Kiekko-Espoon fanitoiminta ja -matkat

  • 185 791
  • 1 054
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Jos jotakuta Turussa asuvaa Blues-kannattajaa kiinnostaa lähteä peliin tänään minun kyydissä tai on mahdollisesti menossa ja kyytiin mahtuu, niin pikainfoa tulemaan. Peli kiinnostaisi mutta yksin en jaksa lähteä.
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Espoolaisten matka tulee taas! 29.11. Ilves-peliin olisi tarkoitus saada kolmisensataa lähtijää, viime kaudella Raumalle saatiin 250 ihmistä, nyt voisi pistää sen yhden bussillisen paremmaksi. Ilmoittautukaapa siis fanimatkapuhelimeen 0405723553 tai kotipeleissä fanipisteelle. Tuosta tulee varmasti aivan mahtava reissu, jos aiot käydä edes yhdellä vieraspelireissulla tällä kaudella, niin tämä on se. Ja jos et aio, niin käy silti, sillä se kannattaa. Hinta BFC:n jäsenille naurettavat 20 euroa ja muillekin vain 30 euroa.

Linkki matkan Facebook-tapahtumaan:
https://www.facebook.com/events/990242710992901/
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
No niin, suora pudotuspelipaikka saatiin, joten... ei kun reissaamaan joukkueen perässä! Blues Fan Club pyrkii järjestämään jokaiseen pudotuspelien vieraspeliin kannattajamatkan, ensimmäisenä tietysti perjantain JYP-peliin. Lähtö klo 14.00 Tapiolasta Gardenin edestä, hintaa reissulla on jäsenille 30 euroa ja muille 40 euroa. Sisältää totuttuun tapaan tietysti sekä bussimatkan että ottelulipun. Yleensäkin hinnoittelussa on tarkoitus pitää se periaate, että Fan Clubin jäsenet pääsevät aina kympin halvemmalla, joten jäseneksi kannattaa vieläkin liittyä, jos aikoo reissuille tulla (jäsenyyshän maksaa 20 euroa vuodessa). Tarkempia tietoja esim. BFC:n Facebook-sivuilla ja Blueskannattajien Kannattajamatkat-tapahtumassa Facebookissa.

Tosiaan kaikkiin pleijarien vieraspeleihin pyritään järjestämään kannattajamatka. Jos matkaa ei saada järjestymään, BFC sponssaa omatoimimatkaileville jäsenilleen ottelulipun. Matkojen järjestämisen helpottamiseksi olisi hyvä että matkoille ilmoittauduttaisiin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Lopulliset lippumäärätkin varatusta kiintiöstä pitää yleensä ilmoittaa kaksi päivää ennen peliä, eli jos jättää viime tippaan, ei välttämättä enää pääse mukaan, tai joutuu maksamaan luultavasti paljon enemmän. Eli hoitakaa ilmoittautumiset mahdollisimman hyvissä ajoin, fanimatkapuhelimeen tai jatkossa fanipisteelle.

Vierasmatkat ovat kannattamisen paras osuus, etenkin pleijareissa, joten kaikki mukaan!
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Avataanpa sitten tällainen ketju ensi kauden osalta.

Valmistautuminen ensi kauteen alkaa kohta. Tiistaina pidetään Baronalla BFC:n vuosikokous, jonne kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita. Ohessa esityslista ja lisätietoja.

Aika: tiistai 9.6.2015
klo 18:00
Paikka: Barona Areena, 3krs.


KÄSITELTÄVÄT ASIAT:


1. Kokouksen avaus

  • Yhdistyksen puheenjohtaja Maaria Hytönen avaa kokouksen.
2. Kokouksen järjestäytyminen

  1. Kokouksen puheenjohtajan valinta
  2. Kokouksen sihteerin valinta
  3. Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta
  4. Kolmen ääntenlaskijan valinta
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

  • Vuosikokouskutsu on ollut Länsiväylä -lehdessä yli 2 viikkoa ennen vuosikokouksen ajankohtaa. Lisäksi vuosikokouskutsu on laitettu sekä Blues Fan Club ry:n internetsivulle että Facebook -sivulle.
4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

  • Hallituksen esitys: Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi.
5. Kauden 2014-2015 Vuosikertomuksen hyväksyminen

  • Yhdistyksen puheenjohtaja esittelee kauden vuosikertomuksen.
  • Hallituksen esitys: Hyväksytään vuosikertomus kaudelta 2014-2015.
6. Kauden 2014-2015 tilinpäätös ja toiminnantarkastajan lausunto

  • Yhdistyksen rahastonhoitaja esittelee tilit ja tilinpäätöksen. Kokouksen puheenjohtaja lukee tilintarkastajien lausunnon.
  • Hallituksen esitys: Merkitään tiedoksi.
7. Kauden 2014-2015 tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille.

  • Hallituksen esitys: Hyväksytään tilit kaudelta 2013-2014 sekä vahvistetaan tilinpäätös.
8. Kauden 2015-2016 Toimintasuunnitelman hyväksyminen

  • Yhdistyksen puheenjohtaja esittelee toimintasuunnitelman.
  • Hallituksen esitys: Hyväksytään toimintasuunnitelma vuodelle 2015-2016.
9. Tulo- ja menoarvion vahvistaminen kaudelle 2015-2016

  • Rahastonhoitaja esittelee tulo-ja menoarvion.
  • Hallituksen esitys: Vahvistetaan talousarvio kaudelle 2015-2016
10. Liittymis- ja jäsenmaksujen vahvistaminen kaudelle 2015-2016

  • Hallituksen esitys: Säilytetään liittymis- ja jäsenmaksut ennallaan kaudella 2015-2016
11. Hallituksen puheenjohtajan ja muiden jäsenten valinta kaudelle 2015-2016

12. Toiminnantarkastajien valinta kaudelle 2015-2016

13. Muut asiat

14. Kokouksen päättäminen
 

Twentyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Raskas kausi osalla kannattajista edessä, kun lauantain reissupelejä on jälleen luvassa aikamoinen potti. Mukavaa olisi tehdä vierasreissu uusille liigapaikkakunnille, ehkä jopa megamatkaakin. Ainakin Kouvolassa on luultavimmin erinomaiset katsomopuitteet vähän isommallekin köörille.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Raskas kausi osalla kannattajista edessä, kun lauantain reissupelejä on jälleen luvassa aikamoinen potti. Mukavaa olisi tehdä vierasreissu uusille liigapaikkakunnille, ehkä jopa megamatkaakin. Ainakin Kouvolassa on luultavimmin erinomaiset katsomopuitteet vähän isommallekin köörille.

Tervetuloa Lumon-Areenalle! KooKoo ja Blues pelaavat Kouvolassa lauantaina 17.10.2015 ja sunnuntaina 3.1.2016. Tuo lauantai lienee parempi reissupäivä. Vieraskannattajilla on tarvittaessa mahdollisuus saada käyttöönsä jopa koko D-päätykatsomo eli katsomolohkot D1, D2 ja D3.

Vieraskannattajat | KooKoo
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
@Twentyone ja @Old Tom, kyllä, Kouvolaan mennään ja tarkoitus olisi vieläpä mennä isolla porukalla eli ns. Espoolaisten matka suuntautuu sinne 17.10. Hieno juttu muuten, että KooKoolla on oikein vieraskannattajille infosivu!
Tässä vielä ensi kauden alustavat Blues Fan Clubin järjestämät vieraspelimatkat:
12.9 Lahti
26.9 Vaasa
17.10. Kouvola (Espoolaisten matka)
13.11.–14.11. Jyväskylä/Kuopio tuplamatka
12.12. Rauma
30.1. Tampere (Ilves)
20.2. Pori.

Eli viime kauden tapaan myös yksi tuplamatka tehdään. Matkat järkätään, mikäli lähtijöitä saadaan riittävästi, yleensähän kyllä ainakin yksi dösä saadaan liikkeelle. Espoolaisten matkalle sitten viisi, kuusi dösää kenties.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Erittäin hienoa toimintaa tuo KooKoon sivuilla löytyvä info vieraskannattajille, tästä voitaisiin siellä Tapiolan Urheilupuistossa ottaa mallia! Kouvolan reissu kuulostaa muutenkin siltä että sinne on ilman muuta tultava paikalle.
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ihan vain jos joku ei täällä ole tietoinen mutta voisi kiinnostaa... Porukkaa on lähdössä Keski-Eurooppaan Grenobleen ja Litvinoviin vieraspeleihin. Homma toimii niin että itse hommataan lennot (alk. n. 200 meno Geneveen ja paluu Prahasta) ja majoitukset (Grenoblessa n. 60 euroa kahden hengen huone yöltä), Grenoblesta Litvinoviin paahdetaan la/su-yönä bussilla ja pelin jälkeen bussi heittää meidät Prahaan, josta sitten halunsa mukaan ottaa paluun maanantaina tai milloin sitten haluaakin, kunhan nyt kauden alkuun tulee takaisin :)

Bussin hinta varmistuu vasta sitten kun tiedetään lähtijöiden määrä, tällä hetkellä se on hiukan alle 200 per nenä, mutta laskee tuosta jo yhdellä mukaantulijalla, ja hiukan sponsseja on vielä tulossa, toivottavasti saadaan mahdollisimman alas.

Myös yksittäisiä lippuja Grenoblen ja Litvinovin peleihin saa BFC:n kautta. Sen lisäksi bussikyyti Litvinov-Praha on mahdollinen.

Parhaiten tästä reissusta saa tietoa Facebookissa, linkki tapahtuman sivuille löytyy Bluesin, BFC:n ja Blueskannattajien tilapäivityksistä. Myös minulta voi kysellä vaikka yksityisviestinä Jatkiksessa, päivittäin täällä kuitenkin käyn.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Mielenkiintoinen tuo fanimatkalista, tosin itsehän tulen osaan noista varmaan ominpäin, esim. Lumon Areena vaikuttaisi olevan ihan kävelymatkan päässä Kouvolan rautatieasemalta. :D Lahteenkin olen monesti mennyt siten että kuljen junalla rautatieasemalle ja kävelen sieltä hallille. Ja saatan tehdä jopa omatoimisiakin vierasreissuja esim. Lappeenrantaan ja Ouluun. :D
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Muistutellaas nyt että lauantaina on matka Lahteen. Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä näkyy olevan pe 11.9. (maksu HIFK-pelin yhteydessä, viimeistään 2. erätauolla), mutta paras aina ilmoittautua mahdollisimman aikaisin. Tietoa löytyy Blues Fan Clubin sivuilta.

Lahti on suosikkipaikkani vierasreissuille. Ensimmäisen vierasmatkani teinkin jokunen vuosi sitten juuri Lahteen. Oli niin hauskaa, että sen jälkeen on tullut lähdettyä joka reissuun mihin vain olen päässyt.

Uudet kasvot ovat näille reissuille erittäin tervetulleita, rohkeasti vaan mukaan! Jos jännittää niin bussiin mukaan voi ottaa alkoholia. Alennetun hinnan saa kun on Blues Fan Clubin jäsen, jäseneksi voi liittyä samalla kun ilmoittautuu reissulle hallin alakerrassa.

Edit.: Vierasreissujen tunnelma on aina aivan omaa luokkaansa, mutta esimaistiaisia saa kun tulee kauden avauspelissä seisomakatsomoon. Ei haittaa vaikka lippu olisi jonnekin muualle.
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Lauantain matkalle Kouvolaan on vielä paikkoja jäljellä, ilmoittautumiset fanimatkapuhelimeen 040 572 3553. Aluksi näytti siltä ettei saada bussia lähtemään, nyt jo vaihdettu isompaan dösään. Hintaahan reissulla on jäsenille 25 ja muille 35 (kannattaa liittyä jäseneksi, maksaa kyllä itsensä hyvin nopeasti takaisin, yksi kaksi reissua tai hiukan ostoksia Fan Shopista alennuksella)...
 
Suosikkijoukkue
IFK
Tänään (tarkkanottaen eilen) Noordiksella oli pieni ja pippurinen Bluesin fanijoukko, varmaankin enemmän kuin punaisia on Länärillä... ööh siis Baronalla... ääh no Metro Areenalla koskaan järjestäytyneitä kannattajia, valitettavasti...

Ihmetyttää vain pari seikkaa;
- Miksi v...ssa sitä rumpua pitää hakata sellaisella apinan raivolla ettei koko katsomosta mitään muuta kuulu?
- Toisen erän lähellä Blues-katsomoa istuneena erotin jopa chanttien sanoja, siellä toisti koko ajan Espoo sitä Espoo tätä, miksei Blues? Tämä on ennenkin ihmetyttänyt... Onko Espoo = Blues? Onko niin hirveä tarve todistaa että Espoo on oikeasti olemassa? Eiväthän lukkofanitkaan huuda Raumaa eivätkä jyppifanit Jyväskylää? Tokihan IFK-fanienkin lauluissa toistuu Stadi mutta kyllä niitä lauluja lauletaan ensisijaisesti IFK:lle...
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
DDR-areenan akustiikka taitaa olla niin paska, ettei sieltä ylähyllyltä kuulu muu kuin rumpu. Blues on sellainen sana, ettei siihen oikein saa mitään voimaa. Kyllä niitä eri chantteja oli käytössä varmasti ainakin 10, toisin kuin ilmaislipuilla laulavilla stadin kingeillä.
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Blues Fan Club:
"Viikonloppuna koettiin mahtavia hetkiä. Tämä syksy on ollut kiistatta vaikea monessakin mielessä, mutta Jyväskylä-Kuopio-kiertueella mukana olleet saivat kokea mahtavan yhteisöllisyyden pelaajien ja kannattajien välillä.

Nyt kuitenkin tarvitaan ihan jokaisen tukea. Jos espoolainen liigakiekko on sinulle tärkeää, osoita se saapumalla tiistain Sport-peliin. Nyt meillä jokaisella on tilaisuus näyttää, että liigakiekolle on paikkansa Espoossa. Hyvä yleisömäärä on vahva signaali myös seuran tulevaisuuteen vaikuttavien tahojen suuntaan siitä, millainen yhteisö Bluesin takana on. Se yhteisö ei riipu seuran omistuspohjasta tai taustalla olevista ihmisistä. Se on kiinni meistä jokaisesta.

OLE OSA MEITÄ - ME OLEMME ESPOO BLUES!"

BFC:n Facebook- ja Twitter-tileillä myös linkki tuplareissusta kuvattiin videoon.
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kannattajan juhlapäivä 2016 - 29.1. Blues-Ilves (hallille pääsee jo 16.30)

Espoolaisen edustusjääkiekkoilun historian mustimmasta aikakaudesta huolimatta on tullut aika juhlistaa Kannattajan juhlapäivää 2016. Moni varmasti kysyy, mitä mieltä on viettää juhlapäivää päällä olevassa tilanteessa, jossa pelaajia lähtee seurasta viikoittain, toimittajat revittelevät ”kriisiseuraa” koskevilla twiiteillään päivittäin eikä seuran tulevaisuudesta voi muutenkaan sanoa juuri mitään varmaa. Nämä seikat kuitenkin vain vahvistavat sanomaamme.
Espoolaisella kannattajakulttuurilla alkaa olla Suomen mittakaavalla jo pitkät juuret. Blues Fan Clubin edeltäjä Kiekko-Espoo Fan Club perustettiin liiganousun aikaan 24 vuotta sitten. Entistä näyttävämpään ja äänekkäämpään, modernimpaan kannattajakulttuuriin alettiin siirtyä uuden sukupolven ja vuonna 2007 perustetun Blues Brothers 07 -ryhmän työn myötä. Tätä työtä ovat nykyiset Blueskannattajat sittemmin jatkaneet kunniakkaasti.

Vaikka pelkästään historia olisi jo vuosittaisen juhlimisen arvoista, korostaa seuran tilanne vielä tärkeämpää asiaa. Kun seura taistelee olemassaolostaan pelaajiston ja johtoportaan hajotessa, jäljelle jäävät kannattajat. Vanha totuus on, että me muodostamme seuran perustukset, jolle tulevaisuutta voidaan rakentaa. Omistussuhteilla tai seurajohdolla ei ole mitään merkitystä, jos kannattajat lähtevät.

Tästä johtaen voidaan todeta, että juhlimalla pitkän kehityskulun läpikäynyttä espoolaista kannattajakulttuuria, nostamme esiin sitä, mikä tässä tilanteessa ehkä ainoana tekijänä kantaa seuraa ja antaa yhteisölle uskoa paremmasta tulevaisuudesta. Koska seuran velkoja emme pysty taikomaan pois, voimme vain osoittaa omalla toiminnallamme, että seurayhteisö kuuluu pääsarjaan.

Osoittakoon tämä päivä ja koko espoolainen kannattajakulttuuri sen, että Espoo Blues jättäisi suomalaiseen jääkiekkoon liian suuren haavan.

Hienoa Kannattajan juhlapäivää toivottaen

Blues Fan Club ja Blueskannattajat
 
Viimeksi muokattu:

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Otteluketjuun jo laitoinkin, mutta pakko todeta tännekin. Hienosti veti faniporukka ja jaksoi kannustaa omiaan. Teillä on ollut valtavan vaikea kausi faneille, mieltä lämmittää nähdä tuollaista selkärankaa faneilta, vaikka varmasti "lievää" turhautumaa onkin pinnassa. Hieno juttu ja toivotaan, että liigakiekkoa nähdään Espoossa myös ensi kaudella. Onnea matkaan.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Otteluketjuun jo laitoinkin, mutta pakko todeta tännekin. Hienosti veti faniporukka ja jaksoi kannustaa omiaan. Teillä on ollut valtavan vaikea kausi faneille, mieltä lämmittää nähdä tuollaista selkärankaa faneilta, vaikka varmasti "lievää" turhautumaa onkin pinnassa. Hieno juttu ja toivotaan, että liigakiekkoa nähdään Espoossa myös ensi kaudella. Onnea matkaan.
Kiitos, tällaista tekstiä on aina ilo lukea. Auttaa jaksamaan myös seuraavassa pelissä. Espoo Blues loppuun asti!
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tervetuloa ensi perjantaina 26.2. tukemaan A-junnuja ottelussa Jokereita vastaan! Blueskannattajien ydinporukka on tulossa. Annetaan nuorille vähän kokemusta äänekkään yleisön edessä pelaamisesta pleijareita varten!

Ottelu alkaa 18.30 Areenan harkkahallissa, jossa hyvä ja suht edullinen kahvio (olutkin selvästi halvempaa kuin Areenalla). Liput 5 euroa, liigakausarin omistajille 3 euroa.
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kauden jälkeen olisi tarkoitus järjestää kauden päätösristeily tai kaiken päätösristeily. Joko seuran kanssa (no pun intended) tai ilman BFC:n ja pelaajien voimin. Ajankohta 26.-28.5., kiinnostuneet voivat siis alustavasti pistää päivät kalenteriin ja ottaa tuon perjantain 27.5. vapaaksi. Tiedotetaan enemmän jahka tiedetään enemmän ja asioihin saadaan jotain selkeyttä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös