Suomi-sarjan välierät 2015: Jokipojat – HC Satakunta & Hermes – Bewe TuusKi

  • 8 830
  • 24

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Onhan kulunut kausi ollut Suomisarjassa kiinnostava, jopa kiinnostavampi kuin muovisarja "mestis". Pakkohan silloin on tälläinen ketjukin avata, sillä odotettavissa on huisketta hulinaa ja kilinää/kolinaa!

Lähtökohtaisesti otteluparin Jokipojat-HC Satakunta suosikki on eittämättä Jokipojat. Henkilökohtainen mielipiteeni on, että sarjasta tulee helvetin kova vääntö ja joka vaihto täytyy ottaa 110%:sesti! Toivoa sopii, että Jokipojat saa sairastuvalta 2-4 ykköskorin äijää kaukaloon. Satakunnasta ei ole paljon muuta tietoa kuin, että valmennus on varmasti kunnossa ja niin tuntuu olevan myös kehäketut Virkkunen&Pellinen. Molemmilla joukkueilla on rosterissaan pelaajia, jotka omaavat kokemusta ylemmiltä sarjatasoilta, Satakunnalla jopa liigakokemusta. Pieniin asioihin tämä sarja ratkeaa ja toivotaan joukkueiden ratkaisevan paremmuuden. Tuomareille on vain yksi viesti, olkaa sivuroolissa ja jakaa oikeutta play-off hengen mukaisesti. Paras voittakoon.

Ps. Katsojat voisivat viestittää kabinettiherroille banderolleilla/lakanoilla jotain iskevää avoimien sarjojen puolesta. On tää vaan paskan hajuista meininkiä, tää kultapossukerhon kabinettipelleily!
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Hermes - BeweTuuski

Itse olen tästä parista kiinnostuneempi. Bewe on itselleni jotenkin tuntematon joukkue. En oikein osaa sanoa mitään, ilmeisesti paremmat yksilöt löytyy Kokkolasta. Mutta Bewellä on 4kpl 2:s ketjua. Eli tosi tasainen porukka missä ei ole selkeää tähteä, mutta ei ole oikein mitään selkeää heikkoutta. Uskon että jos Bewe pystyy pelata todella fyysistä peliä on se heidän paikka iskeä. Hermes pystyy pelata fyysisesti mutta en usko että siihen on halua. Vaan pyritään taklaamaan se mitä on pakko. Ja muuten keskittyä kiekkoon, tässä tapauksessa siis kirjaimellisesti. Toki Kivinen, SIppola, Hellsten keskittyvät varmasti tähän fyysiseen puoleen. Hermes voitti Nokian ilman Kivilahtea, ja mielestäni yksi pelaaja ei nyt kesää tee, ja joukkueena pelataan. Mutta kyllähän Kivilahden pisteet ja taito tulee varmasti tarpeeseen. Ratkaisuvoimaa riittää kyllä hyvin. Anttila & Rajala, Halava, Kivilahti, Korhonen. Lisäksi Arkimon ketju oli hyvä. Kuusela oli myös maalissa hyvä. Puolustus ja varsinkin oman pään puolustupeli tulee olemaan sarjassa varmasti se joka loppujenlopuksi sen kääntää jommalle kummalle. Se on Hermeksellä ollut ajoittan erittäin huonoa jopa. Ja jos Bewellä se toimii ja saa pidettyä Hermeksen poissa maalipaikoista voi sarja olla todella tiukka ja jokainen peli on ns. maalin pelejä. Hermes sai vähän pidemmän levon, ja Bewe reissasi Rovaniemelle kaksi kertaa. En usko että tällä on heti vaikutusta, mutta pienenpieni etu saattaa olla Hermeksellä jos osataan iskeä siihen oikein. Veikkaan että sarja menee Hermekselle kuitenkin kaikesta huolimatta 3-0. Lähinnä sen takia että Hermeksellä on enemmän ratkaisuihin kykeneviä pelaajia. Mutta silti tasainen sarja, jossa kummallakin on varmasti ihan yhtä hyvät mahdollisuudet mennä jatkoon.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Hermes- Bewe. Veikkaan tästä parista tasaisinta ja ylläoleva analyysi on täyttä asiaa. Mikäli oikein tulkkasin, niin TuusKin kaverit olivat RoKi sarjassa röyhkeästi maalilla takomassa räkämaalia sisään ja mikäli Hermes haluaa voittaa, sen täytyy hoitaa maalinedustapeli fyysisesti. Kuusela voi olla kuumin pelaaja jos saa itsensä maalinsuulla psyykattua muuriksi, mutta on sulanut välillä ikävästi, joten veikkaan että TuusKi yrittää kovasti iskeä tähän.

Oma veikkaus on että loopujen lopuksi kotietu ratkaisee eli Hermes vie 3-2, kun kotitaika ei murru kertaakaan.
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Joensuussa nähtiin todella tasokas ja kiihkeä play-off kamppailu, josta ei elementtejä puuttunut. Ottelu eteni tasaisessa tahdissa Jokipoikien aloittaessa maalinteon ja pian sen jälkeen siirtyivät jo 3-1 johtoon, mutta ilo oli ennen aikaista. Maestrot Pellinen&Virkkunen olivat kiistatta kentän paras kaksikko ja vetipä Pellinen melkein hattutempun osuessa yläputkeen. Tuomarilta tuli muutama lapsus, etenkin Satakunnan saama rankkari oli vähintäänkin kyseenalainen. Ihan pelin lopussa oli molemmilla paikkansa ratkaista ottelu, mutta ratkaisu siirtyi jatkoerään. Jatkoerää ilo pelattu noin neljä minuuttia kun Satakunnan Jesse Laaksonen otti typerimmän jäähyn jonka jääkiekko nimisessä pelissä voi ottaa, eli hyökkäyspään jäähyn ja heti samassa ajassa Jokipojat otti aikalisän. Ajassa 66.19 Jesse Paukun upeasta alustuksesta etunimikaima Jesse Jormanainen huudatti 800 päistä yleisöä, mikä oli varsin hyvä määrä, kun ottaa huomioon Kataja pelin, unohtamatta Kontiolahden MM-kisoja ja sen miesten viestiä.

Ottelusarja saattoi saada jo ratkaisun tässä pelissä, sillä huomenna jo pelataan. Kolmen ketjun Satakunta saa tosissaan käyttää keuhkojaan ja kuntopohjaansa laajalla materiaalilla operoivaa Jokipoikia vastaan. Ei silti, ottelusarja on kesken ja Jokipojilla on se elintärkeä yksi kiinnitys kohti finaalipaikkaa.
 
Viimeksi muokattu:

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipoikien pakistosta illan pelissä puuttuu Matti Koistinen. Tilalle nousee loukkaantumisesta toipunut Joel Olkkonen. Joskus sanotaan, että ei sota yhtä miestä kaipaa mutta nyt tuntuu kyllä. Sopii vain toivoa, että ei mitään pahempaa.

HC Satakunnalla on ihan hirmuisen terävä keihäänkärki. Samuli Virkkunen voisi tulla ensikaudeksi Jokipoikiin nauttimaan itä-suomen maisemista. Kääntöpuolena sitten on se, että HC Satakunta on yhden kentän varassa. Jos ei tätä saada pidettyä ruodussa, niin tulee pitkä ja tuskainen sarja. Jokipoikien leveämpi materiaali kääntää tämän kyllä, mutta on Jokipojilla eilisestä parannettava ja paljon. Puolustus pitää olla tiiviimpää ja jotenkin on saatava Ossi Pellinen - Virkkunen parilta flow pois.
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Paikan päällä todettua: Peli sai alussa jopa liian helpon 2-0 tilanteen Jokipoikien näkökulmasta ja sitten pari todella kardinaalivirhettä(2:YV päästettyä maalia) loi uudet puitteet koko ottelulle. Tuomari ja varsinkin nuori/kokematon on ihan liian yksin, mitä tulee play-off sarjan tilanne nopeuteen. Tuomari toiminnallaan sekoitti molempien joukkueiden pelin ja siinä kyllä meni helvetin hyvä matsi karille. Kaksikko Pellinen&Virkkunen oli pitelemätön ja tätä aspektia ei nuori valmentaja Eronen tajunnut kunnolla huomioida. Katsoopa joukkueita minkä väristen lasien takaa tahansa, niin taktisilla muutoksilla Satakunta on jäämässä ulkoruokintaan. Satakunta pelasi tänään jopa 110%:sella onnistumisella ja taas Jokipojilla oli se kuuluisa haistawitunpäivä!...No tiistaina se nähdään, kuka on kuka ja herra/hidalgo, mitä koko ottelusarjaan tulee!
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Nyt on kyllä mielenkiintoiset otteluparit jäljellä. Jännä nähdä miten Jokipojat käsittelee tuon murskatappion. Varsinkin maalivahdeilla voi hieman epävarmuus näkyä tämän jälkeen. Satakunta sai varmasti rutkasti lisää itseluottamusta tästä voitosta. Sama koskee myös toista otteluparia. Bewetskille varmasti voitto teki hyvää ja palautti jengiin uskon. Hermeksen vinkkelistä seuraavaa peliä ei saa hävitä, sillä kotonaan Bewetski on ollut nyt loppukautena erinomainen. Jännät pelit on kuitenkin huomenna tulossa.
 

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
Tuomari ja varsinkin nuori/kokematon on ihan liian yksin, mitä tulee play-off sarjan tilanne nopeuteen. Tuomari toiminnallaan sekoitti molempien joukkueiden pelin ja siinä kyllä meni helvetin hyvä matsi karille.
Tähän ehdottomasti samaa mieltä. Smedbergillä lähti peli melko pahasti lapasesta ja pahin huti oli tilanne, jossa Väkiparta sai mailan kasvoihin - ei edes jäähyä. Polvitaklaukseen (5+20) en ota kantaa, sillä en tilanetta niin hyvin nähnyt. Sattumaa tai ei, oli siinäkin kohteena Väkiparta.

Kaksikko Pellinen&Virkkunen oli pitelemätön ja tätä aspektia ei nuori valmentaja Eronen tajunnut kunnolla huomioida.
Varsinkin Pellinen tuntuu olevan aivan ylivertainen pelaaja tähän sarjaan. Tekee mitä haluaa kunhan vain itse haluaa. Myös Jesse Laaksonen pelasi todella hyvin, ja tekee kyllä HC:n ykkösketjusta todella vaarallisen. Lisäisin Satakunnan onnistujien listaan myös maalivahti Lehden, joka oli kyllä aivan maaginen. Pesi sekä Edelmannin että Lintosen todella selvästi. Boldaus oma.

Katsoopa joukkueita minkä väristen lasien takaa tahansa, niin taktisilla muutoksilla Satakunta on jäämässä ulkoruokintaan. Satakunta pelasi tänään jopa 110%:sella onnistumisella ja taas Jokipojilla oli se kuuluisa haistawitunpäivä!...No tiistaina se nähdään, kuka on kuka ja herra/hidalgo, mitä koko ottelusarjaan tulee!
Noh, kyllähän Jokipojat tuli otteluun hyvin ja olisi sen voinut alussa kääntää itselleen. Makkosen loistava aikalisä 0-2 tilanteessa käänsi pelin HCS:lle, jonka jälkeen joukkue teki käsittämättömät kahdeksan maalia putkeen. Eilen Makkonen otti erävoiton kyllä kollega Erosesta.

Paikan päällä todettua
Tästä valtavat respectit itseltä. Todellista omistautumista lähteä oletettavasti 550 kilometrin päästä Eurajoelle katsomaan Suomi-Sarja -ottelua!
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Tänään sitten välieräparit ottavat kolmannen kerran yhteen. Tilanne on se, että kotietua ei nyt missään nimessä saa menettää. En yhtään ihmettele mikäli molemmat otteluparit menisivät viiteen otteluun. Sen verran vakuuttavasti on kaikki joukkueet esiintyneet kotihallissa. Lisämausteen tämän päivän peleihin tekee se, että tätä logiikkaa vasten on tänään kotijoukkueilla pakkovoiton paikka. Saas nähdä milloin joukkueet "uskaltavat" laittaa kokoonpanot näytille.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipojilta uupuu ykkösveska Mikael Edelmann ja ykköskentän laituri Ville Halonen. Mukaan tulee A-nuorista Teemu Nissinen ja Teemu Holttinen.

Tulee todella iso peli! Kumpi tämän vie, niin vienee koko sarjan. Luvassa katsomoonkin +1000 katsojaa, kun ei ole muuta tapahtumaa ja pelissä on panosta.

Ennakko | mehtimakelainen.net

JOKIPO!
 

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
Jokipojilta uupuu ykkösveska Mikael Edelmann ja ykköskentän laituri Ville Halonen.

Halonen ei itselleni niin mieleen jäänyt mutta jos tosiaan Lintonen on maalissa, on Jokipojat kyllä kovassa paikassa. Lintonen oli sunnuntaina todella heikko ja pudotteli kiekkoja eteensä runsaasti. HC Satakunnan kokoonpanon julkaisemisen jälkeen kannattaa pohtia rahojen sijoittamista vierasjoukkueeseen.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
PERKELE!

Kääntyyhän ne pelit oikeaan suuntaan. Jokipoikien Lintonen pelannut varmasti maalilla ja kansa valuu katsomoon. Ei Pellisen ja Virkkusen nimet vilku tulostaululla, joten lääkkeet löyty veljille.

Illan jälkeen ollaan lähempänä divarin henkeä uhkuvaan finaaliin! Hoitakaa molemmat nyt hommat kunnialla päätökseen, niin saa Suomi-Sarja hienot, kansaa katsomoon vetävät finaalit.
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Sain juuri raportin matsista ja numerot hieman jopa mairittelevat Satakuntaa. Ykköskorin maalipaikat Jokipojille 13-6 ja Lintonen pelasi helvetin hyvän matsin. Loppunumerot olisivat tosiaan voineet olla jopa kevyesti pari maalia enemmän Jokipoikien hyväksi. Virkkunen&Pellinen ei virkannut yhtään pojoa ja heihin kohdistuu erityiskohtelu jatkossakin. Voisi sanoa, että kauden tärkein voitto ja yleisöä yli 1100 katsojaa, joka on n.sama kuin edellisen "mestis"play-off kierroksen kolmen ottelun yhteisyleisömäärä. Ja se kertoo kaiken olennaisen Joensuulaisesta kiekkokulttuurista ja "mestiksen" keinotekosuudesta. Finaaleissa jos Jokipojat pelaa, niin yli 2000 tuhannen katsojan rajan puhkaiseminen ei olisi mikään yllätys.

Ps. Seuraavaan otteluun Eurajoelle on ainakin kaksi ykköskorin jätkää lisää rosrerissa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Finaaleissa jos Jokipojat pelaa, niin yli 2000 tuhannen katsojan rajan puhkaiseminen ei olisi mikään yllätys..

Kyllä se yllätys olisi, kun nyt ei ole karsinnat odottamassa. Mistäpä tuota vielä tietää, kun on kansa ollut hiukan horroksessa koko talven, mutta sieltä ne tuntuisi hiljalleen heräilevän. Jospa sitä padot purkautuu vielä kevään koittaessa?

· 2 t2 tuntia sitten
Mehtimäellä hieno meininki! Katsomo laulaa kuorossa ja ärjylauma johtaa välierää 2-0. Yleisöä 1109. @Jokipojat kiittää! #suomisarja
[/URL]
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Kokkolassa oli hyvä ja tasainen peli. 38 minuttia vastustaja oli parempi. Eli vierasjoukkue. Ja lopulta ratkaisija löytyi vierasjoukkueelta. #46 Virkkunen 5-4 av:lla ottaa kiekon hanskaan ja nakkaa katsomoon. Fiksu ratkasu, kun kiekkoa ei saa enään "peittää" vaan lyödä kädellä. No, 5-3 ja maali. Muutenkin oli 46 kasetti vähän herkässä. Tosiasiassa vääryys ei olisi ollut vierasvoitto, mutta jos et Hermestä vastaan tee maaleja kun tarjotaan paikkaa, niin maalintekokisan häviät varmasti. Ja niin siinä sitten kävi. Halava, Siren ja Kivilahti kävit pari heittämässä mieheen. Peli oli viihdyttävä jossa oli jännitettävää. Hermes yritti alottaa kovaa taklaamalla, sitä kesti 2,5min ja sen jälkeen kaveri otti kuskin paikan 3:nen erän alkuun asti. Tärkeä voitto ja sarja poikki ens pelissä.
 

Franto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Illan jälkeen ollaan lähempänä divarin henkeä uhkuvaan finaaliin! Hoitakaa molemmat nyt hommat kunnialla päätökseen, niin saa Suomi-Sarja hienot, kansaa katsomoon vetävät finaalit.

Olisihan se kyllä mahtavaa, mikäli Jokipojat - Hermes finaali toteutuisi. Vielä on kuitenkin nämä sarjat pahasti kesken ja varsinkin Hermeksellä on torstaina suuri haaste ottaa kolmas kiinnitys Hyrylän tulitikkuaskin kokoisessa kaukalossa, missä Bewe TuusKi on osoittanut olevansa erittäin kova.
Varmasti henkisesti on nyt helpompi lähteä toiseen vieraspeliin, kun tietää, että vielä on se toinenki mahdollisuus katkaista sarja ja vieläpä kotona.
Tasainen pari on tämä Hermes - Bewe TuusKi ollut ja ihan täysillä saa joka jätkä pelata, että joukkueella on mahdollisuus voittaa.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Kotijoukkueet hoitivat eilen oman ruutunsa ja nyt on mielenkiintoista nähdä särkyykö kotitaika seuraavissa peleissä? Pienet asiat tulevat ratkaisemaan seuraavatkin pelit ja erikoistilanne pelaaminen tulee olemaan suuressa roolissa. Torstaina ollaan taas paljon viisaampia... tai sitten ei.
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Jokipojilla on nyt sitten sarjan paras puolustaja Koistisen Mattikin mukana, mikä tuo varsinkin pienen kaukalon vaatimuksiin sitä kaivattua taitoa ja voimaa. Halosen Villekin on tuoreena miehenä mukana ja viime ottelussa hyvin pelanneet nuorten SM-liigasta vapautuneet Holttinen ja Nissinen. Tuskin niin huonoa esitystä tullaan Jokipojilta näkemään, kuin mitä viimeksi oli. Tuomari kun antaisi joukkueiden pelata ja jakaisi oikeutta tasapuolisesti molemmille. Joka tapauksessa illan tuomari on varmasti erityitarkkailussa ihan oman tulevaisuutensa takia, sillä saman kaltaisiin virheisiin ei uudestaan ole varaa. Mielenkiintoinen vääntö on tulossa ja kuntopohja ja liike ei Jokipojilta ensimmäisenä lopu. Ottelun alku kannattaa aina vieraspelaamisessa ottaa varmasti ja nöyrästi, sillä mitä pitemmälle matsi etenee, niin sen paremmin se sataa jokipoikien laariin!
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Tämän päivän otteluista tulee varmasti aikamoisia näytöksiä. Kaikki neljä ovat sen verran kovia kotonaan, että en pitäisi ihmeenä molempien otteluparien kohdalla, että pelattaisiin viidennet ottelut. Maalivahti- sekä erikoistilannepelaaminen nousee luonnollisesti näissä peleissä arvoonsa. Toivottavasti porukkaa löytää molemmille halleille sillä kotijoukkueilla on tänään mahdollisesti viimeinen peli kotiyleisön edessä. Tai sitten ei..
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Loppuottelussa nähdään siis Jokipojat ja Hermes. Varmastikin oikeat joukkueet kohtaavat toisensa loppuottelussa. Samalla myös varmistui, että Satakuntaa ei Mestiksessä nähdä, sillä teoreettinen mahdollisuus olisi vaatinut sarjan voittoa. Kausi on varmasti ollut positiivinen yllätys molemmille hävinneille joukkueille.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Loppuottelussa nähdään siis Jokipojat ja Hermes. Varmastikin oikeat joukkueet kohtaavat toisensa loppuottelussa. Samalla myös varmistui, että Satakuntaa ei Mestiksessä nähdä, sillä teoreettinen mahdollisuus olisi vaatinut sarjan voittoa. Kausi on varmasti ollut positiivinen yllätys molemmille hävinneille joukkueille.
Jaa, vaikea uskoa että TuusKin leirissä oltaisiin varsinaisesti positiivisesti yllättyneitä. Sijoitus sama kuin viime kaudella.

EDIT: Toki monissa ennakkoarvioissa TuusKi oli laitettu alemmas, mutta se oli selvää jo ennen ensimmäistäkään peliä että TuusKi on aliarvioitu - taas kerran.
 
Viimeksi muokattu:

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Kiitos joukkueelle ja organisaatiolle upeasta välitavoitteesta. Olette molemmat Jokipoikia isolla JJJ:llä ja me fanit tulemme vastaamaan huutoon. Satakunnalle kiitos kovasta vastustuksesta, sillä kaski oli melkein kantoa kovempi. Pellinen on omasta mielestäni uudelleen tervetullut Jokipoikiin ja toivottavasti se tapahtuu.

Ottelu oli kiihkeä ja Jokipojat meni ansaitusti jatkoon. Valmentaja Eroselle jo toinen tuhanen taalan aikalisä ja se varemaankin tauhoitti offensiiviä. Kiitos pojat ja varmaan tullaan Kokkolaan vähintään pikkubussilla!
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Tällä kaudella runkosarjassa 35 ottelua, 0 jäähyminuuttia. Ennen torstain ottelua 7 playoff-ottelua, 0 jäähyminuuttia.

Neljännen semifinaaliottelun jatkoerässä kyseisen pelaajan edustama joukkue pelaa ylivoimalla ja hakee voittomaalia ja sitä kautta game viitosta lauantaille. Pelaaja tulee hakemaan omalta alueelta kiekkoa, kaartaa laidasta 180 astetta ja kohti keskustaa, katse kiekkoon odottaen syöttöä. Törmää Hermes-pelaajaan, kun ei huomaa tämän tulevan suoraan vastaan.

Päätuomari näkee tilanteen läheltä, viheltää pelin poikki ja käsi ylhäällä jäähyn merkiksi. Tässä kohtaa käytännössä kaikki hallissa olevat kysyvät yhteen ääneen: KUMMALLE TULI JÄÄHY?

No Bewe TuusKin pelaajalle tietenkin. Kauden ensimmäinen jäähy kauden 43. sarjaottelussa ja neljännen semifinaaliottelun jatkoerässä joukkueen pelatessa ylivoimaa. Reilusti yli piste per ottelu tahdilla pelaava hyökkääjä jolla siis kaudelta 0 jäähyminuuttia lähtee tollaisessa tilanteessa hakemaan vuosisadan pommia / kiekottoman pelaajan estämistä? Tässä kohtaa peräänkuulutetaan sitä päätuomareiden pelinnäkemystä. Hetki 4 vs 4 peliä ja sen jälkeen Hermes ylivoima josta voittomaali 3-4. Bewe TuusKi kesälomalle, Hermes finaaleihin.

Onnittelut Kokkolaan, kukaan ei kiellä etteikö Hermes ansaitse finaalipaikkaansa. Mutta sen sijaan tämä hieno ottelusarja ja kaksi hienoa joukkuetta eivät ansainneet neljänteen otteluun niin paskaa tuomarointia mitä Lassi "pää ei kestä isoja pelejä" Heikkinen esitti.

3-3 tasoitusmaalia en viitsi edes kommentoida. Maali on melkein päätylaudassa kiinni, kun kiekko ylittää maaliviivan. Maali hyväksytään.
 

BrDead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä kävi melkoinen suhina vielä pitkään pelin jälkeen Hyrylän hallissa akselilla Bewe TuusKin taustat vs. otteluvalvoja. Pääasiallinen kritiikki koski Hermeksen tasoitusmaalia, joka syntyi siirtyneeseen maaliin. Todennäköistä lienee, ettei kyseisen ottelun tuomari enää tänä keväänä vihellä mitään. Sen luokan virheestä oli kyse. Tosin, eipä paljoa vihellettävääkään enää ole. Joka tapauksessa porina tästä aiheesta jatkuu todennäköisesti vielä kabineteissa. Otteluvalvoja otti matkaan videopätkän tasoitusmaalin synnystä ja Bewe TuusKi todennäköisesti julkaisee sen jossain vaiheessa youtube-tilillään.

Oikea joukkue tuosta parista kuitenkin jatkoon meni, mutta on se harmillista, että näin isoja virheitä sattuu tällaisissa peleissä. Tänään pk-seudulla ei ylempien sarjojen pelejä ollut, joten peliin olisi aika helposti ollut saatavilla kokeneempikin viheltäjä, jos niin olisi haluttu.
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Tällä kaudella runkosarjassa 35 ottelua, 0 jäähyminuuttia. Ennen torstain ottelua 7 playoff-ottelua, 0 jäähyminuuttia.

Neljännen semifinaaliottelun jatkoerässä kyseisen pelaajan edustama joukkue pelaa ylivoimalla ja hakee voittomaalia ja sitä kautta game viitosta lauantaille. Pelaaja tulee hakemaan omalta alueelta kiekkoa, kaartaa laidasta 180 astetta ja kohti keskustaa, katse kiekkoon odottaen syöttöä. Törmää Hermes-pelaajaan, kun ei huomaa tämän tulevan suoraan vastaan.

Päätuomari näkee tilanteen läheltä, viheltää pelin poikki ja käsi ylhäällä jäähyn merkiksi. Tässä kohtaa käytännössä kaikki hallissa olevat kysyvät yhteen ääneen: KUMMALLE TULI JÄÄHY?

No Bewe TuusKin pelaajalle tietenkin. Kauden ensimmäinen jäähy kauden 43. sarjaottelussa ja neljännen semifinaaliottelun jatkoerässä joukkueen pelatessa ylivoimaa. Reilusti yli piste per ottelu tahdilla pelaava hyökkääjä jolla siis kaudelta 0 jäähyminuuttia lähtee tollaisessa tilanteessa hakemaan vuosisadan pommia / kiekottoman pelaajan estämistä? Tässä kohtaa peräänkuulutetaan sitä päätuomareiden pelinnäkemystä. Hetki 4 vs 4 peliä ja sen jälkeen Hermes ylivoima josta voittomaali 3-4. Bewe TuusKi kesälomalle, Hermes finaaleihin.

Onnittelut Kokkolaan, kukaan ei kiellä etteikö Hermes ansaitse finaalipaikkaansa. Mutta sen sijaan tämä hieno ottelusarja ja kaksi hienoa joukkuetta eivät ansainneet neljänteen otteluun niin paskaa tuomarointia mitä Lassi "pää ei kestä isoja pelejä" Heikkinen esitti.

3-3 tasoitusmaalia en viitsi edes kommentoida. Maali on melkein päätylaudassa kiinni, kun kiekko ylittää maaliviivan. Maali hyväksytään.
Joo, ymmärrän hyvin ja otan osaa. Tälläistä se on, kun liitto-liiga ei arvosta edes ko.sarjan ratkaisuotteluja siten, että olisi puolueettomasti tuplasilmämäärä jakamassa "oikeutta"!...No Suomalaiseen jääkiekkoon on tulossa ainakin oikeudellinen kantaanotto siviilioikeuden puolelta, mitä tulee markkinaoikeuden määräämään kilpailuasetelmaan markkinataloudessa, mitä SM-liiga on toiminnallaan vääristänyt ja aiheuttanut monelle toimialle korvaamatonta haittaa toiminnallaan. Tällä kertaa tämä tutkitaan pohjamutia myöten ja se on saletti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös