Otteluseuranteketju pe-la yö 17.5.2014

  • 16 056
  • 122

Gubar

Jäsen
Pakko nostaa hattua Kingsin porukalle, toinen sarja peräkkäin Game-7 ja voitto, puhumattakaan Sharkseja vastaan tapahtuneesta uskomattomasta noususta. Hatunnoston paikka.

Sääli vaan, että kyseinen porukka on pudottanut nyt kaksi omiin "suosikkeihin" kuuluvaa jengiä peräjälkeen, niin ei pysty sanomaan että Kings kuuluisi jatkossa sympatialistalle millään muotoa. Ei se silti vie mitään pois joukkueen huikeista otteista.

Tämä on Kings -faneillekin varmasti melkoinen kevät ollut.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
2-5, osuuhan se Perry vihdoin! Kolme maalia matkaa ja heti paikka perään. Pari maalia vielä, niin tulis edes mielenkiintoinen loppu.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Hahahaha. Onko toi Ankat vähän tyhmä joukkue? :D Montako täysin turhaa jäähyä otettu jo hyökkäysalueella? Bonino, Palmieri, Palmieri, Perry...
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Huikea jalkatorjunta Hilleriltä! Perryltä vähän aikaisemmin kiekonmenestys omalla alueella ja heti perään jalkakamppi, joka meni tuomareilta ohi.

E: Jaa, taisi ollakin Perry, joka torjui, eikä Hiller.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Jos vielä tästä nouset Ducks niin lupaan olla sanomatta teistä mitään negatiivista seuraavaan viiteen vuoteen.

C'mon, Teemulle!
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Kings laittaa pelin lukemiin 6-2. Mäkisen mielestä jokainen Losin maali on ratkaisumaali.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voi voi, hyvin meni Vatasen kolmas erä tuohon maaliin saakka, ei olisi pitänyt päästää miestä noin helpolla maalin tekoon!
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Se on ohi sitten. Niin kauan kuin olen jääkiekkoa seurannut on Selänne ollut mukana. Ei tule vastaavaa edustajaa Suomelle ihan helpolla tälle tasolle. Toivottavasti Koivu vielä jatkaisi.
 

Habitant

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Green Bay Packers
Kiitos Teemulle kaikista huikeista muistoista, meinasi ihan tippa tulla lopussa linssiin. Toivottavasti Saku jatkaa vielä, ei ollut herralla muuten arvoisensa lopetus. Ei tässä oikein osaa muuta edes sanoa...
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Järkyttävää saada striimit toimimaan puolessa välissä peliä kun homma on jo ratkennut ja tuo ankkojen peli täyttä tuskaa. Ei olisi tarvinnut nähdä noiden finskienkään ottelun lopun tuskaisia ilmeitä.

Täytyy sanoa että tuossa runkosarjan voittoputkessa en olisi odottanut näin huonoja pleijareita. Vaikka ei tuo tiimi mielestäni muutenkaan ollut niin kova kuin mestaruusvuonna.
 

Kyle

Jäsen
Lähtee käsittämätön määrä kokemusta Selänteen ja Koivun myötä Duckseista. Jännä nähdä minkälainen käännekohta tämä on Anaheimille. Koivu olisi ansaitsee oman "viimmeisen kauden", joten toivottavasti se ei ollut tässä. Olisi hienoa jos Saku nähtäisiin vielä kerran pelaamassa Montrealissa, ensi vuonna Cup Habseihin ja Koivun kohdalla tuhkimotarina olisi valmis. Taitaa Koivun kannalta valitettavasti olla siellä suunnalla ainoastaan 5-6 sentterin tontteja tarjolla.

Kingsistä pitää kyllä ihailla Sutterin luottoa Quickiin, Quick saa epäonnistua ja mies saa aina seuraavassa ottelussa paikan korvata. Tämä silläkin verukkeella että back-up:na on yksi liigan suurimmista potenttiaaleista omaava Martin Jones. Anaheim sarjassa taso piti, mutta San Jose-sarjassa moni muu valmentaja olisi lähtenyt maalivahti rulettiin kolmen ensimmäisen pelin jälkeen, joka mm. Ducksilla lopulta epäonnistui tämän seiskan pelin osalta.

Kingsillä tämä oli kauden 14 peli ja kolmen viimmeisen vuoden aikana 51 PO peli. Joukkueen kärkipelaajat omistavat pitkät sopimukset ja tulenevat pelaamaan uransa loppuun asti tai ainakin lähelle sitä Kingseissä. Sen sijaan nämä "nuoret" alempien ketjujen raatajat, kuten Lewis, Nolan, King ja Clifford. Saattavat olla tärkeitä tekijöitä muutamien vuosien päässä organisaatioissa, jotka vasta hakevat Play-off osaamista ja sitä kautta kokemusta runkomiehistöönsä, kun aikanaan on aika jättää Los Angeles.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös