Peluutus ja kokoonpanot kaudella 2014–2015

  • 111 645
  • 504

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ehkä kuitenkin ihan hyviä kokeiluja. "Daltonit" eivät ole toimineen playoffeissa ollenkaan, lähinnä aiheuttaneet alivoimia, joten ei tossa mitään menetetäkään.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
On kyllä niin täynnä alisuorittajaa tuo joukkue, ettei tiedä mitä sanoisi. Miten jokainen pelaaja voi tehdä jatkuvasti huonoja ratkaisuja? Miten koko joukkue on noin käsittämättömän aseeton?

Laurikainen on ainoa, jolle voi antaa puhtaat paperit.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Laurikainen on ainoa, jolle voi antaa puhtaat paperit.
Juuri näin ja koska hän oletettavasti jatkaa ensi kaudellakin meillä, turha masentaa miestä enää enempää. Hattu maaliin torstaina ja katsotaan kiinnostaako ketään kenttäpelaajaa silloinkaan...
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Mun silmiin Jyppi saa paineistettua meidän pakkeja silleen ettei avauspelistä tuu mitään ja hyökkääjät joutuu hakemaan kiekkoa tosi alhaalta. Sitten ne samat karvaajat onkin jo hyökkääjien kimpussa. Ei siitä sitten enää päästä yhtään mihinkään. Parhaimmillaan päästään painimaan kulmiin ja saadaan veto nollakulmasta Tarkin syliin.

Onhan tähän ratkaisut teoriossa miten pitäisi tehdä ja pelata Jypin karvausta vastaan, mutta pystytäänkö enää muuttamaan mitään onkin eri juttu. Ois pakko saada avausmaali ens matsissa ja sitä kautta vähän uskoa tähän hommaan

Pelaajista kaikki alisuorittaa. Pitäisin ykkösketjun ennallaan, mutta kaikki muut laittaisin uusiksi. Vainio kehiin. Iossafov kehiin. Kantola pois, Seppälä pois. Kearns on todellinen pettymys, mutta eihän siihen ole ketään laittaa tilalle.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Vainio kehiin. Iossafov kehiin. Kantola pois, Seppälä pois. Kearns on todellinen pettymys, mutta eihän siihen ole ketään laittaa tilalle.
Ei todellakaan näin. Vainio vasta totuttelee miesten peleihin sekä Bluesin pelisysteemiin ja 0-3 tappiotilanteessa kaukaloon tarvitaan mahdollisimman kokeneita ja rutinoitunteita pelaajia. Seppälä ja Kantola pitää ehdottomasti pitää kokoonpanossa. Kantola on ollut melkein meidän paras hyökkääjä ja olisit pudottamassa hänet pois Iossafovin tieltä? Seppälä taas on meidän kokemattomassa pakistossa sentään yhden liigakauden ja yhden playoff-sarjan kokemuksella ihan paikallaan, melkein voisin nostaa hänet jopa Westermarckin tilalle 5-5 pelissä. Ylivoimalla Westermarck on parempi, eli hän saa pitää paikkansa siellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös