II-divisioonista ylöspäin 2015 – eri lohkojen tilanne?

  • 3 837
  • 6

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Kun useimpia 2-divarilohkoja lienee enää vähäsen jäljellä, niin olisi kiinnostavaa koota tähän ketjuun ajankohtaisnäkymiä valtakunnallisesta tilanteesta, jos sellaisia jossain horisontissa joku näkee ja osaa kertoa, Ainakin täällä etelässä tietoja näistä pikkuseuroista tai niiden tavoitteista on hankala sisäpiirien ulkopuolelle kaivaa, kun seurat ovat yleensä koko lailla mediapimennossa. Kilpailusääntöjen mukaan on kuitenkin luvassa jonkinlainen kakkosen sisäinen ristiinkarsinta ennen Suomi-sarjalaisten kohtaamista.

Pikaisen finhockey-selauksen mukaan 6 lohkon piikkipaikoilla on tällä hetkellä seuraavat 6 seuraa:

Haukat (Järvenpää), K-Ahma (Valkeakoski), IKK (Kruunupyy, eksoottinen uusi tekijä!), Kiekkokopla (Joensuu), EtPo-72 (Ylitornio) ja oma vanha suosikkini VG-62 (Naantali).

Nyt olisi kiva kuulla, ovatko esim. nämä ylläolevat seurat kuinka kiinnostuneita Suomi-sarjapaikasta?
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Haukat antaa ympäripyöreitä vastauksia... Ilmiselvästi rivien välistä olisi luettavissa valmennusen ja joukkueen johdon palo ylemmäs, mutta talous sekä joukkueen kasaaminen ylempään sarjaan arveluttaa. Nykyinen kokoonpano riittää hyvin II divariin ja osa pelaajista pärjäisi hyvin Suomi-sarjassakin, mutta ovat Haukoissa kun eivät viitsi istua bussissa huristelemassa ympäri Suomea. Katsvat kuulemma sitten kun kausi on ohi, mitkä ovat resurssit.
 

Pastore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kopla ja Red Wings
Kiekkokoplan haluista ja rahoista ei ole varmaa tietoa, vaikka jotain aina kuulee. Materiaali varmasti riittää lähes tuollaisenaan. Jos ja kun Jokipojat nousee, niin toivoa sopii, että Joensuussa pelattaisiin maamme kiinnostavinta lätkää myös ensikaudella. Ei noita kakkosen tyyliin 13-1 pelejä jaksa montaa kautta kovin suurella innolla katsella.
 
Viimeksi muokattu:

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Kirjoitinkin tästä jo länsirannikon ketjuun, mutta totean nyt vielä tähänkin, että VG:n tilanne on suunnilleen sama kuin Morten Halstedin yllä kuvailema Haukkojen vastaava. Eli "tarkkaa harkintaa" kauden jälkeen. Saa nähdä, tulisiko ensi kaudelle kuitenkin taas välillä käyttöön kaksi SS-lohkoa kustannusten leikkaamiseksi, Olisi sääli, jos valtakunnallinen sarja rajoittaa useamman materiaaliltaan hyvän joukkueen yrittämistä ylöspäin.
 

Pastore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kopla ja Red Wings
Tuo kahdessa lohkossa pelaaminen olisi kaikkein paras systeemi kun nuo matkakulut on aika iso siivu seurojen rahoista. Tuossa tapauksessa uskoisin aika monen seuran (kopla mukaanlukien) tavoittelevan nousua tosissaan.
 

The Rock

Jäsen
Liitto haluaa kunkin II-divisioonalohkon finalisteilta etukäteen vastauksen, aikovatko kyseiset joukkueet tavoitella paikkaa ensi kaudeksi Suomi-sarjaan.

Eli toisin sanoen vastaamalla KYLLÄ, tulee SS-paikka ottaa vastaan, mikäli sen itselleen karsinnoissa onnistuu pelaamaan. Jos taas vastaa EI, niin tuskinpa sinne karsintoihinkaan silloin on mitään asiaa, vaikka sattuisi oman Rautaliiga-lohkonsa voittamaankin.

Sen myötä puheet "katsomme resurssit ja päätämme mahdollisesta nousuhalukkuudesta vasta kauden jälkeen" voi pistää suoraan roskakoriin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös