpailukykyä tuottamalla (kilpailijoita menestyksekkäämmän) ajantasaisen toimintamallin.
2) Organisaation aiemmat onnistumiset tuottavat pyrkimystä säilyttää vanhoja rakenteita ja toimintamalleja sumentaen uudistamistarpeen havainnoimista.
3) Jotta uudistumiskykyä voidaan kehittää, sen osatekijöiden nykytila ja merkitys organisaatiossa täytyy ensin tunnistaa ja tunnustaa.
4) Uudistuminen on aina kokonaisvaltainen prosessi, yksittäisten osatekijöiden kehittäminen ei kehitä kokonaisuutta.
5) Uudistumiskykyinen organisaatio kykenee luomaan uusia tuotteita ja palveluja, mutta se kykenee muuttamaan myös itseään: ajattelu- ja toimintamallejaan, asenteitaan ja arvojaan.

Pienet näennäisviilaukset eivät tule riittämään, jos sinikeltainen organisaatio haluaa oikeasti nousta seuraavalle tasolle. Jokainen saa yhdistellä pisteet haluamallaan tavalla haluamiinsa asioihin. Täältä tähän ja tästä.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mielenkiintoista nähdä miten liput käyvät kaupaksi perjantain kotipeliin, kun sarja on nyt katkolla. Veikkaan että istumapaikat myydään loppuun viimeistään torstaina. Myös seisomapaikkalippujen loppuminen on mahdollista, vaikka eiköhän niitä ovelle jonkun verran jätetä.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Mielenkiintoista nähdä miten liput käyvät kaupaksi perjantain kotipeliin, kun sarja on nyt katkolla. Veikkaan että istumapaikat myydään loppuun viimeistään torstaina.
En kyllä usko että loppuvat.

Myös seisomapaikkalippujen loppuminen on mahdollista, vaikka eiköhän niitä ovelle jonkun verran jätetä.
Eivät takuuvarmasti lopu.

Veikkaan pikemminkin että koska sarja on katkolla, ja eilen Kouvolassa tuli voitto, monet "tuulipuvut" voivat pitää sarjaa jo taputeltuna, eivätkä ehkä vaivaudu paikalle. Sitäpaitsi kyseessä on perjantaimatsi, ja vaikka viikonloppu onkin tulossa, ei se varmasti vedä niin paljon väkeä kuin lauantaimatsi vetäisi. Toivon olevani väärässä, tietysti!

Valitettavasti itse en pääse paikalle, tietysti juuri kun on mestaruus katkolla. Mutta on muita, aiemmin sovittuja sitoumuksia. No, ainahan on mahdollista, että nyt hävitään, ja sitten huomenna Kouvolassakin hävitään, ja ratkaisu siirtyy ensi tiistaille ;)
 

ath_lon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Aika hyvin on liput käyneet kaupaksi, kun katsoo karttoja. A2-A6 täynnä, E1 ja D2 yhteensä kymmenisen paikkaa vapaana ja "huonommat" istumapaikatkin ovat päivän aikaan kadonneet mukavasti. Uusi kannattajan alkukin on löytynyt. Kun sanoin meneväni suoraan töistä perjantaina peliin, hommasi 8v poika itselleen kyydin, jotta pääsee mukaan. Vaimo otti palkatonta vapaata, että pääsee katsomaan ottelua.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Kun sanoin meneväni suoraan töistä perjantaina peliin, hommasi 8v poika itselleen kyydin, jotta pääsee mukaan. Vaimo otti palkatonta vapaata, että pääsee katsomaan ottelua.
Tämä on se asenne, mikä pitäisi saada leviämään laajemmaltikin Mikkelissä. Jukureista pitäisi saada sellainen "Juttu", ykköstapaus, jota varten kannattaa perua muita suunnitelmia. Vaan milläpä sen tekee?
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tämä on se asenne, mikä pitäisi saada leviämään laajemmaltikin Mikkelissä. Jukureista pitäisi saada sellainen "Juttu", ykköstapaus, jota varten kannattaa perua muita suunnitelmia. Vaan milläpä sen tekee?
Jaa'a. Itse ajattelin kokeilla vaikka niin hurjalla tempauksella että menis huomenna retrohupparissa töihin. Vähän kuin kaapista tulis. (En siis uuessa työpaikassa oo vielä kertaakaan väreissä näyttäytyny, koululla kyllä ja muutenkin yleisillä paikoilla.)

edit. Ja oon keränny koulutyypeistä kanssa porukkaa seuraks, tulee pari mikkeliläistynyttä kymenlaaksolaistakii (kannattamaan kotijoukkuetta, luonnollisesti).
 

HockeySpirit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pakko heittää pieni piikki tänne hyvän finaalipöhinän keskelle.

Päivän Länsi-Savossa Lipiäinen toivoo, että halli olisi jopa loppuunmyyty. Tuntuu, että koko viime vuosien ajan ollaan vaan toivottu, että lippuja menisi kaupaksi.

Kivahan tuo Kalevankankaan jäähalli olisi nähdä jo runkosarjassakin edes puolillaan, mutta ei se toivomalla täyty, vaan vaatii kovasti töitä.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Myös aika moni viime lauantaina Kouvostoliitosta Kalevankankaalle tullut jättää tämän 5.finaalin väliin. Tämä voi näkyä jopa satoina tyhjinä tontteina hallilla. Lauantainahan porukkaa täältä etelästä oli melko mukavasti ja omilla tuli varmasti enemmän kuin KKPn fanipussilla.
 

SgtMarkov

Jäsen
Pikaisen tarkistuksen jälkeen lippupisteen sivuilla myytävistä istumapaikoista vain 9 on myymättä seuraavaan peliin ja nekin varmasti menevät huomisen aikana. 2116 istumapaikkaa siis varattu ja ei varmaan seisomakatsomoissakaan tarvi kenenkään yksinään ihmetellä. Meniskö huomenna Jukureiden yleisöennätys uusiksi? Luulen näin..

Hienoa Mikkeli! Löytyyhän sieltä sitä paljon puhuttua jotakin.
 

ath_lon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Päivällä kuului radiosta, että ennakkoon on ostettu 3000 lippua. Onneksi hallin toiseen päätyyn tulee tupakkapaikka, niin se vähentää käytävän ruuhkaa.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Muisti on lyhyt, mutta huono. Koskas viimeksi on myyty kaikki istumapaikat loppuun ja kokonaisuudessa reippaat 3000 ennakkoon? Viimeinen Kalpa peli vai mennäänkö vuoteen 2002 saakka? se oli kyllä ennen helppoa nettiostamista. Löytääkö joku muistista tai tilastoista?
 
Pikaisen tarkistuksen jälkeen lippupisteen sivuilla myytävistä istumapaikoista vain 9 on myymättä
Vähiin käyvät, nyt enää viisi istumapaikkaa myymättä. Pakko olla jokin ohjelmointivirhe, eihän tämä näin voi Mikkelissä mennä. Yli tuhat seisomapaikkalippuakin myyty, voipi tulla hiki niissä katsomoissa ihan hyppimättäkin.
 
Suosikkijoukkue
KK
Hei ja onnittelut vielä täältä Jukureille mestaruudesta. Teillä ei vielä ollut uutta ketjua ensi kaudesta, mutta tämä ketju sopii asiaani aika hyvin. Todella hienoa, että viimeisessä finaalissa oli niin upeasti väkeä paikalla. Mietin vain, että kuinkakohan paljon mikkeliläisiä kiinnostaa mahdollinen the välikausi? Muutenkin olisi kiva tietää, millaisella joukkueella Jukurit ovat ensi kauteen lähdössä? Onko siellä paljon jatkajia? Meinaako Jukurit tosissaan panostaa tulevaan kauteen niin kuin KooKoo teki tällä kaudella? Mitä jos panostetaan, mutta kausi ei kiinnosta? Entäpä jos Jukurit ei panostaisi ja silloin ei varmasti kiinnosta? Itse näen Jukurien ainoaksi mahdollisuudeksi juuri tuon ensimmäisen vaihtoehdon, mutta sitten kysytään mikkeliläisiltä jukurihenkeä. Itse toivon, että sitä löytyy, mutta toisaalta en oikein usko siihen. Nyt on vissiin aika siis lähettää liigalisenssi hakemus ja eiköhän Toivakka ole ihan tarpeeksi saunonut, joten onnea paikasta Liigassa kaudelle 2016-2017 ja koittakaa saada kaikki ystävänne ensi kaudella kannustamaan Jukureita ja tajuamaan kannattamisen tärkeyden juuri nyt, vaikka panosta ei juuri ole.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Mestaruusjuhla oli vetänyt Stellaan todella hyvin porukkaa, mikä lupaa toki aika hyvää ensi kauden kausikorttimyynnille. Tuntuisi tuo mestaruus paikallisia kiinnostaneen (ja olihan siellä toki myös "Kujanpään veli" (sulkumerkeissä koska alkaa olla jo käsite kaveriporukassa. Sympaattisen oloinen heppuhan tuo on ja näytti perjantailta muistaneen kun hymyillen moikkasi. Tosin hieman voipuneen oloinen oli) seurueineen ulkopaikkakuntalaisista) ja hyvät kekkerit saatiin pidettyä näin päiväseltään. Pelaajatkin olivat tainneet kaikki kyetä sunnuntaina iltapäivästä korokkeelle patsastelemaan, eikä kukaan edes pudonnut. Muutamalla hieman naama punoitti ja ääni oli käheänä, mutta ehkä tuo on asianhaarat huomioiden sallittua.
 

Liitteet

  • stella.jpg
    stella.jpg
    91,7 KB · kertaa luettu: 622
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös