Lisärangaistuksista

  • 1 281
  • 0

Mr Pilli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit
Olen samaa mieltä että tuomareita saa kritisoida, ja pitääkin.
<BR>Mutta se ei ole kritisointia eikä kehittävää keskustelua, mitä Korpisalo esitti Lappeenrannassa. \"vittu te ootte paskoja\", \"vittu mä ole pelannut 15 liigassa, vittu en ole noin huonoja tuomareita nähnyt koskaan\" Eihän tuollainen ole mielestäni kehittävää kritisointia, eikä näköjään Helkovaaran mielestäkään.
<BR>Nyt kyseisen ottelun tuomareita haukutaan siitä että Ässät sai (aiheesta) enenmän jäähyjä, muistelkaapa kuinka monta kertaa olette haukkuneet tuomarit kun ne teidän mielestä antaa mukamas tahallaan saman verran jäähyjä molemmille, jotta kummatkin olisi ns tyytyväisiä. Ei näköjään mikään kelpaa, teki tuomarit sitten niin tai näin.
<BR>Salon huutelu ei ollut kuin 10 min arvoinen joten siitä ei (yleensä) lisärankaista. Mutta Korpisalo sai avautumisestaan 20min pelirangaistuksen käytöksestä josta PITÄÄ tehdä raportti aina, ja sarjan supervisor päättää sitten tämän jälkeen mahdollisista lisärangaistuksista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös