Vaihtaisitko Jokerit Sportin tilalle liigaan?

  • 3 225
  • 12

Vaihtaisitko Jokerit Sportin tilalle liigaan?


  • Äänestäjiä
    129

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Yksinkertainen kysymys yksinkertaiselta kysyjältä. Puoli kautta runkosarjaa pelattu, onko enemmän ikävä Jokereita, vai onko Sport pitkään kaivattua vaihtelua liigaan? Kaipaavatko Jokerifanit enää tippaakaan takaisin kotoiseen sarjaan tuttujen vastustajien porukkaan, IFK:ta lukuunottamatta tuskin. Sportin faneista en usko yhdenkään haluavan takaisin tahkoamaan Mestistä. Mutta entä muiden joukkueiden kannattajat?
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Mielenkiintoinen kysymys; järki sanoo "ei", sydän "kyllä".

Eli äänestin "no jaa" -vaihtoehtoa.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Tähän on helppo vastata kyllä, mutta pelkästään siitä syystä, että liiga on niin paljon tyhjempi ja tylsempi ilman Jokereita. Ei siis todellakaan mitään vaasalaisia ja Sportia vastaan, mutta kun näin kysytään niin rehellinen vastaukseni on kyllä.
 

Jindebyne

Jäsen
Vaihtaisin paikallispelien näkökulmasta, mutta muuten en. Perusteluina voisi sanoa, että alkaa rittämään nämä "kabinettinostot" ja joukkueiden vaihtumiset muuten kuin karsintojen kautta.
 

Cougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
En vaihtaisi "päittäin" missään tapauksessa. On täysin eri asia, jos Sportilla ei olisi urheilullisia tai taloudellisia edellytyksiä jatkaa liigassa, ja sen takia tippuisi liigasta (ja tämän jälkeen Jokerit valittaisiin tilalle). Kaikkein paras on tämä nykyinen tilanne, missä Jokerit jatkavat KHL:ssä.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
No ehdottomasti vaihtaisin. Jokerieita vastaan oli Bluesilla sentään varsin hyvä voittoprosentti.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Sport kuuluu liigaan ja Jokereita katselen mielelläni KHL-liigassa, joten tämä oli helppo päättää.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
En vaihtaisi, mutta tämä ei tarkoita sitä, ettenkö Jokereita olisi valmis päästämään takaisin Liigaan, jos sen liigapaluun aika joskus koittaa. Sport on kyllä ottanut paikkansa Liigassa niinkin hienosti, että en oikeastaan Jokereita ikävöi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös