Kuusamon Pallo-Karhut 2003–2004

  • 2 850
  • 3

Spazek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Fps, Pa-Ka.
Kuusamos aletaan tapojen mukaan panostamaan kauteen tossa joulukuun tienoilla, kun huomataan että jengi ei pärjää. Sit kaikin keinoin hommataan ns. kovan luokan vahvistuksia. Mutta kyllä uskon ja toivon Pa-Kan menystyvän omien miesten avullakin. Ja onhan sinne jo muutama vahvistus tullukin.
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Viestin lähetti Konstantin
juu pari vahvistusta on tullu eli Jarno Tiilikainen SapKosta ja Marko Tauriainen Jukureista. Maalinsuullekki varmaan odotellaan vahvistusta sillä pakalla ei ole tällä hetkellä kuin yks moke.
Sunnuntaina katsotaan että onko vahvistuksista hyötyä kun joukkue pelaa haukiputaan ahmoja vastaan.

PaKa:ahan valmentaa ex-SaPKo koutsi Timo Turunen, joka vei viime kautena SaPKo:n Suomi-sarjan mestariksi ja paria pinnaa vaille Mestikseen. Että ihan hyvä valmentaja.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
joo, Karhulauma otti pataan 0-12, sitä ei voine selitellä muuten kuin että:

-ykkösveskari Ville Raunio sairaana, ja kakkosveskari Ryhänen myöskin flunssan kourissa maalilla

-Herrat Tiilikainen, Martikainen, Salenius, Kaartinen, Mäkelä +muutama muu kuulemma sairaana

eli aika ankea syyskauden lopetus kuusamolaisille..

mutta joulu on jo ovella, hyvät joulut kaikille jotka on tätä palstaa s-sarjan pohjoislohkosta seuranneet, ja osallistuneet keskusteluun..
 

jepp

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
OLIPAHAN ESITYS

Enpä ole ikinä kuuna päivänä nähnyt noin ankeata ja väsynyttä karhulaumaa...

Ei jäänyt kyllä lapsille kerrottavaa. Sairaslista oli pitkä, paikalla oli kyllä näennäesesti melkein kaikki avainmiehet mutta tahto ja kunto oli tiessään.

Alisuorittajia oli useita ja valmentajankin toimintaa arvosteltiin rajusti katsomossa. Aikalisäkin jäi pitämättä ja veskari vaihtamatta heti ensi erässä, tosin Turusen puolustuksi todettakoon että toinen mokke oli 4 kentän pakki Raunio.

Muuallakin kuulostaa olevan apaattisuutta näin joulun alla vai mitä sanoo tähän Pepolaiset ja Ahmalaiset? Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun, seuraava pelihän on vasta ensi vuonna!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös