II-divisioonan lohko 4 kaudella 2014–2015 (savo-karjala)

  • 20 846
  • 30
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Niinhän siinä kävi, että Riemu vei ratkaisevan ottelun 3-0 yli 600 katsojan edessä. Sosiaalisessa mediassa on vuolaasti hehkutettu ottelun tunnelmaa ja , joten toivotaan että vielä ottelupari kohtaisi välierissä. Jatkoaika on näköjään tehnyt myös juttusarjaa Riemun toiminnasta.

"Suomen akateemisin urheiluseura" – urheilua opiskelijabudjetilla"

[URL='http://www.jatkoaika.com/Artikkeli/riemu-ja-kakkosdivarin-karu-arki-%E2%80%93-laajavuoren-liito-oravatkin-meid%C3%A4n-edell%C3%A4/164995']Riemu ja kakkosdivarin karu arki – "Laajavuoren liito-oravatkin meidän edellä"[/URL]
 

Pastore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kopla ja Red Wings
Kiekkokopla-LL-89 5-3. Alkulämmittelyssä hilpeyttä aiheutti molempien joukkueiden valkoiset pelipaidat, joten ottelun LL- 89 pelasi Koplan vieraspaidoissa. Kopla meni 1 erässä jo 3-0 johtoon, mutta hienosti lapinlahtelaiset nousivat toisessa erässä tasoihin. Koplalla ei ollut ottelussa panosta, mutta silti ihan viihdyttävää ja vauhdikasta kiekkoa nähtiin koska pelattiin poikkeuksellisesti harjoitushallissa ja postimerkin kokoisessa kaukalossa. Sen verran täytyy vastustajaa kehua, että kovan työn takana on Warkiksella välieräpaikka. Nyt siis odotellaan tosipelien alkamista, ettå nähdään Koplankin taso ja tahto tiukassa paikassa.
 
Viimeksi muokattu:

Pastore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kopla ja Red Wings
Tänään selvisi siis välieräparit kun Diskos ja Warkis voittivat omien ottelupariensa kolmannet ottelut. Välierissä Kiekkokopla kohtaa Warkiksen ja Riemu Diskoksen. Saapa nähdä miten Kopla saa pidettyä pelinsä kasassa ja olivatko aijoittaiset kämmäilyt vain runkosarjan pakkopullaisuuden syytä. Jyväskylän paikallisesta välienselvittelystä en tällä vähäisellä tietämyksellä osaa muuta sanoa kuin, että tunnetta ei ainakaan luulisi puuttuvan. Varsinkin Riemu on mulle niin uusi tuttavuus, että lonkalta vetästynä laittaisin vähäiset rahani Diskokselle.
 
Viimeksi muokattu:

Pastore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kopla ja Red Wings
Kiekkokopla-Warkis 8-1 (3-0,3-0,2-1) Ensimmäistä erää kopla vei miten tahtoi, vaikka Koplalla ylivoimaa toki runsaasti olikin. Kopla hallitsi myös toista ja kolmatta erää, vaikka Warkis saikin pari tuhannen taalan paikkaa, Koplan maalivahti Eemeli Sivonen piti kuitenkin maalinsa puhtaana rapiat 50 minuutia. Liekkö viime viikon kolme ottelua painanut varkautelaisten jaloissa, sillä hirvittävä ero oli henkilökohtaisessa taidossa ja luisteluvoimassa, sillä vastustajan pelaajat puuskuttivat jo ottelun puolivälin jälkeen. Varsinkin tuolla kilpahallin lentokentällä pääsee Koplan luisteluvoima oikeuksiinsa.

Vaikka värilasien takaa katselenkin, niin on Kopla kyllä käsittämättömän taitava, nopea ja kovakuntoinen joukkue ll divariin. Jos ei tapahdu jotain todellista pimenemistä, niin sarja menee melko varmasti poikki Varkaudessa.
 
Viimeksi muokattu:

Pastore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kopla ja Red Wings
Nyt on sitten finalistit selvillä kun Kopla ja Diskos voittivat ratkaisevat pelinsä. Kopla-Warkis pelistä ei kyllä jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Vaikka ottelu päättyi 5-1 lukemiin, ei votto tullut helpolla, mutta onneksi tässä sarjassa näköjään voittaa välillä huonollakin pelillä. Warkikselta huomattavasti parempi peli kuin torstaina, mutta Kopla oli varsinkin ensimmäisen erän todella paksussa kipsissä ja peli niin sekaisin, että välillä kävi jo kaikenlaista ikävää mielessä. Toivottavasti Diskosta vastaan ei tule samanlaista jäätymistä, sillä silloin käy kyllä ohrasesti.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös