• 6 484
  • 27

Roku

Rauman Lukko
Illan peli Tepsille 4-3 ja yhteismaalit Lukolle 8-5 eli 2.12. ja 9.12. Lukko pelaa neljännesvälierissä. Vastustaja on toistaiseksi vielä arvoitus.

Enpä tiedä sitten mitä tästäkin ajattelisi. Peliä en nähnyt, radiosta kuuntelin ja sen perusteella Lukko oli ensimmäisen erän ajan täysin altavastaajana, toisessa erässä jo hiukan paremmin pelissä mukana ja kolmannessa sitten avattiin maalihanat.

Ilmeisesti Juho Tommila pelasi erinomaisen pelin kun pääsi jo aikaisessa vaiheessa ylivoimaankin Mikko Kousan tilalle, ja muutenkin.

Miten Oskari Setänen tehtävästään suoriutui? Olin yllättynyt kun RD ei Tepsin toisen maalin jälkeen vaihtanut maalivahtia, joten ilmeisesti ainakin RD:tä miellytti Setäsen peli.

Jotenkin valju fiilis tässä nyt koko ajan on, eikä illan tuloksella tai yhteistuloksella ole siihen mitään vaikutusta. Jotenkin tuntuu että tämä CHL saisi jo Lukon osalta loppua, mutta tietysti tämä harjoituksesta perjantaiseen liigapeliin toimii.