Jouni Frimodig

  • 6 277
  • 3

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Luin viime viikolla Kouvolan Sanomien nettiversiosta haastattelun Jouni Frimodigista. Frimodig ilmoitti, että hän lopettaa KooKoon johtamisen tähän kauteen. Olen odottanut, että KooKoon kannattajat olisivat reagoineet täällä jotenkin tähän merkittävään uutiseen. Kysynkin nyt, pitääkö uutinen paikkansa?

Mikäli Jouni lopettaa, niin kiitän häntä ansiokkaasta työstä Mestis-seuran johdossa. Koko Mestikselle Jounin pitkäaikainen KooKoon puheenjohtajuus oli menestys. Mestis-mestaruus ja mahdollisuus nousta SM-liigaan mahdollistuvat vain harvoille seurajohtajille.

Toivotan Jounille menestystä uusien työhaasteiden parissa. Toiveessa olisi tapaaminen kaudella 2015-2016 SM-liigaottelun KooKoo-Sport tai KooKoo-Kärpät yhteydessä.
 

The Rock

Jäsen
Luin viime viikolla Kouvolan Sanomien nettiversiosta haastattelun Jouni Frimodigista. Frimodig ilmoitti, että hän lopettaa KooKoon johtamisen tähän kauteen. Kysynkin nyt, pitääkö uutinen paikkansa?

Tuskinpa Kouvolan Sanomat alkaa sivuillaan täyttä lööperiäkään kirjoittaa:

5.5.2014 Jouko Oinonen nousee KooKoon puheenjohtajaksi
6.5.2014 Oinonen aloitti KooKoo Hockey Oy:n puheenjohtajana
8.5.2014 Frimodigin KooKoo nousi liki nollasta Liigan porteille

Aikaansa kutakin joku voisi sanoa ja mikäpä se onkaan parempi paikka vetäytyä, kuin nyt nähdyn menestyksen siivittämänä? Eräs Kotkassakin vaikuttanut seurajohtaja teki samoin, joten kaippa tätä temppua voisi sitten kutsua pelisilmän käyttämiseksi tjsp.
 

Steus

Jäsen
Tunteenpalo on miehellä edellään korkea, mutta oman firman pyörittämäminen vie tällä hetkellä liikaa aikaa. Mahdollinen liiga-nousu lisää hallituksen työtaakkaa runsaasti, eikä tuplarooli tällä hetkellä kuulemma onnistu.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Harva laittaa itseään noin kovasti likoon ja näytöt puhuvat puolestaan. Kiitos Jounille kaikesta työstä KooKoon eteen ja takapirunahan KS:n mukana hän jatkaa edelleenkin, niin ja toki onnea yritysmaailman haasteisiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös