Poistoon tämä ketju otteluketjufoorumista

  • 682
  • 0

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Tiistai-illan keskikastin spektaakkeli nähdään tänään Lahdessa, jossa mitellään Päijänteen herruudesta. JYP tulee katkaisemaan vierasotteluiden tappioputkensa, kotijoukkueen jatkaessa maalinteko-ongelmiensa kanssa. Tätä ennustusta tukee se vahva kutina että yleensä gorillat lähtevät juuri siinä merkityksettömän tuntuisessa tiistai-väännössä.

Kokoonpanot tulevat siinä tunnin kuluessa. JYPin maalinsuulle palannee odotetusti Tarkki, Pelicansin maalin vartija lienee kysymysmerkki. Juvosella ei kovin hyviä muistoja ole viime kohtaamisesta jossa Jyppi pöllytti menemään Jyväskylässä luvuin 4-2. Tosin häävisti ei ole Myllyniemelläkään kulkenut viime peleissä.

Nuorien uuden sukupolven pelaajien kohtaaminen tämä on ennenkaikkea, josta Jatkoajan ennakossa myöskin mainittiin. Pelicansissa on tämä joku Björninen, mistä itsellä ei ole mitään hajua. Voisin laittaa seurantaan. JYPillä taasen Niku ja Kemiläinen ehdottoman seurattavia vielä suurelle yleisöllä mitäänsanomattomia pakkeja.

Kotijoukkueen sairastuvalta ei ole oikein tietoa, sikäläiset voivat valaista. JYPiltä sivussa vielä Mäenpää, ehkä Kalteva, ja ehkä Tuppurainen. Hyvää kiekkotiistain kliimaksia kaikille!
Toinen ketju ehditty avaamaan ensin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös