Petteri Nummelin Lukkoon

  • 167 778
  • 429

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oikeastaan ainoa yllätys oli se, että Nummelin oli omassa päässä niinkin huono. Maajoukkueessa on toki totuttu että kahvia kuluu, mutta kyvyttömyyden lisäksi Numpan otteissa näkyi myös haluttomuus, esim taklausten alla tai oman miehen vartioinnissa. Tiedä sitten, mitä Lukon tiukalla puolustuspelisuunnitelmalla oli asian kanssa tekemistä

Ei Petu ole koskaan mikään yleispuolustaja ollut, minusta Petun peluuttaminen esim. alivoimalla oli outoa.

Lisäksi nähdäkseni tuo Lukon mies-miestä vastaan pelaaminen puolustuspäässä ei soveltunut ollenkaan Petulle. Petu on tottunut puolustamaan aluetta ja sitäkin hieman puolihuolimattomasti. Varmasti myös Niskalalla on ongelmia tuon mies-miestä vastaan pelaamisen kanssa.

Joka tapauksessa Petu oli minusta edelleen erittäin viihdyttävä pelaaja, jonka pelaamista on mukava seurata katsomosta. Juuri tuollaiset pelaajat mielestäni tuovat sitä lisäarvoa pelin seuraamiseen, kun molemmissa päissä tapahtuu.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nummelinin visiitillä on varmasti isompi merkitys Lukolle kuin ajatellaan. Sen lisäksi, että nähtiin hyvää avauspelaamista ja kiekollista taitoa niin kyllä aivan varmasti nuoret Tommila ja Virtanen ottivat oppia häneltä ja miksei joku muukin.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä itselleni Numpasta jää päättyneeltä kaudelta päällimmäisenä mieleen yv-maali 2. puolivälierässä, joka tasoitti ottelun 2-2 ja käytännössä käänsi matsin Lukolle, sekä pystysyöttö Erik Riskalle 6. välierässä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Iltalehti arvioi Nummelinin palkaksi viime kaudella Lukossa olleen yli 250t€. Kylläpä oli surkea hintaansa nähden.
Liigan kovapalkkaisin oli Karalahti 310t€ ja Väänänen 300t€.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Iltalehti arvioi Nummelinin palkaksi viime kaudella Lukossa olleen yli 250t€. Kylläpä oli surkea hintaansa nähden.

Oli Lukon etu, että pääsi eroon kallispalkkaisista herroista kuten Nummelin ja Tukonen, jotka eivät pelanneet paljon, sekä ylipalkatuista kuten Honkaheimo, Generous sekä kolmos-nelosketjun Jasu ja Kauvosaari ja tilalle hinta-laatu -suhteeltaan parempia vaihtoehtoja. Vuoden 2012 verotuksessa Jonne Virtasen tulot 41k enkä oikein jaksa uskoa, että mies tekisi Lukossa 100k tiliä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös