Jokerien mediaketju

  • 2 130 265
  • 8 705

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Ihme äijä tuo Raimo. Helvetin huolissaan siitä, että Jokerit lähti KHL:ään (jossa tosin ei vielä ole) ja näytti persettä SM-liigalle. Samaan aikaa mies itse tienaa leipänsä KHL:ssä. Luulisi, että mestarivalmentajan pitäisi valmentaa täällä, että kiekkoilumme taso nousisi. Taitaa tosin olla päinvastoin, jos herran viimeisintä liigapestiä katselee.

Varmaankin Raimo taas provoilee lämpimikseen. Tai sitten on oikeasti kajahtanut.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Raimoa olikin jo vähän ikävä. Selvitettiinkö sitä ikinä, että mistä tämä Raivon keräämä viha on peräisin? Se on nyt poikinut pari vuotta mediassa huutelua, pestautumisen HIFK:n päävalmentajaksi, sen yhden sekopään hankkimisen vain ja ainoastaan lyömään Ruutua turpaan ja edelleen jatketaan.

Jos Rami tänään häviää Jokereille, Erkalle ja Hjallikselle niin se sekoaa varmaan lopullisesti.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ei toi pelkkään mediassa huuteluun jää. Kyllä Raimo soitteli toissa kesänä Jokereiden pelaajille ihan koteihin asti jaellen tappotuomioita milloin kenellekin :)
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Summanen alkaa hiljalleen saavuttaa tamimaisia sfäärejä sikäli, että Suomessa enää juuri kukaan ei taida haluta olla hänen kanssaan jääkiekkoammatillisesti missään tekemisissä. Toisin kuin Tammisella, Summasella kyllä olisi ammatillista substanssia, jos sosiaaliset kyvyt ja ihmisjohtaminen erotetaan tästä.

En tiedä ovatko toimittajat vai Summanen hieman tutkalla, koska sekä Hesarin että Ylen jutuista voi ymmärtää hänen 'hieman' sekoittavan Liiton ja Liigan rooleja keskenään. Toisaalta yhdelläkään Liigan johtohenkilön nimellä ei myydä yhtään lehteä tai klikkausta, joten kyllähän Harkimo kannattaa jutussa nostaa joka tapauksessa esille vaikka vain kävelisi haastattelupaikan ohi. Hesarin Miettinen on tietenkin oma lukunsa; hänen kiekkotietämyksensä yhdistettynä koomiseen Jokeri-suhteeseen voi käytännössä tuottaa vain yhdenlaista luettavaa.

Olisi kannattanut tehdä erikseen haastattelu jossa kehutaan entisiä kavereita Kummolaa ja Harkimoa. Toisessa haastattelussa olisi voitu ruotia syvemmin suomi-lätkää, sen nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Nyt Summasen mahdolliset ajatukset jälkimmäisestä (todennäköisesti niitä oikeasti on, eikä vain kärjekkäitä mielipiteitä joita on luettavissa tältäkin palstalta päivittäin) jäivät aikalailla hämäriksi.
 

koodinimi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei toi pelkkään mediassa huuteluun jää. Kyllä Raimo soitteli toissa kesänä Jokereiden pelaajille ihan koteihin asti jaellen tappotuomioita milloin kenellekin :)
Tästä on ennenkin ollut mainintaa, mutta on aika kova väite esittää totuutena. Tässä alkaa olla tunnusmerkistöä Raimon osalta laittomaan uhkaukseen ja mikäli tää on täysin perätöntä, niin tälläsen asian esittäminen faktana käynee kunnianloukkauksesta. Just saying...
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Tästä on ennenkin ollut mainintaa, mutta on aika kova väite esittää totuutena. Tässä alkaa olla tunnusmerkistöä Raimon osalta laittomaan uhkaukseen ja mikäli tää on täysin perätöntä, niin tälläsen asian esittäminen faktana käynee kunnianloukkauksesta. Just saying...

Juu. Sanotaan että väitetysti on tehnyt näin. Itselläni ei huhun todenperäisyydestä ole tietoa, eikö varmaan kellään muullakaan asianomaisia lukuunottamatta
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Ilta-Sanomien "tietojen mukaan". Maukallakin on yksilöidymmät tietolähteet, joten pidän tätä pelkkänä jatkumona Iltapulun klikkihuorausjournalistiikalle. Kun kyse on median lempilapsesta, niin klikkausten määrä on tärkeämpi kuin asian faktapitoisuus.
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Aivan käsittämätöntä sontaa taas Hesarin sivuilla. Niin surkea artikkeli Heikki Miettiseltä, etten viitsi sitä edes tänne linkata, etteivät saa klikkauksia. Otsikko kuuluu näin: "Kurri ihmettelee, miksi Karalahti ei lähtisi Jokerien vieraskiertueelle".

Tämä "toimittaja" on siis soittanut Kurrille ja kysynyt kysymyksiä tyyliin "Koska Jeren sopimus muualle julkaistaan" ja "Lähteekö Jere mukaan vieraskiertueelle". Kurri ei ole juurikaan kommentoinut kysymyksiä millään tavalla ja ihmettelee kysymystä, miksi Jere ei lähtisi vieraskiertueelle.

En ymmärrä miten tuosta on edes artikkeli saatu väsättyä. Tulipahan taas muistutus, miksi Hesarille ei pidä antaa penniäkään rahaa. Hyi helvetti.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuli tuossa selailtua eilistä Helsingin Uutiset -ilmaisläpyskää iltapalalla ja törmättyä Jokereita koskevaan juttuun sielläkin, tällä kertaa hiukan positiivisemmassa valossa. Aiheena oli siis se, kuinka paljon rahaa Jokerit tuo Helsingin kaupungille kiekkoturismin muodossa. Olisi muuten hienoa, että isommatkin mediat tarttuisivat myös tällaisiin aiheisiin, näistä saisi ehkä asiallisempaa uutisointia kuin siitä, että joukkueen GM ei puhu juuri mistään juuri mitään kun häneltä kysytään tyhmiä kysymyksiä yksittäiseen pelaajaan liittyvistä huhupuheista.

Tiivistettynä Helsingin seudun hotellit ynnä muut toimijat pääsevät vieraskatsojien myötä kiinni uuteen asiakaskuntaan, ja Jokerit suunnitteleekin helsinkiläisten hotellien kanssa lätkämatkapakettia, johon kuuluisi vähän sitä sun tätä. Mielenkiintoisina huomioina myös:
- Jokerit on Jukka Kohosen mukaan tällä hetkellä kolmen seuratuimman KHL-seuran joukossa, vieraspelien katsojakeskiarvojen mukaan kakkonen
- KHL vaatii, että vähintään 3% katsomopaikoista tulee varata vierasjoukkueen kannattajille
- Paljon puhutut Venäjä-pakotteet näkyvät Kohosen mukaan joissain kuvioissa, mutta ilmeisesti vain kansainvälisellä tasolla. Esimerkiksi jotkut ulkomaiset yritykset eivät halua tulla yhdistetyksi Venäjään nykytilanteessa.

Tässä sama juttu verkkolehden puolelta vielä kiinnostuneille.
 

SilkySmooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Arsenal FC
Tämänpäiväisessä Hesarissa oli todella mielenkiintoinen juttu Jokereiden täksi syksyksi hommaamasta kuntoutuslaitteesta. Kyseessä on siis Nasan astronauteille kehittelemällä teknologialla rakennettu juoksumatto, jolla voi pienentää laitteen käyttäjään kohdistuvaa painovoimaa jopa 80%. Vammoja paranteleville urheilijoille tämä on kyllä todella hyödyllinen kapistus, sillä sitä käyttäessä niveliin kohdistuu tietty vähemmän rasitusta.

Mielenkiintonen juttu, suosittelen. Hienoa nähdä, että Sanoma-leirissä on pystytty kirjottelemaan Jokereista positiiviseenkin sävyyn jo jonkun aikaa.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Koska tulee Yleltä seuraava osa siitä Tehtävä idässä-sarjasta? Montako osaa siinä tulee olemaan?En halua menettää ainuttakaan jaksoa, niin hyvä se ohjelma on!
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
23.11. klo 15:15
Sitä odotellessa. Pelimiehenä pihistelin toista jaksoa tähän saakka. On tää huikea sarja. Ihan luksusta. Sellainen juttu tuli mieleen, että tähän mennessä pelit ovat kulkeneet suht hyvin mutta sitten jos ja kun vastaan tulee vaikka kolmen matsin tappioputki vierasreissulla niin hommaan tulee uutta särmää ja entistä enemmän mielenkiintoa. Nähdään mistä kana pissii huonoa päivänään.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Jokerit käyttää markkinoinissaan ja otteluissaan minusta liikaa englantia. Esim.

- I Am The Jokeri
- November Giants
- Birthday with the Champions
- Jokerit Win(s)

Yhtä hyvin voisi käyttää suomen kieltä, ainakin pikkuisen enemmän. Onhan kotisivuilla oma enkun ja venäjänkielinen osio, jossa ulkomaankieltä voisi hyödyntää enemmän.
 

Shakermaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit julkaisi kotisivuillaan tunnelmavideon juhlaottelusta: http://www.jokerit.com/katso-tunnelmavideo-juhlapelista

Jäi sellainen "ihan kiva"-fiilis tuosta, mutta ei oikeastaan herättänyt mitään sen suurempia tunteita. Lievästi mitäänsanomaton pätkä. Musiikki kuitenkin miellytti korvaani. Onko kellään tietoa, mikä biisi tuossa soi (Katupoikien laulun jälkeen tietenkin)? SoundHound ei kappaletta tunnistanut.
Olisin mielelläni nähnyt tuon matsin alla näytetyn kehutun historiikkivideon, tai edes pätkiä siitä, kun en paikan päälle päässyt sitä ihailemaan.

Edit: Tunnelmavideossa on kaksi kertaa tuo kohta, jossa Huhtala saa mailasta kasvojen seudulle. Joko nämä tämän palstan kuuluisat Huhtalavihaajat ovat päässeet tekemään videoita Jokereille? ;)
Joka tapauksessa, kielii hieman amatöörimäisyydestä kun vahingossa (?) käytetään samaa klippiä kaksi kertaa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Jokerien sponsorisopimuksen selvittäjä: "Toisille se on pikkujoululahja, toisille ei" - HS.fi

Eipä tarvitse suuriakaan ennustajanlahjoja arvatakseen minkälaisia suosituksia Syväsalmen selvitys tuo pöydälle. Hymyilytti myös kuullut "osapuolet". Luulisi, että edes Liiga olisi itse ymmärtänyt jäävätä itsensä tässä asiassa.

Miksi Liigan olisi pitänyt jäävätä itsensä? Eihän tässä ollut (ainakaan virallisesti) kyse pelkästään Jokereista tai edes jääkiekosta.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Miksi Liigan olisi pitänyt jäävätä itsensä? Eihän tässä ollut (ainakaan virallisesti) kyse pelkästään Jokereista tai edes jääkiekosta.


Lähinnä siksi, että kansallinen pubiliiga ei pääse näistä mainosrahoista nauttimaan siten kuin Jokerit. Kun saa pelimerkkejä pois pahimmalta kilpailijalta on se luonnollisesti oma etu. En hetkeäkään usko, että kyseinen puuhastelukerho olisi puinut asiaa objektiivisesti.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Ei tällä hetkellä, mutta miksei tulevaisuudessa?

Se vaatisi lakiuudistusta ja siinä vaiheessa tällaisilla suosituksilla voi pyyhkiä persettään. Toivon toki, että jossain vaiheessa tämä monopoliasema muuttuu/uudistuu, mutta pahoin pelkään ettei se ole lähitulevaisuudessa. KHL on kaatunut useamman kerran ennen kuin täällä tehdään minkäänlaisia uudistuksia koskien monopoleja.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Videotuomarit (aka Rantanen & Nyholm) hyökkäävät viikoittaisen lähetyksensä lopuksi Jokereiden johtoa vastaan, koska he ovat havainneet viitteitä, ettei kaikkia Kari Jalosen haluamia pelaajia Jokereista päästetty Karjala-turnaukseen. He kysyvät, miten siis tässä valossa suomalainen KHL-joukkue voi olla suomalaisen jääkiekkoilun etu.

Itse väittäisin, että nyt Jokereista mukana olleet pelaajat, eli Lajunen ja Ohtamaa ovat selkeästi menneet tällä kaudella eteenpäin pelatessaan KHL:ää. He ovat parantaneet otteitaan kauden edetessä ja säännöllinen pelaaminen KHL:ssä tuskin on ainakaan haitannut asiaa. Siellä heillä on ollut mahdollisuus pelata sellaisia pelaajia ja joukkueita vastaan, jotka väistämättä vievät pelaajan tasoa eteenpäin kansalliselta tasolta kohti kansainvälistä tasoa. Nytkin Karjala-turnauksessa voitiin selvästi nähdä, että Leijonien avainpelaajat tulivat lähes poikkeuksetta KHL:stä (Immonen, Osala, Hietanen), joten tuskinpa tuossa liigassa säännöllisesti pelaaminen on ainakaan haitaksi pelaajan kehitykselle.

Toiseksi Jokerit oli käsittääkseni ainoa joukkue, joka piti KHL:ssä pelitaukoa koko Karjala-turnauksen ajan. Tämä aikataulutus oli tietenkin tehty palvelemaan Suomen maajoukkueen etua ja päätetty ennen kuin pelaajavalinnat oli tehty. Kari Jalosella olisi ollut siis aikataulun puolesta mahdollisuus valita Jokereista kenet haluaa ja tämän vuoksi Jokerit järjestivät oman aikataulunsa. Minusta on siis varsin epätodennäköistä, että maajoukkueeseen eivät kaikki halukkaat ja halutut pelaajat olisi päästetty maataan edustamaan. Toisaalta en ihmettele, mikäli kokeneet pelaajat kuten Aaltonen, Jaakola tai Kapanen eivät varsinaisesti löydä kipinää osallistua tähän turnaukseen. Voidaan myös miettiä, ketkä pelaajat olisivat todella olleet haluttuja maajoukkueen valmennusjohdon osalta, johon kuuluu myös Ville Peltonen.

Minusta nuo videotuomarien näkemykset ovat vailla pohjaa. Haluan kuitenkin myös kiittää heitä siitä, että he ovat tehneet omassa lähetyksessään esitetyt näkemykset läpinäkyvimmiksi, koska lähetyksen taustallahan komeilee kaiken aikaa Nordiksen jäähälli ja sen seinällä iso IFK logo. Tämä tausta tekee ilman muuta monet heidän esittämistään näkemyksistään ymmärrettävimmiksi.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Videotuomarit (aka Rantanen & Nyholm) hyökkäävät viikoittaisen lähetyksensä lopuksi Jokereiden johtoa vastaan...

Kiitos referoinnista. Kannatti odottaa eikä mennä heti klikkaamaan kun näki lööpin netissä. Säilyi kädet puhtaampana. Itse juttuhan on tuttua hoh-hoi-jaa-osastoa, josta ei kai sen enempää tarvitse jaaritella?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös