Steven Zalewski – toppi vai floppi?

  • 15 726
  • 33
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Tappara-ottelussa Zalewski napsi todella hyvällä prosentilla aloituksia ja eilen Pelicansia vastaan otti jo isompaa kiekollista roolia. Pieni miinus siitä, ettei tyhjä maali Rautiaisen loistavasta esityöstä kelvannut, vaikka sai ottaa kiekon haltuun. Joka tapauksessa Zalewski on valovuoden Hurtubisea edellä, vaikka on ollut jengin mukana vasta viikon.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Sori huutelu, mutta tätä Zalewskia tänään scouttasin ihan mielenkiinnosta. Ketjun otsikko on toppi, vai floppi. Sanoisin tämän ottelun ja tilastojen mukaan ehdottomasti floppi. Silti...

Silti kaverissa on jotain magiaa. Uskon, että Ipan pitää nyt vaan uskoa tähän kaveriin. Ei, en ole mikään alan ammattilainen, mutta silti musta ainakin tuntuu, että tästä jätkässä voi piillä juuri se, mitä tarvitte keväällä. Aivan tolkuton määrä virheitä tänäänkin, mutta vastapainoksi kaverilla on se maaginen P-Ameriikan tatsi, että kun maalille mennään, ei siellä aleta kyselemään, sopiiko mukaan. Näkisin asian niin, että Zalewski ja A. Tyrväinen tulevat olemaan ne kauan odotetut rouhiat, jotka rouhii ne pakollisien mustelmien saattelemat voitot, kun kovat pelit alkaa. Älkäähän menettäkö vielä uskoa tän kaverin suhteen.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Täysi turisti koko mies. Ei mitään, ei sitten niin mitään annettavaa. Ei pääse pelin sisään sitten millään.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei pääse ei, mutta ei sitä voi poiskaan laittaa. Meillä on todella huono tilanne senttereiden suhteen (jälleen kerran). Laaksosta ei oikeasti ole hyökkäävään ketjuun pleijareihin hamuavassa joukkueeessa. Ollut viimeiset pelit todella vaisu. Riekkinen on mikä on, Asplund menetti itseluottamuksensa saikkunsa aikana, Mustonen on istutettu laitaan ja Sandell jostain syystä on jauhanut koko kauden laiturina. Joten pakko tuota Zalewskia on peluuttaa. Pääsee sentään paikoille. Laukaus vaikutttaa lehmän henkäisyltä ja maalivainu on jäänyt 2000-luvulle.

Hitto kun toivoisi näkevänsä edes jotain tappamisen meininkiä kaverin otteissa, Mutta toistaiseksi on vain odoteltava. Ei kuulu tämän ketjun aiheeseen, mutta edelleenkään en ymmärrä miksei Sandellia peluuteta sentterinä. Polak-Sandell-Zalewski voisi toimia.
 

Fordél

Jäsen
Hitto kun toivoisi näkevänsä edes jotain tappamisen meininkiä kaverin otteissa, Mutta toistaiseksi on vain odoteltava. Ei kuulu tämän ketjun aiheeseen, mutta edelleenkään en ymmärrä miksei Sandellia peluuteta sentterinä. Polak-Sandell-Zalewski voisi toimia.

Samaa mieltä. Sandell takasin sentteriksi ja Zalewski jonkin kentän laitaan. Jos 2-3 kenttien senttereinä häärivät Muse ja Turo sekä nelosessa Laakso (varalla Riekkinen) niin meillä on ihan riittävä sentterikalusto tähän budjettiin nähden. Harmi toki, että Zalewski on osoittautumassa tyhjäksi arvaksi. No kenties sitten laidalla lähtisi homma toimimaan.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Zalewski ei ole mikään turisti, vaan tekee kyllä töitä ja omaa hyvät perusominaisuudet. Silti tämä ei tunnu tulosten valossa olevan enempää kuin "preerian riekkinen". Vaihtaisin tämän mieluusti hyvään pakkiin.

Sandell-Asplund/Mustonen-Laakso-Riekkinen on toivottava sentterinelikko kevätkaudelle.
 

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins
Toppi vai floppi?

Alkuun oli pieni floppi, mutta kauden lopussa ehdoton toppi. Huikean loppukauden perusteella antaisin jatkoa.
Uskallan sanoa, että jos ensi kaudella pelaa Liigassa, niin Zale on kova.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Kylla mina laskisin varovaisesti topiksi. Loppukausi oli loistavaa pelia, mutta myos alukaudesta teki tunnollisesti toita molempiin suuntiin. Tehottomuus alkukaudesta olisi pistanyt joka tapauksessa flopin puolelle, mutta tyomoraali nostaa ainakin omissa silmissani osakkeita.

Pajuoja sanoi eilisen pelin eratauolla, etta Zalewski oli aika heikossa kunnossa tullessaan Tampereelle, kun oli joutunut treenaamaan pitkaan yksin ilman joukkuetreeneja. Eli jos saa hyvan kesan Ilveksessa alle, niin ehka otteet tosiaan on parempia kokonaisvaltaisesti ensi kaudella. Mies on lahtenyt molempiin SM-liigakausiin takamatkalta, kun viime vuonna tuli se paha loukkaantuminen harjoituskaudella.

Uskoisin, etta miehelle sorvataan / on sorvattu sopimus.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Väittäisin, että jos tuo loppukauden vire on miehen oikea taso, niin tekisi ensi kaudella Liigassa yli 40 pistettä. Toivotaan, että jatkaa. KooKoonhan tuota huhuttiin jo syksyllä kun ei esittänyt mitään ihmeitä, toivottavasti eivät saaneet sopimusta aikaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös